![]() |
@Forlen
Nie, nie mogą się jeszcze logować. @All who wants own Kyria 1. Napiszcie jakie były wasze najlepsze chary, oczywiscie jesli to byly ponad 45level. 2. Zastanówcie sie czy warto walczyc taką ekipą jaką wy jestescie z wszystkimi szwedami, którzy zostali wywaleni z ich serverów za PG lub inne. 3. Szwedzi stanowia 30~% servera. 4. Zyczę powodzenia |
hehe no tak bedzie wojna chlopakow z furoroy i ja do tego tez sie przylanaczm bo jestem z wami chlopaki ja tez gralem na furora i odchodze ,poniewaz ciagle grozili huntami i dupa** .Ale teraz musi zapanowac porzadek na Kyra i chlopaki z furora beda oczywiscie najlepsi
Ja też grałem na furori i jestem z wami chłopaki P.S. mój nick na furori to ZOORX |
@wszyscy co mają neostrade.
Wy chyba macie jakiś biedny pakiet! Ja mam neo 655,2 kB/sec i wszystko pięknie chodzi, w tibii nigdy w życiu nie miałem kicka, nie wspominajać już o lagach, więc nie wiem na co narzekacie. |
pytanko
KIedy bedzie mozna zobaczyć od jakiego lvl jakie czary bo ja nie wiem np. od ktorego exura vita teraz chula :/
|
E tam ja zostaje na starym swiecie
hmm jak zwykle tylko pacc maja dostęp do nowych terenów
(światów) nie podoba mi sie to ale cóż co zrobic. Ja tam wole na starym świecie grać moim kochanym :elf: |
Problem z połączeniem :/
Witam każdego mam tu takie zażalenie i chciałbym sie dowiedzieć czy każdy ma taki problem jak ja.Jak wszyscy juz wiemy powstały 2 nowe światy ale co z tego jak nie można sie podłączyc?Czekać w kolejkach po 8-10 h i bez skutku !?!? Co ten CipSoft robi !!?Czekasz w kolejce 10 h wejdziesz moze na troche i Kick ?!!?!? Żałosne !!!!!!!!!!
|
Straciłem cierpliwość... KIEDY PODNIOSĄ TEN LIMIT ?!
[Płace za pacc a nie kilu dniowe czekanie w kolejce] btw. byłem 400 a nagle zrobiłem się 686 ! |
Whitr
Cytuj:
|
No chlopaki ja juz nie dlugo bede tylko 67 kolejek ,ale i tak juz czekam prawie 5 h :(
A moj kolega czekal 6 godzin i z 30 min temu jak zostalo mu do konca 100 kolejek nie mial internetu :( i odnowa musi :/ |
Cytuj:
Bede musial uciekac :confused: |
Możecie pisać co sie wam podoba, ale nie sadzicie ze ludzie nie chcą słuchac tego, który jestes w kolejce z jakiego na jakie miejsce cie przerzuciło.
Jeszcze jedno bo zabardzo nie rozumiem, skoro furora to polski server to dlaczego macie hunty ... lol. |
balalalalalalaalalalal
no more to say |
wczoraj byłem 150 z rana i disc,
potem 12 h siedzialem 19 byłem i... stara karze wyłączyć ! |
wedlug mnie to to jest jakas przesada, od chwili wlaczenia serwera czekan z wlaczona tibia w kolejce !!!!!! 24h i jak tylko wdrapie sie z pozycji 800-600 na czolowke 20-100 zostaje zresetaowany i odnowa, czy ja q... place ze bugi czy gre, niepoto mam pacca zeby go marnowac na czekanie w kolejce tylko po to zeby mnie wyj... na koniec po 8h czekania, to sa jakies kpiny !!!!
ludzie smigaja juz na 22+lvl a ja czekam, co za popi..... szwabski serwer, Moje nerwy sie wyczerpaly, niech tylko tibia.com zadziala to caly Cipsoft sie dowie co o nim mysle. ps. pisze z logina brata !! |
Racja By zrobili z 6 servow i na rooku zeby moglo grac wiecej ludzi np po 400 i by wszyscy byli happy :( :baby: a tu kupilem pacca i mam teraz czekac w kolejce to co bedze jak free acc beda mogli wchodzic.Zrobanie!!! Bylem przygotowany na to ze jak nowe swiaty rusza to bede expil pieknym tempem all na mainie wolne mozna grac a tu kolejka ponad 1000 osob z paccem ale lipa Teraz jestem 230 i co 3 minuty tak 2 osoby wychodza lub dedaja
LIPAAAAAAAAAAAaa 8o |
Może koalicja z BR? :p LOL Może wtedy pokonamy SWE :P
Tak serio, NA JAKIE GÓWN* WOJNY KOMU??? |
CipSoft chyba po...... właczylem po save tibie niedawno byłem już 69 w kolejce i mnie wyj..... jak tak dalej pujdzie to za tydzien wejde na maina a mam już 6 lv
KIEDT NIE BEDZIE TYCH ZJE..... KOLEJEK |
Mam Propozycje
ZAKŁADAŁBY ktoś rodzinkę na nowym z serverów? ja proponuje Ocera. Trzeba jeszcze dać nazwę rodince ja proponuje Vam'Helsing. pełna nazwa będzie wyglądać na przykład tak Lesiu Vam'Helsing. Co wy na to?
|
chyba nie jestes w temacie...
|
To kpiny sa qr-- m-c ja pier---e nie no. Bez sensu , ci na mainie spoko expia juz sobie, a k--- wiekszosc nie moze sie wlogowac a jak sie wloguje to pogra 1-2h i zrobi 500-800 expa =/.Mam 6lvl ale zanim wyjde na main to pierwszy na liscie expa bedzie mial 40lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |