![]() |
Nie wiem w ogóle po co nowy server skoro gra niespełna 30 tysięcy osób a na PvP pustki... ?
|
Obecnie jest 45k ludzi online, ale racja, 15 tys w ta czy w tą...
|
Dla zainteresowanych TS'em, którzy nie maja tam wstępu:
"Relacja" z niego (ze zdjęciami, dokładnymi opisami zmian, bugami itp) znajdyje się na stronie TiibiaSpy.com a dokładnie Tutaj. |
Mam pytanie czy Demodras respi się nieregularnie w różnych miejscach czy jak zabijesz 2k Dragon Lordów wbijasz do tp i się z nim bijesz ?
|
ja chcialbym sie dowiedziec co oznacza znaczek pod eq na tym SSie
http://img199.imageshack.us/img199/2577/uo0035.jpg to cos w bp wygladajace jak glowa golema (miedzy gwozdziami a lomem) to Golem Trophy 0.o? |
Sprawdźcie, o ile możecie, czy Rashid skupuje jakieś nowe itemy :)
|
Cytuj:
|
Czy moglby mi ktos powiedziec jak dojsc na SS i Meduysy na Goromie? Bardzo prosze
|
Testserver jest już otwarty dla wszystkich tutorów? Wyskakuje mi że nie jestem zaproszony z tutorem jestem od ponad pół roku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Błahahahahah, uwielbiam czytac wasze placze i zale.
|
Cytuj:
|
Witam wszystkich.
Ciezko cos tu znalesc ciekawego w tych komentarzach dlatego mam pytanie. Te Elipse Knight itp - moglby ktos cos o nich napisac? Po ss widac ze sa prze***ane dlatego mnie ciekawia. |
Pytania podobne do Pana up,
1. Wiadomo co to za quest i co mniej więcej trzeba zrobić ? 2. Czy ktoś go zrobił i jakie są ewentualne nagrody z niego ? Z góry dzięki. |
Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że zawalenie tego eventu spowoduje aż taką katastrofę ;p. Myślałem, że pojawią się jakieś normalne Demony, ew. potwory z POI, a tutaj jakieś krowy z przegiętymi statystykami, których nie można pokonać mimo bugu z expem.
|
Cytuj:
|
Czy może ktoś łaskawie sprawdzić, czy Rashid skupuje jakieś nowe itemy? Z góry dzięki :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |