![]() |
hehe
U mnie przez tibie nikt (5 klasa podst. - młode pokolenie;)), ale dwóch nie przejdzie (biedni są - współczuję), a nawet komputerów nie mają.
Moje ocenki: polski - może 6 matma - 6 technika - 6 plastyka - 6 muzyka - 6 angol - 6 wf - 6 historia - 6 religia - 6 przyroda - 5 infa - 5 zach. bdb, może wz. :cup::cup::cup: |
3 klasa LO, już po maturze, wakacje od miesiąca, średnia 4,1 prawie w ogóle bez nauki podczas roku szkolnego. No sorry, ale żeby nie zdać przez Tibię trzeba mieć nieźle pod łbem : o)
|
Cytuj:
Ja zdaje. |
Nie wiem czy zdam, ale jak bede miał poprawke to raczej nie przez tibie ;s
|
Spokojnie zdam, Tibia nie ma wpływu na moje stopnie.
|
Ja mam zagrożenie z Historii, ale dam radę.
|
Moj kolega ma 18 lat gra ciagle i ma tylko 1 banie ale nie z anglika tylko z polskiego lipka nie
|
Cytuj:
A kolega mojego kolegi innego kolegi jego dziadka i pradziadka kolegi nadal siedzi w podstawówce. |
A u mnie wszyscy chłopacy którzy grają w tibie mają świadectwa z paskiem. W gimnazjum wcale nie trzeba się kuć i nie wiadomo ile spędzać przed książkami. Wystarczy logiczne myślenie i umiejętność kojarzenia faktów.
|
2 klasa Technikum- zdaje praktycznie z minimalnym uczeniem (średnia ok. 3,5 będzie)! Gdybym się uczył regularnie to pewnie byłoby lepiej ale po co tracić czas na uczenie się na 5 jak można coś przeczytać i dostać 2 :) Generalnie jestem leniem jeśli chodzi o naukę.
Co do tematu to Tibia nie pogorszyła nigdy moich ocen! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Rozumiem... |
I znowu sie zacznie dyskusja nt. real zycia Xeremona_/
Ja raczej nie zdam, polskii, i historia mi wisza i nie widze szans zeby to zaliczyc [wlasnie ide zdawac hist.]. Ale tez nie przez Tibie, bo w tym roku gralem bardzo malo, poprostu jestem idiota ;] |
To trzeba być kretynem żeby nie zdać przez tak zjeba#@$ grę...
|
Na bank sierpień z matmy, chemie cudem wybroniłem z pomocą kolegów i internetu w telefonie. Bynajmniej przez Tibie.
Dla zainteresowanych oceny z matmy 1, 1, ?(poprawione na 100%, ale oceny nie znam), nb, 2, 2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kwestia tego, czy dożyjesz -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
... zazdroszczę Ci tych ocen ja gram w tibię od ok. 8-7 lat jeszcze nigdy nie miałem z czegoś zagrożenia lub2 albo 3 zawsze udaje mi się utrzymać na 4 z każdego przedmiotu (są też 5) i średnią powyżej 4,5 jak można być takim debilem żeby nie zdać przez tibię? słyszałem raz że gościu nie zdał 3 razy pod rząd ale miał 150lvl i 90 mlvl konto sprzedał dosyć drogo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |