![]() |
Kaczyński wypadł bardzo dobrze, w drugiej turze ma mój głos.
|
Cytuj:
|
http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106..._debate_w.html
<patrzy na sondę po lewej stronie> No nie wiem... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tompior Napieralski żeby takim prawdziwym kandydatem był to nie powiedziałbym. Póki co mówi co by zrobił, gdyby był prezydentem. A konkretów brak. |
Komorowski nawet wysłowić porządnie się nie umie, gada o jakiś czereśniach w kampani jak tu pół polski zalało. A Kaczyński jak ubierze się w sweterek i powie pare słów do mikrofonu na tle powodzi to też myśli że wzrośnie poparcie.
Pieprzone TVN POwskie i TVP PiSowskie i banda omamionych moherów. Nie wspomne już nawet o osobach które wybierają prezydentów ze względu na ich wygląd oraz wygląd ''pierwszych dam'' (Pozdrawiam Panią wypowiadającą się w radiu). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet gdyby cały kraj(a przynajmniej jego 50%) nagle zwariowało, i wybrało JKM na prezydenta, to musiałby mieć jeszcze zwykłą większość głosów w sejmie, żeby sobie forsować legalizacje i inne cuda, które mu po głowie chodzą. Ale jakoś ani na jedno wariactwo, ani drugie się nie zanosi, więc dyskusja jest akademicka.
|
Ale jakieś 50% Polaków już zwariowało lub być może zwariuje - głosują na Komorowskiego, który stał się dziś fanatykiem Lecha lub jak kto woli Amiki Poznań.
|
Cytuj:
Żeby nie było, ja również jestem nienormalny, i nie głosuje na Komorowskiego, przynajmniej w pierwszej turze. Bawi mnie tylko banda wszystko wiedzących prawie dorosłych, którzy nie przyjmują do wiadomości, że wybór innego kandydata, szczególnie tak poważnego jak Komorowski, nie jest zbrodnią przeciw ludzkości, a jedynie różnieniem się w poglądach. |
Cytuj:
O ile Korwin-Mikke jest ostatnim kandydatem, na którego bym głosował (może po Jurku), to zgadzam się z nim w trzech kwestiach: legalizacja narkotyków (choć ja nie legalizowałbym wszystkich), likwidacja publicznej telewizji i sprzeciw wobec przystąpienia Turcji do UE. Są to tematy, których żaden inny polityk nie podejmie (co do legalizacji, to są nieśmiałe wyjątki). |
Legalizacja narkotyków, a przynajmniej ich części (tych, które uważa się za miękkie, przede wszystkim) to imho kwestia czasu w każdym cywilizowanym państwie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Normalność jest do pewnego stopnia możliwa do określenia w sposób obiektywny niekolektywnie. |
Oczywiście dzieciarnia mówi że zagłosuje na jkm bo jest taki alternatywny, nie ?
Kaczyński, bo najlepszy. |
Bo oni są tam gdzie stało zomo!
|
Cytuj:
Jeżeli będzie sprawował takie rządy jak jego ś.p. bliźniak (nie uznaję tych bzdur, które każą mówić o zmarłych dobrze) to możemy liczyć na kolejne 5 lat mało efektywnych i pełnych waśni rządów. Ponadto, coraz bardziej realistyczna wygrana Kaczyńskiego przyczyni się najprawdopodobniej do zwiększenia szans na wygranie przez PO wyborów sejmowych, wnioskując po ostatnim razie. |
Cytuj:
Cytuj:
Zdecydowałem, że nie będę głosował w ogóle, bo wszyscy kandydaci są po prostu bezużyteczni, a jak za kilka lat ludzie będą gadać "kto go na prezydenta wybrał?!", to ja będę stał z boku i się śmiał z tych geniuszy. Poza tym kraj ma mnie w dupie - ja mam w dupie kraj. I to jest MOJE zdanie i MOJA opinia (to do tych, co zaraz będą bronić jarka czy bronka, albo, o zgrozo, korwina). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |