Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Uther92 29-08-2006 09:02

Tark to proawdopodobnie nowy sprzedawca na mainie ale Ferumbras...Jak ktoś wie kim jest/był (ja sie wczoraj dowiedziałem :cup: ) to powinien wiezieć dlaczego jego obecnośc tam jest taka intrygująca.

>Jtank< 04-09-2006 15:31

Tark

Ej moze z tym tarkiem to chodzi o Najwiekszego zabojce smokow...
Oto rozmowa z Lectorem (sprzedawca miesa w carlin)
15:29 Fuel Vashin [28]: hi
15:29 Lector: Welcome to my humble shop, Fuel Vashin.
15:29 Fuel Vashin [28]: Dragon Steaks
15:29 Lector: Dragon steak was the favourite meal of Tark Trueblade.
15:29 Fuel Vashin [28]: Tark Trueblade
15:29 Lector: Tark Trueblade was the greatest dragonslayer of all. I heared, he died in a battle with an ancient dragon lord.

0.o moze o to chodzi ?
B)

Edytuje bo zauwazylem ze ten char Dallheim na Calmerze :
Name: Dallheim
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Calmera
Residence: Rookgaard
Last login: Sep 04 2006, 01:06:02 CEST
Account Status: Premium Account
:P
Sorka jesli juz to bylo ale nie mam sily zeby czekac na ladowanie kolejnych stron...

Pietrucha865 07-09-2006 20:17

mam pytanie.jak sie dostac do spike sworda

Volan Rookstayer 08-09-2006 14:06

O Boże ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pietrucha865 (Post 977760)
mam pytanie.jak sie dostac do spike sworda

Oł Rzesz Curva ! Ale pytanie ! mistrzu ! <<<Ironia<<<
Ile masz lat ? 2,3,4,5,1? Dziecko (mało powiedziane, powinno być idioto!) nie zauważyłeś tego, że w tym temacie próbujemy rozwiązać tę "zagadkę" (w " ponieważ nie widomo czy można sie dostac) Ehhh aż brak słów ... -.-"

Berry 08-09-2006 15:09

@2x up. Właśnie dzięki takim jak Ty jest taki syf na forum-.-' zbędne pytania, na które odpowiedzi niema (lub jest wcześniej...) Aff.
Czytaj Ze Zrozumieniem...
@druidek12 - to jest w tej ksiązce z qestu na short sworda?:P

Solrix 08-09-2006 16:35

zauwazylem cos dziwnego na tibia.com a mianowicie spojrzcie sobie [CHAR]sunrise[/CHAR]
Dlaczego sunrise ma domek w ab i jest mieszkancem rooka, bez profesji???
Jak nie chcecie otwierac linka to macie ponizej

Name:
Sunrise

Sex:
male

Profession:
None

Level:
99

World:
Antica

Residence:
Rookgaard

House:
Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Sep 24 2006

Guild membership:
Nobody of the Order of the Light of Dawn

Last login:
Sep 08 2006, 15:02:40 CEST

Volan Rookstayer 08-09-2006 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solrix (Post 978575)
zauwazylem cos dziwnego na tibia.com a mianowicie spojrzcie sobie [CHAR]sunrise[/CHAR]

Name:
Sunrise

Sex:
male

Profession:
None

Level:
99

World:
Antica

Residence:
Rookgaard

House:

Guild membership:

Last login:

O Jezu ! To było już chyba ze 100 razy ! Więc tak :
Sunrise na 8 lvlu wyszedl na maina, kupil pacc, kupil domek, do domku dal wejście dla kumpli, kumple przesylaja kase do niego (do depo na czynsz),zrookowal się i nabil 99lvl -.-

Solrix 08-09-2006 16:57

jak bylo to nie czytalem to mi nie wyjezdzaj ze bylo, ja moge powiedziec ze na murze napisali DUPA i co z tego ze bylo? ciagle pisza ;p
ale thx za informacje, myslalem ze zrobil cos podobnego z dedem ;p

Volan Rookstayer 08-09-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solrix (Post 978616)
jak bylo to nie czytalem to mi nie wyjezdzaj ze bylo, ja moge powiedziec ze na murze napisali DUPA i co z tego ze bylo? ciagle pisza ;p
ale thx za informacje, myslalem ze zrobil cos podobnego z dedem ;p

Mur i napis dupa porównujesz do forum ? :P Jak już się wypowiadamy o czymś w danym temacie to powinniśmy ten temat przeczytać przed napisaniem posta ^^.

First Doom 09-09-2006 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solrix (Post 978575)

Name:
Sunrise

Sex:
male

Profession:
None

Level:
99

World:
Antica

Residence:
Rookgaard

House:

Guild membership:

Last login:

o coorva.... czy to jest zwiazane z zagadkami lub questami na rooku????????? SPOT IDIOT!

Evaart 10-09-2006 01:06

setny lvl na Rooku? O_o
noo, respect. ;P
a co do MinoMaga; wkurza mnie, że nie da się do niego dostać. >_<

Michaello 10-09-2006 22:08

Mysle ze moze byc cos takiego jak Dwarf Quest na Rooku czy Quest z NPCem Norma, z jej pokojem, nagroda itp. Co o tym sadzicie?

sat 11-09-2006 01:36

heh a ja sadze, ze jesli by wypuscic mino maga na poziom zero, to moglby on zrobic nieliche zamieszanie :)

Horgar 11-09-2006 14:56

A ja sądzę że gdyby nie było takich userów jak wy to całe forum nie byloby tak zaśmiecone. Jak nie wiesz co napisać co się tyczy tematu to niepisz nic(Boże, ręce odpadaja przy takich ludziach).

Volan Rookstayer 11-09-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sat (Post 982722)
heh a ja sadze, ze jesli by wypuscic mino maga na poziom zero, to moglby on zrobic nieliche zamieszanie :)

STOP IDIOT's ! Nie przyszło Ci do głowy (zresztą pewnie pustej), że w mino hell są schody mistrzu ? pozatym jest takie coś jak antyluring system (czy jakoś tak)
I po co ten post ???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michaello
Mysle ze moze byc cos takiego jak Dwarf Quest na Rooku czy Quest z NPCem Norma, z jej pokojem, nagroda itp. Co o tym sadzicie?

Też myślę, że to jest związane z tym albo z tym. Jeśli chodzi o dwarf; ich nie ma na rooku. Chyba chodziło ci o te drzewo :) A z tym pokojem : Może pokój za kartkami jest zmyłką, żeby gracze nie domyślali się że chodzi o Normę ... Wkońcu jest podobny pokój w Kazz gdzie jest tylko łóżko i skrzynka (jest tam quest na keya do więzienia w Kazz <więcej nie powiem, bo obowiązuje qs>)

Michaello 11-09-2006 16:54

@up
Masz racje, chodzilo mi o Dwarf tree.

Valeridore 14-09-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nyksus (Post 655941)
Widzieliście taką wyspekę z Spike Swordem niedaleko wierzy trolli? Kiedyś, pamiętam, ludzie mówili że tylko wybraniec ma ten spike sword. Wybraniec ów bedzie mógł przejść przez wodę i ogień a one im nic nie zrobią. Wtedy będzie mógł wziąść SSa. Ponoć nie będzie mógł wyjść na mainland gdyż ma pomagać slabszym. Jakos tak to bylo

Bajeczna historyjka ale jakos mi sie w to wierzyc niechce...8o

Kshaq 14-09-2006 18:26

@up
Ale może inni uwierzą... Pozatym wątpie żeby kto kolwiek w to uwierzył. Nie potrzebny mój i Twój post. Sry za offtopica :D

arreczka 14-09-2006 19:04

jka myslicie czy ten spike sword jets tylko do wygladu czy mozna go zdobyc na mojim servie sa gloski ze niby ktos go mial (bo znal gm) jka ja sie pytalam gm to nic mi nie pisze tylko ":)"

arreczka 14-09-2006 19:08

sry za tego posta ale dopiero teraz przeczytalam to co jest up wiec albo bardzo ladnie umiesz zmienic grafike albo nie wiemy o jakims 100 lvl na rooku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55.