![]() |
Doczego to doszlo nie dlugo całe rozmowy z msn i gg beda kopiowane na
tibi.pl :D:D:D:D:D |
Pothi nieprzesadzaj, powiedz mi co za zly czlowiek skopiowal twoja rozmowe na msnie? powiedz mi to go skopie hahahahahahah
Signed Rondel |
Cytuj:
LOL !!! :P:P:P:P |
Jak narazie jestem zadowolony z wyników wojny :D:D:D!!! Mam nadzieje ze juz niedlugo skonczy sie wojna :)!!
P.S Umiescie jak najszybciej filmiki :p!! |
Cytuj:
Rondel tobie juz to forum chyba wali na glowe i to porzadnie nie masz co robic i piszesz pier.oly(jak jedne z naszych kolegow tylko ze ten pisze na gc) i kopiujesz innych rozmowy ktore poniekad sa prywatne. Wiec odpi... od Pothiego i ku... zajmij sie gra albo jak wolisz propaganda tylko ja nie widze takiej potrzeby. |
Dziekuje ci Shamala.A kolege Rondla dopadnie sie jutro.
Aha Rondel "skopać" to ty mozesz ale pole :D |
Hmm n odzisiaj troche fragów padlo a konkretnie 8-2 w dzisiejsze potyczce. Nie powiem ze jestem szczesliwy no ale gratuluje poniewaz zawsze zwyciezcom należy sie chwała Jednak mi sie zdaje ze to nie koniec wojny, a pozatym wiele razy ktos wygrywal bitwe ale nie wojne:). Ma ktoś moze fmik?? Chetnie bym popatrzyl na to co sie dzialo
|
widze ze dzieje sie duzo na iridi a ja dostalam bana ( nie bede sie chwialila za co :P:P:P) nio i jeszcze 16 dni mi zostalo az znow wejde:P:P:P
|
bitwa
Widzialem jak rondelmen spier***** przed shielonem szkoda ze nie padł
|
Cytuj:
Bitwa zaczela sie od tego ze NR zrobilo mass loga i poszli na d lair i zaczeli atakowac Huxy. Chlopak sie dlugo trzymal (z pomoca Praxiana), oraz w miedzy czasie podzwonil po kolegach z Aracanium. Sadze ze Nr sie lekko zdziwilo ze po kilku minutach cala nasza gildia byla online i szlismy ratowac Huxy. Niestety padlem wraz z Pothim, ale ci co nas zabili dlugo sie nie nacieszyli z tego, gdyz zachwile padli. Podsumowujac NR w koncu sie doczekali sie open battle ktorej tak bardzo chcieli i byli pewni ze ja wygraja, lecz stalo sie calkiem inaczej....... btw chcialbym dodac ze kilka osob z NR ma zamiar zaplacic za wolnosc... |
:p a wiec huxy jest bardzo sprawny ze utrzymal mass loga i zadzwonil po kumpli..a moze macie film plz?
wygraliscie Gz. |
Cytuj:
Wiemy że Huxy bardzo sprawnie potrafi się utrzymać przy zyciu :D i jescze obdzwonić kumpli :D gz dla niego :) ciekawe jak on to robi B) cóż nie komentuje bo przydałby się film... (ostatni dużo wyjaśniał :) ) Btw... Arc wbiło kilka ładnych fragów. GZ ale myśle że to nie koniec :) |
Cytuj:
@Huxy nieobdzwanial po kumpli bo kilku z nas bylo juz online, poprostu powiedzial na g chacie i praxian zaja sie ta informacja. Podzwonilo sie po ludziach i po 5 minutach bylismy all online, co prawda mielismy troszke slaba komunikacje bo takto wszyscy od nich by padli, a niektorzy (mewtu) nawet dwa razy. @My kontrolujemy sytuacje na serwerze i niezapowiada sie zeby bylo inaczej, szkoda tylko dedow moich rl kumpli ale tym to juz sie gildia zajela, goscie dostali uhy z puli gildiowej, dokladnie tyle samo ile stracili i i tak jestesmy z lootem conajmniej 2x na plusie. Signed Rondel |
huxy'iego bot juz nie działa po update. W innym wypadku praxian by go uhac nie musial :) Huxy odpalil msn, nie dzwonił :) Więc nie *******cie głupot... po 5minutach online? o jessu, to wasi ludzie z gildi z kompa nie zchodzą?:)
|
Zimn tyle razy cie prosilismy abys sie nie udzielal na forach ale ty widac nadal swoje.
Aureliuss zaplacil 150k i stal sie wolny :D:D:D:D |
Cytuj:
|
Smiter ja cie prosze zostaw Zimna,on też chce coś napisać od siebie-ale mu
to nie wychodzi :D:D |
Cytuj:
Jak widze ty zimn wiesz wszystko najlepiej i najdokladniej nawet ludzei z gildi nie wiedza tyle co ty nono wielkie GZ dla ciebie btw nie udzielaj sie juz tu |
Cytuj:
Podaj swojego chara jak takis madry tylko nie jakies 8 lev;/ |
powiedzce mi prosze Jaka byla proporcja w ludziach online
A dokladnie ile bylo ludzi online z Arcanium a ile z NR ?? Sadze ze jesli byloby po tyle samo ludzi np 10 na 10 to arc by dostalo tak w dupe ze to jest koniec. Wybaczcie ale nie szanuje ludzi z arc poniewaz maja dore stosunki z GMami a to nie fer jesli asuex i RDH dostali delete to czemu Huxy nie dostala za boota w 2 bitwie na filmie bylo wyraznie widac ze nie uhala sie sama. ??? Oczekuje na odp ... |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |