![]() |
nie wiem :(
Wyslalem kase pacc doszedl gdy juz mialem zatwierdzic to nacisnalem ze chce pacca odrzucic niechacy.. i nie wiem co teraz bedzie pomozcie!!
|
Teraz bedzie facc i placz.
|
Help
Witam wszystkich uzytkownikow forum tibi pl.
Mam problem.W poniedzialek zrobilem przelew przez inteligo i po kilku godzinach dostałem Pacc.Lecz przez pomyłke zamiast zaakceptowac Pacc wzielem rejecet payment.Nie wiem co teraz bedzie i co dzieje sie z moimi pieniedzmi.Prosze o pomoc! Ps-Drom jesli to czytasz to bede wdzieczny jesli cos z tym zrobisz;( |
Umiesz czytac czy tylko pisac, pisze wyzej. Jak dales reject to nie odzyskasz pacca.
|
Noob?
Cytuj:
Ty pewnie jestes noobem ktory nabija se posty.ignore |
Czlowieku (?) jestes glupi czy glupi ? Jesli Drom zamowi pacc i on dojdzie na Twoje konto, a Ty odrzucisz to chyba norlane ze nie dostaniesz kasy. Tak samo jakbys kupil chleb, kobieta Ci daje ten chleb, a Ty go wyrzucasz. Dostaniesz kase spowrotem ?
|
:( tez tak zrobilem
jak dalem rejest to mam po paccu? nie mozna tego jakos cofnac albo poprosic Dr.Omadera zeby wyslal jeszcze raz?
|
Cytuj:
|
LoL
Ja tam czekam na Pacca dalej.co dzieje sie z dromaderem?
|
A nawet jeśli wziełem reject to kasa za tego pacca wraca do droma i oni kupuje za ta kase nastepnego pacca.
|
Witam
ja mam problem pomylilem chary i dostalem pacca na tego co nie trzeba wiec chcialbym bardzo zybym mial pacca na iinym chzr mozna bylo by cos takiego zrobic?? Bo mi na tym bardzo zalezy jeszcze niezaakceptowalem pacca Bardzo prosze o pomoc:( |
Czekam na Pacc
9. Jesli zdazy sie klientowi odrzucic premium account zamiast go zatwierdzic, nalezy sie skontaktowac z firma Drom na maila [email protected] i przyslac:
- Dane personalne osoby, ktora dokonala przelewu, - Dane twojej postaci(nick, swiat), - Twoj adres e-mail, ktory podales w tytule przelewu, - Data oraz miejsce dokonania przelewu Oraz napisac, ze przez przypadek premium account zostal odrzucony. Napisałem to 2 dni temu a wiec teraz juz wszystko jasne i czekam na pacc |
KTO NACISNAL REJECT PRZY POTWIERDZANIU PACCA NIECH SIE NIE MARTWI , ja TEZ DALEM REJECT napisalem maila na [email protected] ze przez przypadek odrzucilem i jest po 2 dniach dostalem odpowiedz ze pacc zostanie wyslany jeszcze raz // NIE MATRWCIE SIE TYLKO PISZCIE NA [email protected] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
witam
spersonalizowalem konto z polskimi znakami, czy nie bedzie problemu z kupnem pacca? ktoś wie na ten temat? |
@up
nie ma to nic do rzeczy personalizacja to personalizacja :) @pytanie ile czasu osoba która kupiła pacc przez karte ma na jego "zabranie" ? |
Cytuj:
|
Mam kumpla który zna człowieka co chce mieć pacc ale niema +18lat.
Co ma zrobić? Z góry dzięki!:) |
dobra moze debilny post ale gdzie kupić promocje? u jakiego npc i gdzie? bo to że za 20 k to wiem
|
u wladcy danego miasta:
Carlin - Królowa jakaśtam (nie pamiętam nazwy, chyba Eloise) Venore - chyba nie ma Thais - Król Tibianus Kazordon - Imperator Kruzzak Ab'Dendriel - chyba nie ma |
Jeszcze Ankrhamun :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |