![]() |
hehe ja moim palkiem na 15 lvl z blokerem na 25 zabilismy 1 draga :D (mialem skille 50/40) pomagalem sobie hmmami oczywsicie ;)
|
najlepsze potwory jakie pokonalem na solo to smok i gs
|
Ja na 17 lvl sam zabilem draga bez zadnych blokerow czy pomocnikow. moge sie jeszce pochwalic ze zabilem Arkaniste z jednego SD.
|
:D smoczka i to nie do konca sam... ale ja zadalem ostateczny cios :]
|
Uczciwie (bez niewidki) beholder
Nieuczciwie (z niewidką - a jak :D) demon skeleton Kod:
Zeneus--->Sorcerer-->16 level--->24 magic level--->Carlin--->Julera |
SOLO: Dwarf Guard
LVL : 27+ SKILS: 62\60 |
Dragon lord solo w dragon lair
Profesja: Sorc lvl 31 m lvl:46 tluklem go z sd na mana shiled w dragon lair bylo ciezko ale tego dokonalme loot t-shiled ;) |
rozpykalem slime'a na 8lvlu z luku:D
|
ja srciem na 23 lclu zabiłem gsa z sd:)) a tak normalnie expiąc to guarda
|
A ja z kolega Knightem 24 lvl i z sorc 30 Sorc nie walczyl tylko ds wezwal Pokonalismy smoka Ja mialem 20 moze nic dziwnego jak by mi d hammer nie wylecia a to byl moj pierszy w tibii smok :))
|
mino guard(nawet dwa naraz :] )
palek wtedy 11lvl a skile cos kolo 35........ |
ja moim magiem solo zabilem smoka i DS. zeszlo mi na to kilka SD. (bez run UH)
mag/20 lvl/29 mlvl |
Na swojej dawnej postaci (24lvl) skille 50/49 zabiłem solo huntera (bez uh'ów) pojedynczo zabiłem ich z 20. :]
|
Palek 14 lvl 43/38 - orc berserker - bez strat :) - nie wiem czy sie to liczy ale byl to maly sposob z kolega (on nie strzelal tylko lurowal)
Faerghail Solera |
Ja nic nie mówie tylko troche mnie śmieszą te "Zabiłęm rotworma i huntera na 10lvlu".
Mój the best solo to : Dragon lord, elder druidem na 35lvlu (teraz ma 41lvl) Dragon, Knightem na 15 ze skilami 51\51 z dragon lancą i uhami :) A teamowo to demona druidkiem na 41 lvlu :) |
Ja zabiłem 3 gsy zlurowane pod venore (21 lvl pall skile 69/51)
|
ja zabilem na 21 levie solo draga skile mialem wtedy 55/53 poszlo mi 16 uh i ze 10 hmm :D
|
moim najlepszym osiagnieciem w walce z potworem bylo zabicie ghula na 12 poziomie knightem chyba kiepsko ale dobre i to. :)
|
Ja na solo biore gsy i dragi 8) tylko jak mam małe lagi to troche uhow i exury vita schodzi X(. A z blokerami to zabiłem 1 demona :)) z 20 dlów i 15 hero.
Jestem sorcem na 36 lvlu i m lvlu 42 :] |
Pokonałem solo dwarfa guarda i huntera knightem na 18 levelu!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |