![]() |
cipy specjalnie dali te wszystkie soule i bóg wie co bo by za duzo kasy stracili na tym ze ktos siedzi online caly dzien, noc, dzien, noc itd. zrobi se high mlvl, high skille potem sellnie i heya. czemu cip nieda nam zarobic? xD. po co wszyscy piszecie ze jesli gramy bez botow to wieksza satysfakcja prze ciesz i tak kazdy ma was gdzies i bedzie se gral z botami ;]. co do cavebotów to to juz jest bezsens i takie cos powinno sie tepic ;/
|
Wniosek:sssss
Cytuj:
|
@up:zgadzam się z wnioskiem
Temat do zamknięcia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
A może po prostu nie każdy ma czas, żeby np knightem trenować? Tibia jest strasznie czasochłonna, a niektórzy mogą chcieć mieć całkiem dobrego chara przy niewielkim wysiłku, żeby móc sobie poklepać jakieś potwory dla relaksu.
|
Niektorzy dalej swoje.
|
|
rzal i rzenada
1) "Że jeśli potrafię posługiwać się bronią palną, jestem mordercą" - dotyczyło to tego, kto NAPISAŁ hack... a nie jego użytkowników... hmm
2) Spleen jest (z tego, co wiem) jednym z szanowanych i głównych członków grupy odpowiedzialnej za znany serwis tibia.xx.pl... Mam najnowsze antiviry itp. nigdy w żadnym pliku ściągniętym z tibia.xx.pl NIE BYŁO ZAGROŻENIA. 3) Jak pisaliście, ktoś, kto umie troche programowac, łatwo wstawi do programu jakiś wirus, keylogger czy coś. Nie robi tego jednak Spleen (czyli stronie tibia.xx.pl możecie ufać), ale heckerzy, którzy są właścicielami innych stron internetowych z "niby-downloadami" - od nich ściąganie dopiero może się skończyć utratą konta. 4) "Tibia Black Ice" kusi... A jak coś kusi, wiele osób będzie z tego korzystać! Czekam tylko na założenie tematu "zwalczajmy alkohol i papierosy"... Prawda jest taka, że jeśli ktoś chce grać uczciwie - grać będzie. A jak ktoś chce się wybić ponad przeciętność bez wysiłku - będze używał bota. I jedni i drudzy powinni być zadowoleni... nie przejmujmy się przestępstwami innych, skoncentrujmy się na własnych. PS. Ktoś może odebrać, że jestem jednym z tych oszustów, ale ja po prostu przedstawiłem tu całą prawdę, jaką znam w tym temacie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS ściągnij Outpost Firewall i nastaw na przepuszaczanie większości połączeń i kontroluj połączenia przy ściąganiu TBI, i zobaczysz sam, że TBI to nie keylogger |
aff keyloggery ;x jak nie wiecie to sie nie wyopwiadajcie (do Khazara) i to trenowanie za knighta też nie wiesz nie pisz. A pozatym 50 % osob uzywa botow wiec co ? zamordujesz kazdego ? ;x
|
Keyloggera nie koniecznie mozesz wykryc antywirem...
moze byc tak, ze skanujesz, jet czysto, odpalasz plik a na nastepny dzien widziesz "Your password or account number is not correct" |
Cytuj:
|
Ten bot psuje grę przy robieniu runa ale do ryb jest wyśmienity.
Aktualnie nie korzystam i wszystko robie sam bo to przecież czysta rozrywka :D |
Ja tam lubiałem botterów...zabijać :P
|
@up
he he..dobra postawa :) Ja nie rozumiem czemu ludzie używają botów. Załamuje mnie takie porównanie: 1) Expiłem pare tygodni. Myśle "Nareszcie 150 lvl" 2) Dobrze mi się spało. Wstaje, podchodze do zostawionego na noc komputera i myśle "ooo...150lvl..." Jak dla mnie 50lvlowiec grający uczciwie jest o wiiele lepszy od 150lvlowego bottera |
Kur** czy wy nie rozumiecie ze tibia jest forma zarobku ?;] po to sa nie ulatwienia aby szybciej zdobyc ten upragniony -50 , - 100 itd lvl ;] a to bardzo ulatwia ... a wiec ci co graja na botach niech graja oni beda mieli bana a nie wy.. uzywalem bota do czasu az powstal Cip Lighthack :evul:
/Dave |
Cytuj:
Wiem, wiem... Każdą odpowiedz w stylu: Wyjdz, czy coś potraktujesz jak każdy botter czyli:Tibia.pl jak zawsze sux! A ja ci powiem że gra to gra, i tylko ludzie z słabą siłą woli oszukują... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |