Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Gildia] Quanto - Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=217949)

anczejek 30-09-2009 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jigsaw (Post 2657253)

Pracuje już na siebie 4 lata, skończyłem liceum, studia zresztą tobie tłumaczyć się nie muszę. Zresztą pewnie myślisz, że na forum przebywa tylko gówniarzeria Twojego pokroju. A od Darka się odpierdol, bo pewnie sam wyglądasz jak taki patyczak prO koksie : *

No to jak jestes taki zajebisty i taki stary to po co zagladasz na to forum i wchodzisz w dupsko rowno bez wazeliny? Nie , nie wygladam jak patyczak ... zapytaj go jak to on powiedzial... cos w tym stylu " co z tego ze masz rozbudowane przed ramie i biceps... skoro i tak jestes psem " No wiec widzisz :( mam w lewym bicepsie 52 cm , w prawym 46 cm , trenuje k1 , w11 , muay thai, MMA , box , gram w tipie , jestem w quanto , slucham peji , meza , verby , stachurskiego , Grzesia ;* i ogolnie jestem JP JP na 100% , jlb syny ulicy , slu , pizda jazda wchodze w ciebie ,jazda jazda bez trzymanki i wiele wiele wiele wiele innych elo elo jp jp slow ;< bez was kaŁ towcy to forum nie mialo by sensu ;( stado dzieciuff ulicy ;/ wychowanych przez tibie ...
Jak to Adam Mojski swietej pamieci fandrim powiedzial " oni sa wychowywani na tipi , nie w piaskownicy tak jak my ... "

Kara musi byc ! JQ JQ

Antorm 30-09-2009 20:22

Moniak to piaskownice widzial jak szukał mokrego piasku lol xD

Mnie to zastanawia, jak wy to robicie, że tyle offtopu, brzydkich słów i bez warnów jesteście, a ja muszę dość często zmieniać konta...

Abraczlowiekimigrant 30-09-2009 20:23

To trzeba narąbane troszeczkę w główce mieć jednak żeby prawie swoje życiorysy tutaj pisać na forum

hehe he he heheee

AvuS 30-09-2009 20:24

haly mozesz mnie obrażac,krytykować,wymyślać bajki ale wszyscy wiemy ,że jesteś totalnym zjebem.Idz poskaraz sie psiakowi ze na forum quantowców wszyscy cie obrazaja.A po drugie jak jestes w klasie maturalnej to odpuść sobie granie i wez sie za nauke chyba ,ze chcesz rowy kopać albo głową kamienie rozbijać.

Haally 30-09-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AvuS (Post 2657298)
haly mozesz mnie obrażac,krytykować,wymyślać bajki ale wszyscy wiemy ,że jesteś totalnym zjebem.Idz poskaraz sie psiakowi ze na forum quantowców wszyscy cie obrazaja.A po drugie jak jestes w klasie maturalnej to odpuść sobie granie i wez sie za nauke chyba ,ze chcesz rowy kopać albo głową kamienie rozbijać.

Jak byś chciał wiedzieć to wszyscy z tego forumowego fajtingu mamy zwałe. Słowa takich zer dla mnie nic nie znaczą, a po drugie nie musze skarżyć się kolegom ;< A co do moich wyników w nauce, gdyby każdy miał takie stopnie jak ja to w Quanto nie byłoby nikogo z zawodówki ;]

Abraczlowiekimigrant 30-09-2009 20:33

Ale on nie chciał by wiedzieć.......

1/2 (2) jeszcze raz i sie skonczy bedzie spokoj

Dear'Wino 30-09-2009 20:36

Weźcie se piszcie na tibia takie rzeczy a nie kurwa każdy się napina na forum : |

darasek 30-09-2009 20:49

Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 4, gości: 8)
darasek, Dear'Wino, anczejek, Haally

No przeciez zobacz jak oni czekaja, zeby zaszpanowac swoja cieta zajebista riposta!

Jigsaw 30-09-2009 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anczejek (Post 2657283)
No to jak jestes taki zajebisty i taki stary to po co zagladasz na to forum

BO TAK MI SIĘ KURWA PODOBA.

Zabronisz mi ? ;<

Hyoga 30-09-2009 20:56

Cytuj:

Kto ci psie powiedzial, ze do matury trzeba sie uczyc?
A to co w przyszlosci bedziesz robil to mnie nie interesi kurcze. Dobrze, ze juz przyszlosc swa w budownictwie widzisz HE HE

GZ QUANTO SHEELA Z MASAKRY!! <PUCUJE_SIE> :evul::evul::evul:
To, ze macie chara na quescie lognietego nie jest wazne!!

Maxu50 30-09-2009 20:59

Cytuj:

'jestes, jestes, jestes...' dobrze ze Ty jestes alfa i omega, zazdroszcze Ci rly... tak naprawde to jego sprawa co ma zamiar robic w zyciu, uczy sie na tyle, na ile bedzie wymagal jego zawod w przyszlosci. jak byles/bedziesz w klasie maturalnej to caly swoj wolny czas spedziles/spedzisz przed ksiazkami? nie sadze... moze po prostu chcesz zaswiecic dobrym przykladem tak jakby on mial przed oczami ciemny tunel? moze wroc do szkoly, na ktorej widocznie tak Ci zalezy, bo jest wiele ciekawszych zajec niz wlazenie w dupe ludziom na forum ;)

kuki211 30-09-2009 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dear'Wino (Post 2657316)
Weźcie se piszcie na tibia takie rzeczy a nie kurwa każdy się napina na forum : |

To ten polonista co mi wykłady dawał , "weźcie se.. brawo brawo :)

Antorm 30-09-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyoga (Post 2657340)
Kto ci psie powiedzial, ze do matury trzeba sie uczyc?

epic Krzysiek ;/

Hyoga 30-09-2009 21:09

He He

X(x(x(x(x(

Haally 30-09-2009 21:17

Jeszcze mi się przypomniał przykład jak : Moniak, Szczygieł , Krzysiek i bodajże Zimmer mieli być przekopani i podpaleni przez zdesperowanego po dedach Darka xDDDD

Kup.Se.Musk 30-09-2009 21:59

hipokryzja i ego niektorych mnie przeraza

pamietajcie, jp ogien 10000% ogien, ogien

anczejek 30-09-2009 22:02

dodaj pizda jazda, jazda bez trzymanki , jp jp na 100% ostra jazda wchodze w Ciebie dziecino !

Haally 30-09-2009 22:06

Jutro Październik na 100% ?

Antorm 30-09-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haally (Post 2657429)
Jutro Październik na 100% ?

pierwszy miesiac szkoly z tylko dwoma jedyneczkami oficjalnie zakonczony ;/

@do wszystkich i do każdego z osobna
po co tak tutaj się kłócicie? :D ciągle te same argumenty, popiszcie coś weselszego ;/

darasek 01-10-2009 08:44

Z rana jak smietana:

http://img198.imageshack.us/img198/1764/fullu.png

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37.