![]() |
Cytuj:
Podobno pracują w zakładzie zajmującym się recyklingiem odpadów. Kurcze, za 2 tygodnie dobije 43 lata jak już z Wami jestem. |
dobry wszystkim :)
faktycznie, lata spedzone przy tej grze i postowanie zdjec na forum, cale dnie spedzone przy komputerze, zarywane nocki... gdzie te czasy :P wraca się do wspomnień z dzieciństwa, na poprawe humoru najlepsze :) |
Ja nie wierzę, że jeszcze pamiętam to hasło hehehhe.
|
Mmmmmmmmmmmmm
no no no no ;o
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtf to coś: :wasabi: Wasabi to to nie jest, bardziej jak sushi ożywione akumulatorem oO DROM! Rataje? ;> |
No siema:)
co tam u was? |
Z pół roku tu nie wchodziłem, to zamelduję się.
No siema. |
Czołem wam. Z reguły nie mówię tego, ale jak ten czas gna.
Ten ostatni update, kiedy zmienili pvp i dodali te gołąbki czy piąstki najgorszy. Z drugiej strony, przyrzekłem kiedyś sobie, że gdy dodadzą to tej gry stylizowany na "oriętalne" chiny kontynent i konie/mounty to przestanę grać, a dzięki temu updatowi łatwiej było dotrzymać słowa. Jestem teraz dumnym posiadaczem postaci na 1 lvlu. Ciekawe czy to na serio ci źli ddosowcy są winni temu stanowi lagów obecnie czy po prostu kicksoft nie wyrabia i robi damage control. Trochę szkoda, że cipsoft nie potrafi pojąć, że bugi i exploity nie są z definicji złe. Zamiast posiadać, przypadkowo powstałą ale jakąś, ciekawą mechanikę gry, kompletnie zamienili Piszczela w grindfest typu koreańskiego/grę na poziomie i z podobnym statusem u ludzi jak gówniane flashowe MMO (nawet reklamy widziałem, rychło w czas koledzy), które tylko F2Powa zaraza pokroju brazoli/rosjan będzie chciała tykać. RIP in piece ;_;7 |
Hejka, ktoś mnie pamięta? :p
Dawno tu nie wchodziłem. Coś koło dwóch, może trzech lat. Miło tak wpaść i zobaczyć nicki niektórych znajomków z dawnych forumowych czasów :) |
Ostatnia wizyta: 02-10-2011 o 20:14
łooooooooooo, czas leci jak pojebany a lata świetności tibii dawno za nią :) |
Haaaaalo :)
|
Ostatnia wizyta: 17-06-2011 o 14:02
A mnie cos ostatnio nostalgia zlapala i znowu gram w tibie o.o |
lol
<10znaków> |
Witaj, Guriel.
Ostatnia wizyta: 22-12-2012 o 17:07 Niby nie dawno ale czas leci, zaczynalem grac w tibie w pierwszej klasie gimnazjum a na dzien dzisiejszy jestem na ostatnim roku studiów, i co dalej? praca? echhhh ;p ile bym dal by znow miec te 13 lat i zalogowac sie po raz pierwszy :))) @chyba walentynki mi nie wyszly w 2005 roku bo konto na tibia.pl zalozylem ahahha :D |
A mnie ktoś pamięta? :d
|
Cytuj:
No to kurcze MTA w komplecie! Ha, ha :) Mogę umrzeć spełniony :P |
Witam wszystkich, naszlo mnie zobaczyc czy tibia.pl dziala i jak widac dziala. Ciekawe jak sie ma tibia, czy gra ktos w nia jeszcze (nie mowiac o maszynach). Kiedys tibia.pl byla mi baaardzo pomocna, questy/EQ/itemy/ceny/forum/poradniki i wiele wiecej ;) Fajne czasy byly :)
Pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy Wasz H. |
Nowa tibia...
Cytuj:
Gram na pvp enfo, calva, i pelno 400 lvli... porazka.... Tibia zeszla na psy... |
Skąd ja się tutaj wziąłem?:)
W każdym razie pozdro dla starej Secury! :) |
Czesc dinozaury!
Zaluje, ze nie zalozylem tutaj konta na poczatku mojej przygody z czytaniem tibii.pl, pewnie tez wygladalbym na jednego z pradawnych stworow :D W kazdym razie fajnie czyta sie wasze wspominki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |