![]() |
Czy po updacie jest to bezpieczne miejsce (zawsze chodziłem tam na 8lvl)
|
Cytuj:
|
@up
Niestety wcale nie ma tam drugiego minomaga. Wszystkie dodane korytarze sa puste i nawet jakis bat po nich nie lata. Minomag na quescie respi sie troche dalej od skrzynek, tak ze wychodzac zza winkla od razu sie na niego wpada. Usuneli kilka minoskow z jego obstawy, tak ze teraz ma tylko dwoch kompanow. Przynajmniej droga do niego jest o wiele krotsza, dzieki czemu mozna normalnie na nim expic. Zasieg lurowania wodniakow jest stanowczo za duzy. Ponoc mozna je spotkac nawet pod glownym wejsciem na -1. P.S. Wie ktos ile dokladnie we respi sie na tej kamiennej kladce? |
Na -3 poziomie? 90% że 1, po sprawdzałem noob charem. Ale możliwe że jest ich tam więcej.
|
A to sobie pochodze i odkryje mape, jak nie ma tam niczego. Chociaz troche szkoda. Mino mogly by byc.
Wodniakow, czyli water elementar? Gdzie je dokladniej mozna znalezc? Nie mam jakos ochoty ich spotkac ;). |
Byłem tam! Przejście na -3 poziom nie działa! Niemożna podejść do fire fieldów w komnacie z kluczem. W komnacie o kształcie krzyża fire fieldy znikły i do poison field dojść niemożna!
|
Bardzo dobry poradnik. Świetne fotki, przejrzyste opisy. Nic dodać nic ująć.
Wielkie GRATZ!! |
fajny poradnik, skorzystam, tylko szukam porady gdzie moge expic na wyspach z 8 lvl bedac druidem, wogole mozna by zrobic liste od ktorego lvla i gdzie :D
|
Zajebiste Mapki i Wszystko Przejżyste ^^ dzieki poradnikowi znalazlem wyjście bo sie zgubilem
|
świetnie mapki bardzo czytelnie dobrze opisane 10/10
|
gdzie jest zejście na poziom -3??
prosze o odp. |
zejscie na -3 jest na poziomie -3 :)
no bezensu ale jest ( jeszcze 3 ) |
Poziom -3 to senja. I na nia sie wchodzi albo z poziomu -1 (potrzebny klucz, destroy field i kilof), albo z senji (potrzebny klucz).
|
spoko ale możesz dodać legende ?
|
Hmm...zastanawiające są tajemnice tych wysp... szczególnie foldy, nie wiem czy kolo beho i mino maga jest quest czy nie, ale narazie moge to sprawdzic jedynie z SD i hmm xD pozdro :) Poradnik supcio i by mogli 1 strone przeczytac :D <co niektorzy>
|
Cytuj:
|
Z jakimi skillami mógłbym tam zacząć expić i czy tam jest dużo ludzi???
|
Cytuj:
|
Tam gdzie jest ta wąska ścieżka gdzie rzekomo ma być fire elementar ja tam spotkałem water elementera.Szybki jest jak nie wiem. Po drugie tam nie było lawy tylko woda ( co to zamiana żywiołów).Mnie się wydaje, że water elementere są dla pacc i polują na ludzi pod wodą a nie koło wody.
Skończyło się to dedem ale nie potwora. To ja sie pytam co on tam robi??? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |