![]()  | 

TIBIA DZIALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
	 | 

DZIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
	 | 

hahahahaha... Dzialala...... :D  
	A ja dalej haselka nie mam :(  | 

A czego strona nie dziala?? 
	CZego mi nie dziala ;(  | 

u mnie nic nie dziala jest tak samo jak bylo !!! to wreszcie dziala czy ktos walki sobie robi X( 
	 | 

Cytuj: 

| 

Verino sobie jaja robi, gdyby nawet postawili 1 serwer juz na konto moglbys wejsc. Mysle ze i tak zaczna od stronki. WLasnie dostalem pasa wkoncu. 
	Ja sadze ze skrypt dziala tak: robi nowego pasa na danym koncie i dopiero sle maila, liczac ze to jest XXXXXX maili a mzoe i milion juz bo sa osoby z 9 na poczatku najzwyczajniej w swiecie albo kompy albo lacze im nie wyrabia i nie ebda stawiac stronki/serwow gry poki nie zakoncza slac pasow.  | 

Co do haselek... Zalozcie ze majl z haselkiem ma 3 kb... razy 3 milinony uzytkownikow to sie rowna okolo 900 mb do wyslania.... To nie bedzie takie szybkie :D  
	Ja nie mam (6)pacca i mi jeszcze nie przyslali... Mysle ze jak ktos tam wczesniej pisal ida literami... A-Z. Ja mam majla na R :D  | 

jestem w rotcave jest tam maksymalny raspown w innych miejscach tez jest! 
	 | 

to jak naprawde grasz to daj screena 
	i to jush!!!!!!!!!!!!!!!!!!111  | 

Cytuj: 

~JEstes Deklem Byles I bedzIEsz laZjo jedna.  | 

Cytuj: 

Cytuj: 

| 

Ejjj... Tibia dzialala przez 2 minutki! Sam wlaczylem ale zaraz mnie wywalilo i pisze ze dalej nie dziala... wiec jak ktos pisze lub pisal ze gal to jest to prawda... 
	 | 

ok czekaj 
	 | 

raptem u niego wszystko chodzi a u innych nic sadzi chlopak scieme az mi sie komp grzeje :)) 
	 | 

jak sie dodaje sreena ??? 
	 | 

Nie wale sciemy jestem wierzacym i przyzekam na Boga 
	ze tibia dziala  | 

wklejasz zdjecie jak obraz i tyle i szybko. Ja nie moge to ty chyba masz pacca 
	 | 

eno powiedzcie jak sie dodaje sreena to pokaze wam 
	 | 

OMG SKONCZCIE Z TYM CISNIECIEM KITU ZE DZIALA. 
	 | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |