![]() |
Cytuj:
|
@UP
Moze ma takich itemków wiecej, ze nawet z rs moze z nimi biegac.:baby: |
Cytuj:
Nom. W domku walaja mu sie mms, g legs, dsm itp ;) |
Cytuj:
Może mnie na to stać żeby chodzić w takim eq z rs. Przyznam, że jedyny mój błąd to taki, że dzięki mojej śmierci Overshadows się trochę wzbogaciło. Ale nikt nie jest idealny. |
Rozkaz@ jezeli ktos pisze o pomoc nalezy jej udzielic czlonkowi z gildi :)
|
Coś mi się zdaje że Vaikor nie ma łatwego życia:
May 20 2006, 23:50:37 CET Killed at Level 88 by Nizahe Inferno |
Cytuj:
|
@Cabal
Cytuj:
Cytuj:
To juz jego sprawa. @Mr Torax Ciekawi mnie, jak zostales liderem Avis. Moglbys opowiedziec to historie. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Chcesz bana za pkowanie dostac?? :p |
Cytuj:
Tak samo ja miałem ostatnio na morganie ;) |
@UP
Jaki nick ma Twoja postac na morganie??? |
Cytuj:
|
Popatrze lvl, i inne tam .:D
|
Cytuj:
Wszystko spoko, tylko czemu blessow nie kupujesz? |
byl se kiedys maly rycerzyk na Titandze , nie wiedzacy o bozym swiecie , ale byl uparty i sporo sie uczyl potomek vampirow z Isaranny , mlodziutki Moritus rosl w sile i poznwal tajmniki Mainalndu z czasem doszedl do perfekcji i z niejaki NIzahusem Elesarusem I wielkim i madrym magiem Sumerusem , maly Moritus mial juz dosc spore sily , i dlatego wyblokowal duzo pradawnych mumi, pomedzy tymi panami zaczela sie wiez przyjazni, Nadszedl czas zeby zaslynnac Moritus I Sumerus dokonali rzecz niesamowita wbili 4 miliony doswiadczenia w 23 godzini jako jedyni na tym marnym zdechlym kawalku swiata ale na Titandze zaczela sie wojna , Nizahus odszedl wczesniej i opanowal Morganie , po wojnie NIzahus sprowdzil do siebie Moritusa , ktory dosc szybko wybil sie w gore posiadajac juz spore doswiadczenie w walce i expieniu a takze questach, Swiat krecil sie na przod real zycie dawalo znac Nizahusowi wiec powolal na zastepce ostatniego Sprawiedliwego Morutisa , Gdyz Ahazinus rowniez mial sporo na glowie i tak oto zostalem LIderem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoko historia, GZ. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |