![]() |
Tark to proawdopodobnie nowy sprzedawca na mainie ale Ferumbras...Jak ktoś wie kim jest/był (ja sie wczoraj dowiedziałem :cup: ) to powinien wiezieć dlaczego jego obecnośc tam jest taka intrygująca.
|
Tark
Ej moze z tym tarkiem to chodzi o Najwiekszego zabojce smokow...
Oto rozmowa z Lectorem (sprzedawca miesa w carlin) 15:29 Fuel Vashin [28]: hi 15:29 Lector: Welcome to my humble shop, Fuel Vashin. 15:29 Fuel Vashin [28]: Dragon Steaks 15:29 Lector: Dragon steak was the favourite meal of Tark Trueblade. 15:29 Fuel Vashin [28]: Tark Trueblade 15:29 Lector: Tark Trueblade was the greatest dragonslayer of all. I heared, he died in a battle with an ancient dragon lord. 0.o moze o to chodzi ? B) Edytuje bo zauwazylem ze ten char Dallheim na Calmerze : Name: Dallheim Sex: male Profession: None Level: 1 World: Calmera Residence: Rookgaard Last login: Sep 04 2006, 01:06:02 CEST Account Status: Premium Account :P Sorka jesli juz to bylo ale nie mam sily zeby czekac na ladowanie kolejnych stron... |
mam pytanie.jak sie dostac do spike sworda
|
O Boże ...
Cytuj:
Ile masz lat ? 2,3,4,5,1? Dziecko (mało powiedziane, powinno być idioto!) nie zauważyłeś tego, że w tym temacie próbujemy rozwiązać tę "zagadkę" (w " ponieważ nie widomo czy można sie dostac) Ehhh aż brak słów ... -.-" |
@2x up. Właśnie dzięki takim jak Ty jest taki syf na forum-.-' zbędne pytania, na które odpowiedzi niema (lub jest wcześniej...) Aff.
Czytaj Ze Zrozumieniem... @druidek12 - to jest w tej ksiązce z qestu na short sworda?:P |
zauwazylem cos dziwnego na tibia.com a mianowicie spojrzcie sobie [CHAR]sunrise[/CHAR]
Dlaczego sunrise ma domek w ab i jest mieszkancem rooka, bez profesji??? Jak nie chcecie otwierac linka to macie ponizej Name: Sunrise Sex: male Profession: None Level: 99 World: Antica Residence: Rookgaard House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Sep 24 2006 Guild membership: Nobody of the Order of the Light of Dawn Last login: Sep 08 2006, 15:02:40 CEST |
Cytuj:
Sunrise na 8 lvlu wyszedl na maina, kupil pacc, kupil domek, do domku dal wejście dla kumpli, kumple przesylaja kase do niego (do depo na czynsz),zrookowal się i nabil 99lvl -.- |
jak bylo to nie czytalem to mi nie wyjezdzaj ze bylo, ja moge powiedziec ze na murze napisali DUPA i co z tego ze bylo? ciagle pisza ;p
ale thx za informacje, myslalem ze zrobil cos podobnego z dedem ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
setny lvl na Rooku? O_o
noo, respect. ;P a co do MinoMaga; wkurza mnie, że nie da się do niego dostać. >_< |
Mysle ze moze byc cos takiego jak Dwarf Quest na Rooku czy Quest z NPCem Norma, z jej pokojem, nagroda itp. Co o tym sadzicie?
|
heh a ja sadze, ze jesli by wypuscic mino maga na poziom zero, to moglby on zrobic nieliche zamieszanie :)
|
A ja sądzę że gdyby nie było takich userów jak wy to całe forum nie byloby tak zaśmiecone. Jak nie wiesz co napisać co się tyczy tematu to niepisz nic(Boże, ręce odpadaja przy takich ludziach).
|
Cytuj:
I po co ten post ??? Cytuj:
|
@up
Masz racje, chodzilo mi o Dwarf tree. |
Cytuj:
|
@up
Ale może inni uwierzą... Pozatym wątpie żeby kto kolwiek w to uwierzył. Nie potrzebny mój i Twój post. Sry za offtopica :D |
jka myslicie czy ten spike sword jets tylko do wygladu czy mozna go zdobyc na mojim servie sa gloski ze niby ktos go mial (bo znal gm) jka ja sie pytalam gm to nic mi nie pisze tylko ":)"
|
sry za tego posta ale dopiero teraz przeczytalam to co jest up wiec albo bardzo ladnie umiesz zmienic grafike albo nie wiemy o jakims 100 lvl na rooku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |