![]() |
Komorowski - bo rzady Jarka juz widzialem, a nawet na Jamajce sie z niego smiano, ze polski premier nie posiada konta w banku.
|
Kaczynski - bo z tej dwojki jest bardziej liberalny.
|
Bronek.
1) Kaczyńskiego w akcji już widziałem. Nie chcę jeszcze raz oglądać. 2) Obaj są kiepskim wyborem, obaj prezentują politykę socjalną i post solidarnościową (czyli obiecjamy wszystko wszystkim), ale to Jarek pokazuje jak bardzo jest się w stanie upodlić i zrobić wszystko byle stołka się dochrapać. Tyle. |
Kaczyński - bo Polska jest najważniejsza. To fanatyk, ale jest lepszy od Komorowskiego
|
Cytuj:
W przeciwieństwie do większości ludzi nie winię za swoje niepowodzenia rządu, czy też nie zawdzięczam im moich sukcesów. Oni są sobie, ja sobie. Nie nastanie koniec świata gdy wygra X czy Y. 99% rzeczy pozostanie bez zmian bez względu na to kto wygra, dlatego zamiast poświęcać czas na studiowanie programów, a właściwie kolejnych pustych obietnic kolejnych kandydatów przeznaczam go na coś na co mam większy wpływ niż 1/30mln, czyli na rozwój siebie i moich biznesów. Jedyne czego oczekuję od rządu to świętego spokoju, a jak mi zajda za bardzo za skórę to się wyprowadzę z kraju i tyle. ;) |
<foch>
Ja się tak nie bawię. :< |
Jeszcze nikt tak nie napisał? To będę pierwszy:
I tak Janusz Korwin-Mikke jest najfajniejszy! :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Konkurs II:
Wytypuj procentowe, oficjalne wyniki drugiej tury wyborów z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku! :P Nagroda - kolorowy podpis pod nickiem ^^ Poprzedni konkurs wygrał Dragon-fly obstawił, że JKM dostanie 2.43% i machnął się o tylko 0.05% :) Ja stawiam: 51.78% dla Komorowskiego 48.22% dla Kaczyńskiego |
Ale znowu kto najbliżej, czy tym razem dokładnie?
Bronek 52.47% Jaro 47.53% |
51,7% Kom.
48,3% Kacz. |
Komora: 53.23%
Kaczka: 46.77% Cytuj:
|
52.00 Kaczor
48.00 Bronek |
Bronek 55.00%
Kaczor 45.00% |
Komorowski 53,37 %
Kaczyński 46,63 |