![]() |
hahaha ja gonie verna? ;D zrobiłem 140k exp i nie mam sił na więcej :D a vern robi po 200 dziennie ;] nie gram po to żeby kogoś gonić... gram teraz tak żeby sie zabawić ;] no i chce 100lvl kiedyś zrobić... po prawie 2 latach należy mi sie ;D
|
Vern Frok Sux :D
Elo all jestem kolega z rl Vern Froka.Wiecie on dzieli konto z bratem to dlatego tak bije lev(ale wedlug mnie i nie tylko mnie 200k w 1 dzien na takim lev i majac tyle kasy w dp wbijac 200k expa dziennie ...)
Hail Dawid i Nikos(Dalej expisz na Tiguanie???) |
immal?
Kto ty jesteś wogule?...... Wiesz nie ma nic banalniejszego od wejścia na www.tibia.com wpisanie mojego nicku i sprawdzenie imienia.....eh....
Pozdro z Chorzowa!:P Eh te bajeczki noobków:D NOOB SUX!8o HAIL POLISH POWER!:cup: |
Vern Frok-NOOB
Wiesz co Vern obaj wiemy ze grasz z bratem(zreszta tak jak ja kiedys...),ale sie tego nie wypierajB)
A co do sprawdzenia na www.tibia.com twojego imienia(chyba kazdy wie ze jak sie dzieli konto z kims to sie nie wpisuje imion 2 ownerów lub więcej bo za to jest ban:) ) I nie udawaj wiekszego NOOBA niż jestes...:D Hail Chorzów Pozdro Lokate:D |
ehhehehe xDDD
|
A tak naprawdę to powinni cię wywalić z tej gildi, bo jestes WIELKI THIEF I NOOB (Sprawdź se w słowniku co znaczy słowo NOOB bo chyba nie wiesz).Thief jesteś bo robisz GH i je okradasz, ktoś wpuszcza cię do chaty a ty go okradasz, idziesz na hunty nie pokazujesz Loota (Nie chodzicie z nim nigdzie). Noobem jesteś bo jak do 60 lvl można na katedrze expic omg, jak na 50 lvl można bić draga żeby 9 uh poszło (blokował go tak że mu z fali bił cały czas) jak 60+ można na Tiquandze expic na tych slimach i tym ścierwie. Wiedz nie nazywaj mnie noobem Noobie masz szczenicie ze na no pvp grasz bo byś co 1 miech świat zmienial i lepiej zaczni grac w cos innego nisz tibia może pasjans albo saper na twoim poziomie.Good friends [x] (nie dziwię się dlaczego tak napisałes).
POZDRO DLA CELESTY ;) Anhi Quest 250 lvl-Vern Frok8o Plz bana dla niego na tym forum X( |
Immel jedzie Vern Froka, co będzie dalej?
Tego dowiemy się w kolejnym odcinku! Tyntydydyntym <miejsce na twoją reklamę> Niewtrącam się bo to mnie niedotyczy, lepiej trzymać się zdala od bezsensownych dyskusji. W sumie to mówcie co i jak bo mogą się to okazac ciekawe informację/bzdury. Czekam aż się rozkręcicie chłopaki. ;] |
siemka all
dawno już nie wklejałem ss-ków ale powracam :) lvlek ; ) http://i45.photobucket.com/albums/f90/Denusek/lvl46.jpg |
Obrońca ucisnionych..
*Ehh Immal dobijasz mnie skad ty sie nagle tu wzieles chlopcze?? przeszkadza ci ten Vern az tak zeby go oczerniac i obrazac co chwile?
*Pewnie Sam masz jakis 30 lvl i zazdrosc cie zrzera.. gosc mzoe expil w miejscach nie przeznaczonych dla niego moze dzieli konto w co mocno watpie ale lvl bije w bardzo szybkim tempie i ma taki jakiego ty nigdy pewnie nie bedziesz mial ;] , Vern umie sie chociaz przyznac ze nie jest dobry w blokowaniu ale ambicje do gry i ducha walki ma.. Wiec Pozdro ~~ -.-" *Andre myslalem ze ci przeszlo po naszej dzisiejszej gadce ale ty nie masz zamiaru przestac wiec lepiej nie gadajmy zesoba.. bo moge cos zlego powiedziec moglbys sie wkoncu do czegos przyznac wiem co cie trapi i gryzie wiec nie ukrywaj tego,boje sie o ciebie niewiem czy to fanatyzm jaksi , a moze depresja lub cos w tym stylu? B) Wiemy obydwoje.. podpowiedz : Niezapomnij o walentynkach to czas ktorego nikt nie chce spedzic sam :) Gratz Advenca Denus i Vern ^^" *Comments scrennow plx ;] |
@up:
ja spędze walentynki z misiem:). jak wroce dam fotke:P |
|
~~
Czy wy przestaniecie sie w koncu czochrac? Juz mnie powoli denerwujecie. . . Ostatnio macie jakies spiecia czy cos i niedajecie zyc innym <biedna Zosia poszkodowana xD> Ciocia Zoe zaraz skopie wam obudwu tyleczki az w koncu bedziecie dzecnymi chlopcykami ;** ... no kosiaa
|
Bardzo fajne ss'y GZZGZGZG ;)
Moreee plx ;) |
@Immel
na jakiej podstawie twierdzisz że Vern sharuje itp.. mówisz że znasz go z rl ale skąd wiesz jak gra przecierz niemieszkasz u niego w domu.. @Tibia.pl Vern dostal bana na IP na tym forum, wytłumaczcie nam za co? @Sabu~ Niezrozumiałem dokładnie twojego przesłania potem mi wytłumaczysz >.< @Zoe :') @Evilek xD! |
Keyu po pierwsze jestem Immal a nie Immel.
Wiem dużo o tym jak on gra bo gdy niemiał jeszcze Neostrady to siedział czesto w internet cafe(wiec wiem jak on gra...Jakim jest Noobemi Thiefem). A pozatym sam mi sie przyznawał do np:Że kumpel go wpuscil do haty i mu ja o***ał,robil GH i je okradał itp. Szkoda że ta postac ma takich ownerów:Dawid i Nikos Opisze conieco o tych 2 NOOBACH Dawid: jest Noobem zarowno jak jego brat który na 50 lev bał sie bloknac draga a nawet zabic zerka solo on ma teraz 97lev chyba a jeszcze nei bloczyl draga lub cos silniejszego. Nikos:zarówno jak Dawid jest Noobem ale jeszcze wiekszym jemu na 60lev na draga solo 9uh?LOL,opowiada duzo bajek np:ze bloczył Demona,ze mu dsm z deda wylecial i wiele innych MOŻECIE MI NIEWIEŻYĆALE TAKA JEST PRAWDA O TYCH NOOBACH.B) Pozdro Chorzów;) Pozdro Dawid i Nikos(Lokatei;p) @Sabulus jak chscesz wiedziec niemialem jakiegs 30lev tylko 61master sorca(ale znudzila mi sie ta tibia )nie czepiam sie go ale mowie wam prawde bo prawde moze warto wiedziec co nie ??.I mu niezazdroszcze tego lev ani nic... |
Nawiązując do poprzednich postów, ja też pozwolę sobie przyłączyć się do dyskusji o tym, czy Vern dzieli konto. Otóż znalazłem mały dowodzik. Może jest nieprzydatne i nietaktowne z mojej strony wtrącać się w sprawy nie mojej gildii, ale mam do zaprezentowania to:
Klik! Porównajcie trzecie zdjęcie z innymi. Czy to nie dziwne, że na większości jest Win XP, a na jednym Win98, a do tego nie ma neostrady? Ktoś może powiedzieć, że może grał u kolegi itp., ale może przyczynię się w odkryciu prawdy. |
Sprostowanie krzywizny Sabulusa
Hehe sprostuje twoje wypowiedzi po 1. Chłopaczkiem nie jestem 2. lvl miał bym większy jak bym dalej grał bo biłem lvl szybciej od niego 3. wziołem się z tond że to FORUM a nie zamknięta wymiana nowinek w gildi 4. zgadzam się tylko z tym o blokowaniu Słaby z ciebie obrońca, przy tobie Vern dostał by chyba na 2 lata BANA bo pierw miej wiadomości pewne a nie swoje wymysły czy coś. Ja jestem za tym by tempic noobów bo przez takiego jak on nie gram już w tibie i wiem jak to jest gdy 2-3 miechy spędzone przed kompem a tu takie coś przychodzi i trach nic nie masz, obyś ty się kiedyś za mocno nie przejechał. :baby: POZDRO DLA CELESTY |
Groznie...
W tym rozdziale chcialbym juz zakonczyc ten glupi watek o Vernie dzieli czy nie dzieli konta to nie ma znaczenia..
Jak nawet dzieli to dla mnie 2 ownerowie sa spoko ;] oczywiscie w co watpie bo jak z nim gadam to zawsze jest tym samym Vernem.. Wiadome jest ze lvl bije szybko ma zapal do gry i ambicje , ale z popisami w blokowaniu to medalu by nie dostal za bardzo boji sie o chara.. Immal styka komentuj te i nadeszle srccreny jak chcesz a nie sie kluc ;] *I na koniec skwitowanie ;] Na 61 poziom potrzeba 3428000 punktów doświadczenia. Na 98 poziom potrzeba 14753700 punktów doświadczenia. |
Cytuj:
\UWaGA=!!/ dzisaij wieczorem adv lvla i fotka mojego waLENTYNKOWEGO MISIA!!! |
:)
Wróciłem..... zdjeli mi bane...:) thx andre...
Sebek jestes niepowtarzalny! THX Moja PP:) :*:*:*:*:* Nie bede więcej pisał bo moge napisac wam all na priv:) ALE NAPRAWDE THX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |