![]() |
a to sorry nie wiedzialem ze na wakacjach :P
|
Coraz lepszy ten fake... Tylko na końcu jest za mało akcji głównych bohaterów! :)
|
Jeden z niewielu tak dopracowanych fake story na tym forum. Bardzo fajne. Odcinek 9 plx0r! :D
|
Bardzo ladny Fake story fajna fabula i bardzo ladne wykonanie tylko tak dalej.
|
zaje****e te fake'i 8o
Podasz kilka wskazowek jak to sie robi ? :D Bo moj brat nie wie X( Ogolnie to luzzik B) Gratz! ;) |
Jak Dla mnie to jest odlotowe ze szok!!!Czekam na następne częsci tej super opowiesci ;) Tak trzymaj ;) I moja ocena to wykonanie 10/10 pomysl 10/10
CYA ALL NICE GUYS :) |
Wielkie Gz
wow ale to jest fajne bardzo mi sie podoba ocena 15/10 xD czekam co będzie dalej
|
Powinien byc konkurs za najlepsze fake'i. Wtedy bys mial murowane 1 miejsce :cup: . To jest najlepszy fake jaki widzialem i mysle ze przez dlugi czas lepszego nie zobacze. Respect dal ciebie ;)
|
Zajefajny Fakie
Ten fakie jest po prostu fenomenalny
|
Kur*a zapierd***m 25 stron i szukam poczatku nastepnej czesci a tu kur** ni hu*a!!!!!!!!!! :o Postaraj sie czlowieku bo ludzie zapomna o tym fejku.....
|
omg
Ale zajefajne ! jak dla mnie to wykonanie 10/10 fabula 10/10 :P poprostu rob dalej!
|
Powiem krotko:
Nie skomentowac, chodzby glupio to obraza dla tych znakomitych fejkow !! Oby tak dalej :D:D |
Witam wszystkich ;)
Up już był, mam nowe grafiki. Obecnie przegladam spr i wywalam wszystko co mi się przyda. Robić dżungle jest trudno, musze najpierw zwiedzić prawdziwą dokładnie żeby wiedzieć co i jak :) Szkoda, ze nie ma nowuch outfitów, więc będę musiał zrobić własny lub podstawic jakiegoś potworka. Tak szczeże: nie chce mi się już robić tego fake, ale napewno historia dojdzie do konca. Musze tez zakupic aparacik cyfrowy zeby zrobic... ale dalej cisza. ;) To bedzie nowosc wsrod fakeów. Pzdr, Thim |
@up
BUMP :) Małe odświeżenie tematu, bo troche przygasł xD A tak btw to sie nie dziwie, bo komu by sie chcialo w nieskonczonosc robic fejka ;) Czekamy na nastepne częsci |
Dokein.....
ja niemoge ciągle dokein mozecie np. napisac "GM Fredzio Paszczurek" Itp
Gm dokien to L.E.G.E.N.D.A pffffff X( |
cool fake
:D Za***isty fake ty jestes cool chyba pujde w twoje slady
|
Czlowieku zdyham z niecierpliwosci na next vol. wyczes i wogule sceny walki fenomenalne szczeze u ciebie bolty i strzaly leca prosciej niz w normalnej tibi ;p i niemuwie ze to zle ;] i co z tego ze sie czepiasz Doikena pszeciez po
1.to nie znaczy ze tak o nim myslisz 2.o kims tszeba to bylo zrobic wykonanie 10+/10 fabula 9+/10 najlepszy fake jaki widzialem od dlugiego czasu :cup: :baby: :baby: :baby: <---zawsze to daje do swoih postuw ;p |
Cytuj:
Skąd tacy ludzie jak ty sie biorą? Oo |
dla mnie ten fake jest THE BEST !
|
pomysł 1000/1000
wykonanie 1000/1000 Ale szczerze mówiąć pomysł trochę zbyt częsty (wszędzie tylko napady na carlin) Ale mi się podobało najbardziej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:43. |