![]() |
Cytuj:
|
od kilkunastu dni jest dość duży problem z "normalną grą " na Amerze. Chaos i popłoch sie szerzy wśród graczy amerowskiej wspolnoty odkad na serwerze zagościły kicki , wielkie lagi i niewyjaśnione wyłączenia serwera . Co się dzieje ze starą Amerką?? Czy Cip Soft ma jakies wyjscie z tego problemu- czy jakaś rekompensata dla Pacc-owych kont za te przerwy i kicki??
|
Cytuj:
2. Moze i widac jak macha mieczem 5 metrow od potwora. 3. I co z tego ze mob? 4. Niech sie skladaja. 5. To silkroad musi byc bardzo zjebany jak takie zmiany wychodza co 3-4 tygodnie, zobacz na tibie jak sie pogorszyla dzieki zmianom. 6. Jak gralem w wowa to i tak gralem bez dzwieku bo wnerwia ciagle jekanie postaci gdy sie bijesz. 7. Kup se pacc, tez nie bedziesz mial ograniczen. @topic lagi,kicki,czasem problemy z logowaniem, forum tibia.com, czeste restarty serverow, wszystko dzieje sie niejwiecej od tibi 7.6. |
Mnie zamkneli w domku...
Napisalem do GM-a i nic musiaalen od nowe konto robić :/ Raz mi sie zdazylo zeby GM byl dostępny :/ |
LOL Poszukaj sobie na forum jak wydostać się z domku. Następnym razem nie bądź pazerny na itemki. |
Cytuj:
Wpisujesz po prostu "alana sio "swoj nick" i juz jestes przed drzwiami ;). |
Ludzie, wie ktos moze co to ma byc? No juz od okolo miesiaca na Asterze kazdego dnia sa kickiX( To przestaje byc smieszne i z tego co patrze to co chwile polowa serwerow "off".. Czy cipsoft wogole cos robi aby to naprawic? Stracilem na to prawie 3 tygodnie paccaX( nawet gdy chce sie zalogowac na dzialajacy serwer to oczywiscie nie moge bo nawet na acc nie mozna sie zalogowac X( CO JEST ?!
ps. sorry ze tak noobsko i nerwowo ale juz mi sie to przestaje podobac... |
Cytuj:
|
Dzisiaj mnie kicknęło i dedłem :( A to nie wina neta!!! Wasze forum chodziło, gupia tibja!1!1!1oneonejeden
|
X(
A ja bylem wlasnie na dc bil mnie dark monk i mialem red hp oczywiscie wystapil slynny bug z hotkeyami (pisalo using one of 30 health potions a zycia nie przybylo) Co to ma byc!? |
No i znowu się zaczęło:
http://img187.imageshack.us/img187/570/beztytuugh5.png http://img187.imageshack.us/img187/5895/beztytuumv2.png Screeny mówią same za siebie. Zaczęło się o 11:00 czasu Polskiego, podczas Save Server kilku światów (m.in. Silvera). Proszę nie zakładać innych tematów tylko wypowiadać się w tym.. |
ale serwery sa online :P bo grałem nie da się tylko wlogować ... ps. na tibia.com pisze ze niektorzy są online :P
|
hackneli tibie aaao@@!21
|
A mój kumpel normalnie se może grać <lol2>:confused:
APOKALIPSA JEST BLISKA @down HEHE |
Cytuj:
PS. ja też jestem online :D WOLNE EXPO :P |
a ja sie dopiero co wylogowałem :(
|
Dobra wiadomo o co biega ele jak bedzie śmigało to dajcie znać ,ze jest ok będe co jakiś czas zaglądał do tematu a teraz ide oglądać anime :))).
|
Dzis sie proboje zalogowac i sie nieda :( wchodze na tibia.com a tam wszystkie servery offline: 0 Players Online X(X(X(
CIP-Soft sux! |
Ja tez gram ale co to ma byc!?X(
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |