Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Łolek 08-11-2005 17:21

@up ja cie koles nie czaje jedziesz po ludziach a boisz sie nawet swojego name podac...

Adash 08-11-2005 18:06

Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.

Lu-kas 08-11-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adash
Smurfy w tej wojnie nie maja najmniejszych szans. Zrobili "snake attack" i udalo im sie zabic tylko 1 osobe! Teraz gra smurfow polega jedynie na siedzeniu w pz. Morale spada, ludziom odechce sie grac. Wojna praktycznie juz sie skonczyla i to Duskiness odnioslo sukces.

Ładnie Cie po***ało :evul:

milibi 08-11-2005 19:35

@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz

Lu-kas 08-11-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi
@up
I co myslisz ze smurfy maja szanse wygrac ? :D pomyśl zanim coś napiszesz

Nastepny idiota :D

Paxxx 08-11-2005 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
Nastepny idiota :D

dokladnie -.-

ZERGU 09-11-2005 00:49

...hehe

Cytuj:

TO SIE JESZCZE OKAZE KOMU ODECHCE SIE GRAC ...spoxsterowi ktory bez obstawy nie ruszy sie z depo czy SMURFOM !!!!!!!!

Adash 09-11-2005 06:34

Cytuj:

Ładnie Cie po***ało :evul:

Ja w przeciwienstwie do Ciebie uczestniczylem w kilku wojnach i wiem co i jak. Ludzie z Duskiness expia, Smurfy nie. Ludzie z Duskiness maja 2x wieksze lvle. Ludzie z Duskiness w przeciwienstwie do tych ze Smurfs wychodza z dp. Ludzie z Duskiness maja wielu szpiegow w kazdym miescie i wiadomo jest kiedy czlowiek ze Smurfs opuszcza dp.
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo.

Valest 09-11-2005 07:03

O lol jets kolejna wojna Executor vs Living Legends

I pisze ze Yiubh Do'urden zapłacil ale ten many jest bogaty znowu płaci :cup:

Mistic 09-11-2005 09:25

jeden płaci, drugi opuszcza gildie - to jest właśnie polskie podejście nic dziwnego, że wszystkie wojny ze szwedami przegrywamy

Paco88 09-11-2005 09:54

@Losari

siema Dracian , dawno cie nie widzialem XD
ładnie rzadzisz na furrorze
-yours friend & enemy from Elysia,
Pacoo var Emreis :)

Lu-kas 09-11-2005 12:38

Cytuj:

Ja w przeciwienstwie do Ciebie uczestniczylem w kilku wojnach i wiem co i jak. Ludzie z Duskiness expia, Smurfy nie. Ludzie z Duskiness maja 2x wieksze lvle. Ludzie z Duskiness w przeciwienstwie do tych ze Smurfs wychodza z dp. Ludzie z Duskiness maja wielu szpiegow w kazdym miescie i wiadomo jest kiedy czlowiek ze Smurfs opuszcza dp.
Lu-kas, wiem, ze jestes jeszcze pewnie jakims dzieciakiem 13 letnim ale dam Ci rade. Pierw ocen sytuacje i POMYSL czy na miejscu jest obrazac ludzi na prawo i lewo.

A wiesz gdzie ja to mam ze Ty uczestniczyłeś w wojnach?? W dupie to mam. Moze uczstniczyłes w wojnach 13 lvl do 20 lvl max :D Po co mam myslec przecierz mam DRES :D :D :D :D :D
Smerfy nie maja nic do stracenia i wiec ta wojna bedzie trwała długo

Adash 09-11-2005 13:01

Cytuj:

A wiesz gdzie ja to mam ze Ty uczestniczyłeś w wojnach?? W dupie to mam. Moze uczstniczyłes w wojnach 13 lvl do 20 lvl max :D Po co mam myslec przecierz mam DRES :D :D :D :D :D
Smerfy nie maja nic do stracenia i wiec ta wojna bedzie trwała długo

No coz, skoro tak uwazasz to ja nie bede na sile zmienial twojego zdania. Wkrotce przekonamy sie kto ma racje...

milibi 09-11-2005 13:02

Spoko mamy wojne ale każdy opuszcza gildie i jaki tu jest sens walczyc ... niewiem po co było to zaczynać

Anum 09-11-2005 16:06

Wojna skończona. Wygrało Living Legends. HAIL MY GUILD! :P

Jammamanter 09-11-2005 16:52

pff n/c ten swiat i tyle..

Jammamanter 09-11-2005 16:53

lagi na tibia.pl sa boskie

ZERGU 09-11-2005 17:51

kto jest NEUTRAL

OSOBY z dusikness KTORE chca pozostac NEUTRAL proismy o powiadomienie o tym SMURFOW !!!!!!!!!!!

SMURFOM CHODZ o SARANDIELA SPOXSTERA TAJFUNA i NACKERSA
SPRAWA Z Thellionn jest do wyjasnienia!!!!!!!!

Łolek 09-11-2005 18:21

Yubov:

Nov 09 2005, 17:28:31 CET Killed at Level 71 by Cart Dard
and by Ku'rado

najprawodpodobniej ded na afk, niewiadomo czy to byli jacys ludzie od smerfow czy normalni pk

Lu-kas 09-11-2005 18:45

TO ma wała Yubov :D :D :D :D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21.