![]() |
Filmik z Elder Beho dosyć ciekawy. =]
|
Możesz zrobić film z Isle of King?? Byłbym wdzięczny :)
|
Cytuj:
Cichy zbierz blokerow dwoch i idziemy na Isle of Kings.. pamietaj tez ze rook ze mna robisz :P. |
Cichy powiem krótko "TO CO TY ROBISZ TO JEST WSPANIAŁE!!!!!!!!! 8o "
Kiedyś nie miałem pojęcia na jakie tomby pójść, a teraz dokładnie wiem czego moge się spodziewać. Pozdrowienia i Pozdrowienia od wszytkich moich kumpli, którze dowiedzieli się co gdzie czycha :cup: Oby tak dalej :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cichy poprostu jest wielki :P
|
Aha, to dlatego nie ma nowych filmików od kilku dni :P ISLE OF KING SIĘ SZYKUJE!!! Raz widzialem jak się robi tego questa ale niestety ten który kręcil questa zginąl w warlock seal :/
|
Nie chciało mi się czytać kilkunastu stron itp. ale w filmiku z AT (tam gdzie jest gs, dsy i dragon), tam gdzie te zamknięte drzwi to klucz do nich jest w Mint ;)
|
Co jest Cichy? Czemu tak długo nie dajesz filmów?
|
Spokojnie panowie ;)
Jeżeli Cichego nie ma dłuższy czas, znaczy, że troszkę pewnie pracuje lub przygotowuje coś większego. Cierpliwości a czekanie się opłaci. |
CICHY JEST WIELKI!!! PODZIWIAM GO (MÓJ IDOL ;P)
chcial bym zobaczyc film z demonii z góry thx :) |
@up: To go sobie sciagnij. :P
edit: Sry zle przeczytalem myslalem, ze chodzi o draconie. :confused: |
Nie MOTLS bo to tylko dojscie lecz wnętrza demonii
|
@UP : a edytować sie nie dało ?
CICHY MAC JEST WIELKI czekam z niecierpliwoscią na next film ;) |
mam prosbe moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi niedaleko od zamku przy ab (dokaldnie na W-S strone od niego znajduje sie dziura na -2 sa pajaki wilki itp na -1 trole nie wiem co jest dalej ale slyszalem ze na -8 podobno jest warlock; prosilbym jezeli ktos wie o co chodzi o sprawdzenie przynajmniej czesci tego :) z gory thx
|
Super temat !!!!!!!!!
GrAtZ Chciałbym zobaczyć elf fortess Sry nie zauwazyłem filmu 7 wielkie sry |
Ja chciałbym zobaczyć jakis filmik z Demonów :p JESTEŚ WIELKI !!! :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
Masz tam na 1 stronie filmik z tego. |
W końcu dodałem jakiś nowy film. Niestety coraz tródniej jest znaleźć wolny czas, na kręcenie nowych filmów, stąd taka przerwa. Drugim powodem mniejszej ilości filmów był problemy z dostępem do neta. Co prawda ja akurat nie korzystam z usług naszego ukochanego monopolisty, ale blokerzy miewają problemy z lagami.
Kolejne filmy które zostaną nagrane będą ze zwiedzania jaskiń scrabów oraz Isle of Kings... jednak nie jestem w stanie podać terminu kiedy można się ich spodziewać. |
Filmik nowy spoko tylko niczym mnie nie zaskoczył bo te miejsce już zwiedziłem więc będę czekał cierpliwie na kolejne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |