![]() |
Cytuj:
|
@UP veruis:
Wujku Veruisie, nie krzycz na newguy =] Ja też bym tu napisał że nie ma conventera xD bo po co szukać xD |
To może ktoś gdzieś w sieci hostnie, albo wrzuci na strone tego conventera i problem z głowy? :P
|
help
Help me. Mialem format kompa i teraz nie mam convertera a nie moge go sciagnac, bo link nie dziala. :( umiescie jakis dzialajacy link plz.
@edit pomoge wam macie: http://img263.imageshack.us/img263/1...eczeyt9.th.jpg |
Mam ten sam problem co Kiriki!!! Prosze, dajcie działający link lub wyślijcie mi convertera na maila: [email protected]. PLX!!!
|
@up @2up
nie jesteście sami:) proszę hostnij ktoś tego Convertera bo jest mi potrzebny:p |
http://rapidshare.com/files/11346546/FFC*****
Spakowany ma 600 KB |
http://rapidshare.com/files/12525818/Conveter*****
macie, dzisiaj rany Dracorowi hostowałem bo miał formata, to i wy skorzystacie ;) @up o sory nie widziałem że ty dałeś Cloy :D @down a co korona z głowy spdanie jak poszukasz w google i pobierzesz total commandera? |
A niedałby ktoś linka do wszystkich tych programów w zipie, nie w rarze itp.?
|
@Crowal:
Nom, dobry poradnik, błędów się nie dopatrzyłem B) :), ocena 10\10, bo podałeś wszystkie linki, objaśnienia itp. Poradnik bardzo czytelny. Dlatego ocena jest 10\10. Mam jednak pytanko... Jak ściągam gimpa, to se go włanczam, wszystko ok itd. ale nagle jak drugi raz włanczam to wyskakuje błąd(błąd to to do raportowania, tzn tam pisze nie wysyłaj...), na pluginrc. Co mam zrobić? Aha, jeszcze przy okazji, drugie pytanko, jak mam robić efekty w gimpie? Bo jak włanczam obrazek zrobiony w paincie, to wyskakuje błąd że nie odczytuje tego formatu.. A skąd wiem o tym, skoro wyskakuje błąd? Bo jak pierwszy raz uruchamiałem to spróbowałem odczytywać.. Z góry thx. Pozdro, Szymo~ |
To ja jeszcze dodam FakeGraphicGenerator. Dzięki niemu można łatwo kolorować outfity itp.
Link:<chwilowo usunięty przez autora posta> |
A można wstawiać paski życia potworów w tym generatorze?
|
Spamer. Nie można...
|
Niestety nie. Ale można w nim dawać postaciom skulle. Ma też dużo innych funkcji.
|
Skanowanie na Zadanie > Wykryto - 1 > Typ - Kon Trojanski!!!
No,no,no niezly programik, naprawde |
ok, wszystko juz dobrze, znalazłem, tylko dlaczego z żadnego z tyh linków
nie moge ściągnąć programu by yayuu?:confused: prubowałem ze wszystkih linków, naprawde, i na wszystkich wyskakuje mi jakiś błąd;( |
Wykryto wirusa? Wyniki ze strony www.virusscan.jotti.org :
Cytuj:
|
Gryglu czemu sie tak podniecasz pracą schyliosa tak jak by to była twoja co?
Nieładnie, oj nieładnie... Jak by ktoś miał wątpliwości: Wszystkie (trzy) wersje Fake Graphic Generator były stworzone przez schyliosa. Z tego co z nim gadałem wynika że na trezech niepoprzestanie... |
Strony to se wiesz... moj antywirus(polecany przez wiele firm) wykrywa wirusa
|
Cytuj:
Niezabardzo wiem o co ci chodzi. Przecież niepowiedziałem że to mój program. A dla schyliosa wielkie GZ bo program jest bardzo fajny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |