![]() |
Super fake, ocena 10/10. Tylko troche z siebie [bohater Graves] robisz wielkiego Bossa:p :p
Z niecierpliwieniem czekam na nastepne czesci. Pospiesz sie:) A czy mozesz teraz powiedziec ile bedzie czesci? I czy bedzie happy end czy zlo zapanuje nad swiatem? A czy na koncu jak w niektorych takich opowiesciach wszyscy co zgineli akos sie wskrzesza? ;) |
Jak wiekszosci mi tesh sie podoba sposob wykonania i ogolnie dyszka jak nic. Wiem ze i tak zrobisz po swojemu ale lubie jak sie rozne filmy, opowiesci itp. zle koncza =] Nie zebym byl jakims sadysta ale nie lubie banalnych happyendow;p Miejmy nadzieje ze zaskoczysz nas czyms na koncu, a nie bedzie to zwykle "Hurra! Udalo sie nam! Znow Swiat zostal ocalony blablabla...". 3m sie.
|
Ocena : 9,5/10 bardzo dobry fake czekam na kolejną część.
Bardzo podoba mi się to, że główni bohaterowie nie sa niezniszczalni. Niby super-hero, ale nie do konca. |
Boskie poprostu boskie... I mam jedno pytanie... W czym ty robisz ten Ogien na Infernusie I wogule inne... Np jak ten Smok zionie... (Pixia?) ?!Normalnie jazda... I szkoda, że zginoł... No ale coż... :evul:
|
@up:
Tak to w pixii. Róznymi pędzlami to robie. Tu coś rozmarze tam coś rozmyje i jest =] |
@Up
I akurat dzięki temu screenowi co dałeś na jakieś stronie (chyba 10) I tam napisałeś jak robic błyskawice, ognika itp ;] Dzięki Ci za to ;]. |
Glaves!glaves!:cup: :cup:
11/10 ekstra best ost. screen |
...
Glaves to jest za****ste rób next part (10) bo mi już sie mózg lasuje od czekania :P ocena:10/10 (pierwszy raz dalem ocene :P)Poprostu Super;)
|
Ciekawy pomysł z tą machiną rób dalej
ocena 9/10 |
Glaves 0/10
BUAHAHAHHA JOKE:p 11/10:cup: :cup: :cup: Bierz sie za nexta.:D |
rób dalej!!!
oczywiscie 10/10 :) |
Glaves! You are one of the best!
|
Alleluja! Brawooo!! Tylko czemu nie napisałeś trebuchet a nie trebuszet? 9/10
|
Glaves i znowu musze to powiedziec bomba ! Dajesz ;]
|
Cóż mogę napisać.
Graficnzie jak zwykle bardzo genialnie, ale sensowność i poziom fabuł stoi na poziomie amerykańskiego filmu. Pełną ocenę wraz z rospisaniem dostaniesz po zakończnieu fake skoro kończysz w następnym odcinku |
Poprostu boskie!!
fabuła super , częśc potworów z WarCrafta III :P , wygląd jest super , efekty na zaawansowanym poziomie (a może i nie :p ) ogólnie jest super ocena 10/10 rób dalej!! :cup: |
Kurde, Eerion jest nawet od mnie ostrzejszy...
|
Gz!!!!
Ten fake jest super rób dalej bo 11 części sie doczekać nie moge!!8o
|
Nardill, Misza i Zając wymiatają w paskach
Ale ty RZĄDZISZ na fake'ch że tak to ujme pełnometrażowo-fabułowych :p 10/10 next part plz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |