![]() |
nO NARESZCIE ^^
Bardzo mi sie podoba ^^ Masz żyłke do rozbawiania ludzi ^^ Czasem mi sie zdaje że twoje fake jest lepsze od Fuc!ka ^^ <bravo> |
9/10. Strasznie długo trzeba czekac na kolejne fake'i. Jednak warto poczekać. Czekam na kolejną część.
|
Mam pełno pomysłów na nowe fejci, tylko niestety każdy nie jest rozwinięty... trzeba to jakoś ciekawie zrobić. Myślę, że jutro zrobię nowy odcinek.
Co do komentarzy: mam prośbę. Jeśli fejk ci się podoba(lub nie) to... napisz o tym. Dołącz do armii zua. |
Cytuj:
|
Fake rządzi! 10/10! A Zuo chyba już zawUadnęło caUłym forum! Yeah! 8o
|
Ty na poczatku fake`u pisałeś ze to twój pierwszy fake.
A to wyglada Dość profesjonalnie :D Choc i tak nie za bardzo znam sie na fake`ach Ale powiem jedno. GOOD JOB! :D |
Cytuj:
Nie ponoszę odpowiedzialności za to, że ten fejk wygląda profesjonalnie. ;> |
porobany fake.... w ogule niema sensu......X( X( X( X( X( X( X(
|
sam nie masz sensu. ZUO de beśt
|
@Azazel Warrior
Znajdź lepszy, wtedy pogadamy 8o @fake Człowieku... Co ty robisz, że tworzysz coś tak... ZUEgo? :D To jest super! Rób więcej :baby: |
@Azazel Warrior
Sam jesteś porąbany. @fake ZUO RULEZ B) ocena 10/10 |
Przekozacki fake - to jedna z tych odmian humoru który uwielbiam, i który jest zjadliwy dla większości :> 9/10
Tylko sie pospieszaj z nowymi, albo chociaż jakoś dowcipnie lej wodę xD |
Nie wiem, czemu niektórzy się tak rzucili na Azazela... nieuzasadnionej krytyce mówię NIE!
Tymczasem odcinek nr 17... http://img335.imageshack.us/img335/5968/komiks2lz.png Następny odcinek będzie o wiele szybciej. Prosiłbym także o wyrażenie opinii na temat 'fabuły' - z kim lub o kim mają się częściej pojawiać paski. |
Zacytuj ten arcyszatański śmiech ;<
Rox jak zawsze ^^ A ja kcem więcej dimina z Brazylii ;< |
Cytuj:
@edit: Ocena ostatniego Fake'i :] Grafika => 10/10 Fabuła => 9/10 Całość => 10/10 Pzdr ;) |
Biedny fire devil xD
|
Humor a la Losux. Tak mi się przynajmniej kojarzy. Rox0r.
Cytuj:
|
Genialne...Ja chętnie bym zobaczył odcinek z Br. demonem, lub z występem GM'a
"Czuje sie niekochany" :D |
Szykowałem się na tylko 2 komentarze, ale nie zawiedliście mnie...
Dziękuję za wypowiedzenie się w kwestii ulubionej postaci, lecz to nie koniec minisondy i proszę o dalsze komentarze. Nie zapomnijcie o fejku. ;> Numerek 18... http://img144.imageshack.us/img144/3576/komiksxd9.png |
xD
dobre, dobre! plx zrób jeden odcinek o mnie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |