![]() |
Cytuj:
Abu jest dla mnie nikim, frajer i tyle. Cytuj:
Ciezko jest ci zrozumiec niektore zdania. W przedszkolu jeszcze was pewnie tego nie nauczyli... A to pech :/ Btw Jak Ci już mówiłem, czemu się nie ujawnisz? Może wkońcu odpowiesz na to pytanie. Skoro jesteś taki zajebisty pokaż co kryje sie pod Nickiem Najwyższe Pierd***nie? |
Hej chłopczyku, może jesteś bratem Abu? Tak się składa że miałem co innego na myśli mówiąc rl life ale ty tego nie zrozumiesz niestety...
Ciezko jest ci zrozumiec niektore zdania. W przedszkolu jeszcze was pewnie tego nie nauczyli... A to pech :/ hehe a to inne rl life to moze w innej galaktyce i czasoprzestrzeni prowadzisz?? i ten argument "Abu~by cie zabil na rl na strzala" to jest swietny. najepiej jak juz sie niema argumentow to straszyc kogos ze sie go zbije huehe skad ja to znam i teraz poziom inteligencji zeby odnosic sie do motywu przedszkola to tez swiadczy oczyms paps tandeta rox |
Cors Ent trafia kazdego sdka w czlowieka nigdy nie ma chmurki
i zawsze sie uha jak ma 600hp mozna to zobaczyc na jego filmach :D a co do swe to jak swe nie maja bota to nie walcza bo wiedza ze przegraja sam bylem ze szwedami na arcani jak dostali bota to biegali codziennie i wszystkich bili ale skonczylo to sie tak ze 5x najlepszych sorcow z serva jest teraz na rooku zycze wam tego samego raul tez dostal bota i teraz ma 70 lvl z 88 i nie moze odzyskac postaci :D |
14:03 Cors Ent: kuffa
14:03 Cors Ent: gdyby sandra pobiegla za drazem 14:03 Cors Ent: a nie po tego nooba 14:03 Cors Ent: grrr 14:03 Mexenoth Strastin: -.- 14:03 Cors Ent: zlamione gdyby sandra pobiegla po drazharma to by padla |
Cytuj:
|
ja mowie o sandrze a nie o nowym ownerze ktory gra snadra na wojnie :)
sami dobrze wiecie co sandra potrafi |
Czytając posty Nosso~ zastanawiam się, jak on się nie wstydzi innych nazywać głupkami...
|
|
Cytuj:
P.S nie rob wiecej postow bo zal mi sie Ciebie robi, zal mi twojej glupoty. ~~~~ Hail Dof ~~~~ |
@Raul
a ten co miales od redmana ? |
nosso mniej gadania a wiecej zabijania, ty lamusie[/quote]
Cierpliwosci... Lamusie :) Drazku pamietaj ze teraz jak "dostaniecie" to nie masz po co przyjezdzac do Poznania blagac o litosc :( B) |
Cytuj:
|
Gargusiek i Nosso wy tylko potraficie gadac na forum i komentowac innych , dawno was nie widzialem na zadnej akcji. Gargi wazne ze ci level i blessy spadaja a mniej od kogo padasz , wgole ty nawet wlasnej postaci nie posiadasz wiec n/c
|
@Shanoz
Zadnego bota od red-mana nie bralem, nie wierzysz to zapytaj go. Zastanow sie 2 albo 3 razy nad tym co chcesz napisac bo pozniej wychodzi jak wychodzi :) ~~~~ Hail DOF ~~~~ |
Cytuj:
draz,po co nam tu prezentujesz swoje foty? ;) |
ehh, wam wszystkim sie chyba mocno nudzi...
jeden drugiego wyzywa, inny gada co to on nie potrafi, jeszcze inny uwaza ze wszystko wie i jego zdanie jest najwazniejsze ... tylko obrzucacie sie miesem i tak do nieczego to nie porwadzi ... czy warto ? a za oknem taka ladna pogoda ... : )) na piwko won ! yyy albo na cole xD |
@Cors Ent
Imponuje mi twoja gra. Jako jeden z nielicznych masz o niej spore pojęcie. Jednym słowem potrafisz w nią grać;-)Gz @Shanoz Jeżeli masz jakiś problem to też używaj bota:-) Przecież nikt Ci nie zabrania, a to, że Cors potrafi grać to nie znaczy, że odrazu ma bota. Ty lepiej nie myśl kto tu używa bota, a kto nie. Pomyśl lepiej jak wygrać wojnę, jeżeli nie masz w planach zmiany serwera;-) |
by nosso: (ostatnie 3 strony ~~)
"Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?" "jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!" "Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedzial" "P.S Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12." "Wiesz... Jak niektórzy by mu tak nie lizali dupki to pewnie raz dwa by polecieli z Wanted :/" "Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny" "JUZ SIE BOJE!! Abu jest dla mnie nikim, frajer i tyle." albo mi sie zdaje , albo przezywasz ta gre jak prawdziwa wojne , stary uwazaj bo ci pikawa siadzie ! a propo zapewne wiekszosci z wanted i academy nie znasz , kojarzysz ich tylko z opowiadan kolegow z bitew lub tez ich filmow , a mimo to co drugiego wyzywasz od "frajerow" "noobow" "kretynow" - czy to nie jest zachowanie 12-letniego chlopca :? |
Ciekawe jaki to UH bot- shanoz mowisz ze UHNOLEM sie po stracie 600hp
Na logu ze screena ktory sam cytowałes widac wyraźnie jak rzucam " exura vita " - wiec o jakim bocie na UH tu mowa? nie kumam tego za bardzo- fakt ze wy zamiast wejsc wszyscy razem to wchodziliscie mi na screen pojedynczo, najpierw Minavand, potem ty a potem elite~. jak zobaczyłem mine to od razu reka na F12 i czekałem zeby po UE uh przed kolejnymi od razu. I weszło. + jak ktos pisał spodziewałem sie takiego ruchui miałem might ring. co do strzelania SD- pare latek star crafta i counter strika robia swoje - w gabreka chybiłem z 2 razy. jak ktos ładnie zygzakiem biega to nie opcji zeby w niego wcelowac- ale ze noobki z wanted pojecia nie maja to leca w lini prostej " byle dalej " od tego co goni, a wtedy trafienie takiego prosto biegnacego jest banalne. chyba ze komus sie rece trzęsa, tudziez ma lekki niedowład to potem sie innym dziwi jak oni to robia - panie Shanoz - ktorykolwiek z ownerów tutaj postował @Drago - no comment jedyne co umiesz powiedziec to " Urbex / Abu by cie na strzała jebnoł w rl " |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |