![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Albertus, z całym szacunkiem, ale twoje poglądy są tak arcy komiczne, że aż nie ma sensu z tobą dyskutować :s Jesteśmy potomkami Słowian? Odzywają się geny? Boże, takiej głupoty nie widziałem od czasu, gdy dostałeś bana.
Zresztą, to nie temat od tego, ale z doświadczenia wiem, że zaraz znów wymyślisz jakieś chore poglądy, może że np. jak człowiek nie dostanie od czasu do czasu wpier**l to nie będzie normalny, albo coś w stylu będę bronił Polski bejsbolem. Wyjedź na wojnę do Iraku, tam są dla ciebie odpowiednie warunki :s |
@up
offtopujac, jestesmy slowianami (przynajmniej ja na 100%) @topic wczoraj mielismy wyjazd do Belchatowa, ja niestety nie pojechalem :/ |
Cytuj:
ilu bylo od was w Belchatowie? moja druzyna przegrala 0-1 na wyjezdzie z beniaminkiem (my spadkowicze) ;( wyjazdu niestety nie bylo , mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie wiecej kibicow i zrobi sie jakis porzadny doping za tydzien u siebie ;D |
Nie wiem czy ktokolwiek w Polsce jest w 100% Słowianinem. Dlaczego? Przez Polskę przetoczyło się tyle wojen, że jesteśmy wymieszani ze wszystkimi nacjami (gwałty rox) ;] Dodajmy do tego jeszcze częste migracje Żydów do Polski.
|
Rotfl, jeszcze tego brakowało w tym temacie. Ale spokojnie, Albertus wam zaraz wszystko wytłumaczy.
@CytrynowySorbet Wyjąłeś mi to z mordki ;< @top Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zawsze kumple szli przez plot a ja placilem 5 zl , pozniej mi powiedzial koles z zarzadu ze to prezes sobie bieze i od tamtej pory tez przez plot wchodze. jak sie prezes zmieni to znowu bede placil za bilety |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A takie usankcjonowane pojedynki byłyby dobre w przypadku ustawek kibiców (nie mówię tu o zwykłych burdach na stadionach) - dwie ekipy ustalają ze sobą miejsce i warunki bitwy, umowę dają wszystkim do podpisania i magiczny sposób policja ma o wiele mniej roboty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może mi ktoś powiedzieć co ten scyzor tam znów nabazgrał, bo nie zdążyłem przeczytać zanim post został usunięty?:) A swoją drogą przypominam, że temat jest o ultrasach, a nie hooliganach, jak ktoś nie odróżnia od siebie tych dwóch grup to nie wiem co robi w tym temacie. |
Cytuj:
no chyba ze dogadacie sie z UJB to użyczymy dla was jakis sektor :) |
Cytuj:
nie wszedzie tak jest jak u was... nie wiem czemu niemogli , wiesz u nas w malym miasteczku licza sie znajomosci , widocznie prezes znajomosci ma. W sumie to nie glupi pomysl z tym pobiciem ;D musialbym pogadac z kolegami ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |