anczejek |
30-09-2009 20:17 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jigsaw
(Post 2657253)
Pracuje już na siebie 4 lata, skończyłem liceum, studia zresztą tobie tłumaczyć się nie muszę. Zresztą pewnie myślisz, że na forum przebywa tylko gówniarzeria Twojego pokroju. A od Darka się odpierdol, bo pewnie sam wyglądasz jak taki patyczak prO koksie : *
|
No to jak jestes taki zajebisty i taki stary to po co zagladasz na to forum i wchodzisz w dupsko rowno bez wazeliny? Nie , nie wygladam jak patyczak ... zapytaj go jak to on powiedzial... cos w tym stylu " co z tego ze masz rozbudowane przed ramie i biceps... skoro i tak jestes psem " No wiec widzisz :( mam w lewym bicepsie 52 cm , w prawym 46 cm , trenuje k1 , w11 , muay thai, MMA , box , gram w tipie , jestem w quanto , slucham peji , meza , verby , stachurskiego , Grzesia ;* i ogolnie jestem JP JP na 100% , jlb syny ulicy , slu , pizda jazda wchodze w ciebie ,jazda jazda bez trzymanki i wiele wiele wiele wiele innych elo elo jp jp slow ;< bez was kaŁ towcy to forum nie mialo by sensu ;( stado dzieciuff ulicy ;/ wychowanych przez tibie ...
Jak to Adam Mojski swietej pamieci fandrim powiedzial " oni sa wychowywani na tipi , nie w piaskownicy tak jak my ... "
Kara musi byc ! JQ JQ
|