![]() |
Cytuj:
Tak w sumie jeśli umiesz grać to umiesz przestać... Tak w sumie to jesteś uzależniony... nie umiesz grać?:) Tak w sumie to ja se pogram raz na jakis czas a potem nuuuuda ide w innego mmorpga pograć... |
Cytuj:
|
Mnie ogólnie denerwują tylko noobki co loota podkradają X(
|
mnie najbardziej wkurzaja idiotyczne niki.. a na pandori to juz fala... typu "luzny stolec" "stoolec"-.- omfg.. az niedobrze sie robi na sam ich widok X(
|
Njgorsze zabijanie low-lvl i nicki w dup* wsadzic I tacy co zrobią postc na rooku i ni ą niegrają ;/ ile sie takich osob narobi i serv sie zatyka i jeszce nooby " masz tracze na sell D-shield 60gp plx plx plx plz plz plz "<omg
|
jak to co??
jak myślicie co może wkurzać i to na maxa?? tak , tak-macie racje...
nOOBy! ! ! i to nie byle jakie ale From Poland & Brasil! ! ! Takich sie najwiecej trafia na Harmonii... Może i jestem początkujący-mój Knight ma dopiero 12lvl, ale jak widze że ktoś treni skila to nie podlatuje i nie zabijam jego potworków, tylko zostawiam w spokoju i ide szukać takich które są po prostu wolne i czekają na mnie ;) Mam póki co Shielding i Sword Fighting na 50 lvl... A gdy trenie i ktoś mi podleci i kilnie potworki-żałuje że gram na non-pvp bo po prostu bym eliminował nOObów... Zresztą te wrażenia są nie tylko moje, bo jako że jestem najsłabszą postacią wśród znajomych moge wzbudzać uśmieszek tym komentem, ale znajomi-Paladyn 114lvl, Druid 75lvl , Sorcerer 112lvl itd... Wszyscy myślimy tak samo wiec coś w tym chyba jest, nie?? To samo tyczy sie lurerów... następna zaraza-wrażenia podobne jak przy nOObach... Pozdrawiam tepiących nOOBy i lurerów |
Mnie najbardziej denerwuja nOOby,bo mi zabijaja potworki jak trenie i PK,bo
nie po to trenuje pare godzin zeby jakis PK przyszedl i mnie zabil -.- |
O noobach
mnie tez wkurzaja takie nooby jak Mazur zgwalce cie ryba. Ma 41lvl skille 65/65. Takich noobów trzeba tepic.
Dec 19 2005, 15:05:34 CET Killed at Level 38 by a orc warrior. Na 38lvl przez orc warrior. |
1. Osoby, które zabijają mooby do trenienia [podczas treningu]
2. Osoby, które dołączają się do ataku, jak jest red i zabierają zwłoki -_- 3. Złodzieje kradnący loota... 4. To, że w ciągu jednego dnia, w ciągu 30 minut, na drugim koncie gdzie wyszedłem świeżo z rooka, zabiło mnie 2 ludzi -_- 5 NOOB - "FRI ROPE PLXXX" JA - "Sorry, no have" NOOB - "UR MOTHER IS ****" Przeważnie na starszych najeżdzaja, a potem w depo siedzą -_- @Error85 Wcale nie >_< Ja tak właśnie zabiłem i straszyłem graczy 8 - 13 lvl+ i zaraz jakis high lvl przychodził z tą beksą i mówił PK PK KILL HIM, HE KILL MY! Itp... Bez szans na wytłumaczenie >_< |
Hmmmmm mnie wnerwia poprostu jak sobie trenie legalnie respa nie blokuje przyjdzie taki n00bek powie "Block RESP !!!!!!!!!" i zacznie naparzac w potworka lub nawet bez slowa podejdzie i rozrypie... takie newbie ktorzy podbiegaja i free items plx !!!!!!! i spamuja na priv ;/ ... lub tacy ludzie w depo jak "plizzz fri items plx me hack !!!!" ... albo tacy jak na trade pisza
"http://adreshacku.pl/ wejdzie i sie zalogujcie do gildi na wstep daje 10k !!!!!!" masakra... |
Mnie wkurza 5 rzeczy co mnie najbardziej wkurza na tibi:
1)Nooby 2)Złodzieje i looterzy 3)Lurerzy 4)Drażni mnie to ,że jak giniesz to tracisz itemka(no ale tak już musi być) 5)PK X( |
;)
1) N00by z krwi i kości, ale bez mózgu.
2) Laggggg 3) PK atakują !! ( spoko mam pro ;) ) 4) Po zabiciu PK, nie moge włazić do dp przez 15 min... |
Mnie najbardziej wkurza to ze mi zabieraja loot hamy i to ze kilka stworow jest szybszych ode mnie poza tym to ze na przykład nie da sie negocjowac i targowac sie z npc'ami ale tak juz musi byc aa i jeszcze taie lolo-nooby typu:
-(noob)sell katana -buy katana, offer -(noob)u offer -u -(noob) u or bye -ok,ok -for cooper shield, hmm 100gp-200gp? -(noob) buahahahahahahaha (to wnerwia najbardziej) 500gp noob, ,,what a noob" (na msg publicznym i dodaje imie i tak lazi za mnai gada *******y X( ) wtedy mnie trafia i puszczam taka gadke ze kolesiowi gacie spadaja (polakom po ang anglikom po pol) jak ktos chce zapoznac sie z ta gadka to niech poda adres mailowy. |
Noob (newbie moge zniesc)
PA (-.-) PK (:/) |
Po tym updacie wkurzajom mnie socrerowie
Nie dość że mają tyle tych różdzek to takiego 13 lev z plate setem 2 16 nie moglo pokonac. I kolesie którzy latają i tylko "Kill me nOOb" |
Mnie Najbardziej Wkurzaja Tempe Sp ;/ No Jak Sie Nie W**** Jak Mam +500 Many, W Ch*j Fooda I Blankow A Tu Ch*j Nie Moge Tempego Hmma Zrobic...
CZemu?? You Haven't Got Enogh Soulpoints ;/ ;/ ;/ X( Pozdrawiam Cipsoft Za Inteligentne Pomysly :) Na Nest Update Zrobcie hmmy Od 80 lvla A SD Od 150 ;/ |
Lol
A mnie najbardziej wkurzaja takie głupie posty na www.forum.tibia.pl :baby: Heh.
|
Mnie wkurza...
1-n00by(najbarzdziej nie lubie tych co mi zabijają dwarfy jak skilluje X( )Raz miałem przypadek Koleś nazywał sie Demon of antica(lub of Anticka)miał 13 lvl skille chyba 37/35 :D nie wiedział ze skilluje dlatego tak słabo wale bo miałem sworda w ręce więc jak sie do niego burzyłem zaczał mnie pk'ować.A ja szybko z bp fire sworda wyciągam wale go on zwiewa i padł :) niestety sam bp z 37gp :confused:
2-PK(oczywiście ci którzy leją bez powodu X( ) 3-GM którzy dają bana niesprawiedliwie(miałem raz przypadek kiedy jakiś koleś napisał coś o free paccu.Ja to skopiowałem i napisałem koledze który jest newbie i powiedziałem żeby nie wchodził.Jeszce przed skopiowaniem miałem skopiowane"Buy fire sword"więc wpisałem na trade tą wiadomość o free paccu...Zaraz potem zjawia się GM wszyscy go otaczają(w tym ja ;) ) ale to mnie portnął do świątyni ;( na początku się cieszyłem ale potem zaczął coś gadać(ja nic nie rozumiałem i nagle"Your account in banished" ;( X( Naszczęście ban był "tylko" na 7 dni :( |
1. Kiedy pk high-lvl idzie na expowiska gdzie siedzi dużo low-lvl i zabija wszystkich równo, po kolei kogo widzi
2. Złodzieje 3. Oszuści 4. Upierdliwe nooby(w większości brazylijczycy. Najchętniej zrobiłabym im harmagedon z Halconnenem II na ramieniu) |
1) PK
2) Thiefy 3) n00by 4)LAGI |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |