![]() |
#Up
Powiem Ci jedno. Byłem w Islandii i miałem taką akcje że: Jestem na farmie u islandora, wszystko git. No i nagle na małą dziewczynkę skoczył pies(córkę gospodarza), dziewczynka miała z 3 latka. No to podbiegam i z buta mu, a gospodarz wkurzony idzie do szopy bierze strzelbę ...(prawie się zesrałem jak to zobaczyłem, myślałem ze mnie zajebie) a on mówi odsuń się (po ang) to ja za nim stanąłem. To on wycelował w psa i bach. Piesek Dead U nich jest prawo że jak pies zaatakuje dziecko to od razu kulka w łeb :| #Top Islandia pełno śniegu lód wszędzie. Wpadłem do oceanu...tzn zatoki ale po pas...więc było strachu ale kumpli miałem* spoko to w mgnieniu oka zareagowali :) *-Wyjechałem z Islandii ....;( Może jeszcze wrócę :) #Ulrikk Pokaż gdzie napisał że na nią szczekał...napisałem że skoczył(czyt.przewrócił i warczał) |
Cytuj:
|
@Aphino
No tak, szczekając pies może zniszczyć słuch, zapomniałem. |
Nigdy nie wiadomo, że łagodny, biedny szczekający piesek ma we łbie skoro biegnie w twoją strone i zaczyna na ciebie szczekać...
|
Biegnący w twoją stronę dres powinien zostać skazany za pobicie?
|
... a wyciągający scyzoryk (w celu np. otworzenia butelki piwa) za morderstwo ze szczególnym okrucieństwem (65 ciosów w głowę, szyję i klatkę piersiową). To przecież oczywiste. A najlepiej łapać to całe bandyctwo zanim jeszcze wyjdą z domu, w sumie wychodzą w wiadomym celu - żeby siać zagładę, zniszczenie, wandalizm i chuligaństwo.
|
pamiętam jak byłem mały, kiedyś pojechałem na wieś. poszedłem gdzieś tam się przejść jedząc sobie jagodziankę. Nagle zaczął mnie gonić wielki pies, więc ile sił zacząłem uciekać. W końcu jednak mnie dogonił, skoczył na mnie i przewrócił. Zabrał mi jagodziankę i uciekł. Strach pozostał, nie lubię już jagodzianek.
|
na mnie kiedyś kura zaczeła skakać. przestraszony cholernie byłem. ojciec zabił i na drugi dzień był rosół xD
|
Ja miałem taką przygodę z moim psem, on był jescze malutki, pare miesięcy czy rok miał ( teraz 10 lat :) )
Ciągnołem go za ogon, męczyłem aż w końcu mnie ugryzł, ale tak leciutko. Moja mama przyszła, pyta co się stało ja jej mówie. A ona zażartowała : to też go ugryź. a ja to na serio wziąłem i ... :o |
obejrzenie tego:
Ukryty tekst:
i filmikow z serii 2girls1cup |
@up
FAK! ROBEK zlituj się i ocenzuruj to trochę! ! ! Jeszcze jakiś synek to obejrzy >.< Najgorszy film jaki w życiu widziałem... masakra |
Cytuj:
|
@robek : O, KURWA.. MAĆ !
Po co ja to obejrzałem ?.. Skąd ty ten link wytrzasnąłeś ? |
Cytuj:
|
@UP
Prawdopodobnie chcą odświeżyć wspomnienia z dzieciństwa, nie wnikaj :P |
Cytuj:
Tja, weź jakiś admin achtung tam napisz czy coś. |
Cytuj:
co, fajne? wiem, wiem... tez spac po tym nie moglem |
Kusi mnie jak jasna cholera żeby obejrzeć, ale za chwilę będę jeść... powstrzymam się :x
|
Po nazwie domyślam się co to jest, bo było pisane o tym w tym temacie.
I to też jedna z gorszych rzeczy jakie obejrzałem... |
Wymiotować mi się nie chciało. Ale czasami patrzyłem tylko jednym okiem. :p
edit: Kumpel wpadł pokazałem mu. Prawie się porzygałem tym razem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |