![]() |
"Mamy wielu przyjacielów" powinno być "Mamy wielu przyjaciół".
|
to jest ork. Nieokrzesana i prymitywna istota. Nic dziwnego że ona tak mówić. :p
|
No teraz wakcje i luz więc rub dalej i dalej . Wymyśl jakąś super niespodzianke!!!
|
Wakacje... więc do roboty
Zioomuś masz wakacje czekam na VIII część rób ją szybko X( :p
|
Teraz beda wakacje wiec rób wiecej
|
Oh man !!
Człowieku dla mnie to najlepsz fake'i jakie kiedykolwiek były na tym forum GZ GZ GZ GZ GZ GZ bo naprawdę Ci się to należy. Respect !
PS Czekam na kolejne odcinki :p |
Bardzo fajne fake'i tak dalej, nie moge się doczekać nastepnych części!
|
Spox
Fabuła- 9/10
wykonanie 10/10 Swietny fake-storry :) Plx nex epizod :] |
Cool
Widzialem wiele fake'ow i tylko 3 byly super miedzy innymi twoj :P
Ocena 10/10 __________________________________________________ _______________ Patryk |
Takie samo jak INC :), 9,99999/10. Ująłem ten malutki kawałek dlatego, że czekam aż to będzie dłuższe, albo nawet, znacznie dłuższe, bo jest fajna fabuła, a martwy or leader zamiast warlorda może nasuwać tlyko jeden wniosek ;).
|
dawaj Demongo rób VIII czesc szybko!! X(
|
CooL
Naprawde CooL Feki 8o 8o
Zrub takich wiecej ;) Pozdro :cup: |
:)
Fajne, fajne... tylko akcja dzieje się za szybko, i też minus(ode mnie w każdym razie) że pomógł ludziom(amazon i wild warrior) inni, ale zawsze ludzie ;)
|
Wyszystko pięknie ale to byl ded lidera ;(
|
it's the best
najlepszy fake jaki widzialem tak dalej 8o czekam na dalsze części ;)
|
Mam złą wiadomość w drugim miesiącu wakacji jade daleko i tam nie ma neta ;( X( dlatego postaram się zrobić troche teraz chociaż wziołem sie za trening mojego knighta(skile po 62 :cup: )
|
damn -.-
szkoda szkoda bo to jest naprawde fajne i wciagajace :D
|
Cytuj:
Bez kitu tak jakby miał sojusz z wszystkimi rodzajamitrololi z goblinami i może jeszcze z ... :evul: CYCKAMI :evul: no ale to ty to robisz i robisz to jak chcesz :p |
:/ Powoooli doajesz nowe pozycje... Demongo praktycznie sie nie poruszał...
|
Co tu dużo mówić poprostu twoje fake'i są naprawde fajne tylko mogłbyś sie nieco pośpieszyć i zrobić koleją część bo setki, tysiące ludzi czekaja na dalsze przygody tego slawnego już orca Vethiego ;) , więc bierz sie do roboty wkońcu są już wakacje i myśle żę masz troche więcej wolnego czasu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |