![]() |
Cytuj:
Tam coś o NFS: Shift było wyżej. W soundtracku tej gry ma być Jamal z swoim "Pull Up". ;) Ciekawe jak to wyjdzie. :P Po obejrzeniu filmików (promujących) z multi CoD:Modern Warfare 2, jestem pewien, że będę miał tą grę jako jeden z pierwszych mieszkańców mojego miasta. B) A że nie ma to jak partyjka z multi CoD4, to dzisiaj się znów wbiłem na serwer jakiś, i powiem, że bardzo mi brakowało 2-wu miesięcznego grania w multi CoD4. B) @down Ciekawe, na jakim poziomie trudności grałeś, skoro ci się nie podoba. Przyznam, na Niskim jest troszkę nudna, na Wysokim daje w kość często. B) @2x down Gram na 1.6. Mam tam kilka sprawdzonych serwów, które mi starczają. A CoD2 nie mam. -.-" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit to nie zagramy ;x |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grał ktoś już w nowego NFSA? Aktualnie brak premium na rapidzie, więc nie mam jak zassać :p
|
Cytuj:
Póki co grałem w Resident Evil 5, w zasadzie nie jest zła, ale to jednak nie mój gatunek, nie lubię tego typu tpp, bo zawsze mam wrażeniem że postać mi pół ekranu zabiera : P |
Cytuj:
|
Dam znać jutro wieczorem, bo akurat mam trochę spraw i za szybko się z tym nie wyrobie : P
@yoh No tak barca do boju. |
O, a propo NWN2, to jakiś czas temu sobie instalowałem, chciałem sobie pogierczyć, wczuć się w klimacik, dialogi, fabułę... no i kurde nie spodobało mi się
;(;(;(X(X(X(;( To ja się zareklamuje, że jak ktoś chce, to mogę w SC na (b)necie pograć : P |
Zna ktoś jakąś fajną gierkę w którą można grać we 2 przez neta tak, aby móc ukończyć główny wątek gry (tylko nie mówcie o żadnych strategiach i FPPsach)
|
Cytuj:
|
Albo np Diablo 2. W l2d za bardzo nie ma wątku. Chyba, że nazywamy to zabijaniem ścierwa z pkt A do pkt B. No i tak w kółko.
|
Masz wątek: przetrwać.
|
Lololo yoh. A właśnie tak sobie patrzałem skróty na ekranie, i jeszcze mogę Ci S.W.A.T 4 polecić, Robin2000. Całkiem przyjemnie się kooperuje, są kolejne misje itp.
|
W którymś Residencie (5?) jest coop.
|
DDO, tam sam profesją magiczną kupę strzelisz ;D
|
Ja moge pograc w BG2. moge postawic serwa by neo wiec chamachi odpada.
btw. jak zawsze stawialem serwa 0 lag. pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |