![]() |
ta granigdy nie postawnie i tyl;e a nie , lepiej zecznijcie se grać w pokemony bo to lepsze niż czekać na ta gre lol
|
Wy jesteście jacyś Pop*******ni. jak się nie podoba to do domu: Przynajmniej pracują nad czymś -.- gra będzie 3x lepsza niż tibia -.-
|
Marchewka poco sie odzywasz jestes trollem.Zając zgadzam sie i niemoge sie doczekac i niekarm tych trolli.
|
@Marchewki
Suuuper, rewelacja, taaaaak maasz święęętą rację, chwała ci! <lol2> @Zając Yeah ^^ @up... Ignorujcie go, a wszystko będzie cacy :) |
Buhahaha gra 3 razy lepsza od tibi to chyba mówisz o Mario 3d hehhe lepsza od Tibi dobre sobie !!
|
Marchewki, prosze nie nabijaj postów ;/ najlepiej jakby jakiś mod coś z tym zrobił, bo to zaczyna być nie do zniesienia ;x
|
Marchewce odbija , gosciu musi odreagowac. A my go nie dokarmiajmy plx ?
Rp od tibii 3 razy lepsze?? NO co ty ^^ 10 razy lepsze :D:D Tibia staje sie OTS'em nie ma juz tego klimatu co bedzie w rp ^^ |
Kwaso liczymy na ciebie ale spieszcie sie :):)
|
nie nabijam postów tylko że gra wychodzi wychodzi i nie wyjdzie
|
@marchewki
Marchw mozesz sie uciszyc? Bo to juz sie przeksztalca w hamstwo niz zemste.. Mowiac w temacie nie lamcie sie CHLOPAKI! XD. Prawdziwe dziela powstaja z idei i marzen. Wystarczy, ze bedziecie tego chcieli to nadmierne posty typu "jak dlugo robia" nie beda dla was najwiekszym problemem. Akurat Polacy nie wspomoga wola tylko dopiepsza swojemu rodakowi nie? |
no a jak Rp online to zwykły plagiat tibi hehe
|
Co się stało ze stroną RP-online?
|
@Marchewki
Panu już dziękujemy... @up Jak to co? Okropne zielone "coś" na czarnym tle wciąż działa! |
A mi nie działa, i musze wchodzić na forum... Ręcznie ;x
|
Ja nawet na strone nie wchodze :P Bo plakac mi sie chce :( ...
A forum mam w ulubionych (aha, wejscie przez link do forum ze strony, i zalogowanie sie przez ten link...nie dziala ;P wiec trzeba zrobic poprzez skopiowanie linku do forum i wklejenie go do przegladarki... ). |
Czy ktoś mi powie, kiedy to wyjdzie ? O ile wyjdzie. Strona główna nie działa. Czyli chyba The End ?
|
Już strona działa.
|
ale gra nigdy działac nie bedzie hehe
|
Strona nie działa. -.- Kiedy bedzie można grać ???
@up hehe |
up up:
On nie ma "musku" hehehehe Topic: Up: Kiedy ? Kiedy sie zrobi, wez napisz gre od 0 , zrob 20-30k spritow (Tak, tyle bedzie minimum na GLOWNY start gry), zalatw serwery do podtrzymania tego wszystkiego... I sprobuj to zrobic w 3-4 miesiace. Bys musial siedziec 24h/7 + 20h dodatkowo ... nie mozliwe do wykonania... . P.S. Marchewka, idz sie wkoncu utop, bo to co piszesz juz jest zalosne, wczesniej bylo smieszne, juz nie. Robisz sie zbyt glupi by byc juz glupim. I tak masz Bana na IP - przynajmniej IG (In game) nie bedziesz spamowac xD . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |