![]() |
Cytuj:
|
Poradnik super 10/10
Ale nie moglem znalesc jednej rzeczy ktora mnie interesuje: Czy jesli kogos zabije... i bede mial PK to bede mogl sie ukrtyc bezpiecznie w moim domku ? :) pozdro Lord matheo of pall |
Cytuj:
|
Elo licytuje domek i mam pytanie :P Jets napisane tak:
The house is currently being auctioned. The auction will end at Jan 31 2009, 09:00:00 CET. The highest bid so far is 35100 gold and has been submitted by Lord matheo of pall. Chodzi mi o czas ? Jaka jest roznica czasowa ? Tzn. ktora to u nas w Polsce jest ta ich godzina 09:00:00 CET ? Prosze o szybka pomoc! ;D |
Cytuj:
jest to nasza godzina mam pytanie czy jak mam domek i chce z niego odejść to co mam zrobić @ sry za spam ale się już domyśliłem :P |
Mam pytanie gdzie mogę znaleźć ile mam płacić czynszu i co ile ten czynsz?
|
Domki sie kupuje przez www.tibia.com a czynsz z banku ci zabiera co miesiąc, w zaleznosci od wielkosci domku.
|
To wiem ze sie kupuje na Tibia.com ok znalazlem:)
a te czynsze to co miesiac? |
Cytuj:
"The monthly rent is (...)." |
Gh
Cześć,cześć i czołem!
Mam pytanie odnośnie GH. Czy jezeli kupuję GH i zapłacila mi tylko 1 osoba (ja i kolega) to czy inni z guild będą wchodzidz do GH czy tylko ja i kolega??? |
Cytuj:
|
Czyli, dasz inva - wejdą, nie dasz- nie wejdą.
|
Dzięki za odpowiedzi. :)
|
Siemka ;D
mam pytanie odnośnie domku ;p
załóżmy że jestem w posiadaniu dużego domku w którym jest kilka drzwi ;p czy jak ktoś ma inva 'aleta sio' to moze otwierac te drzwi które są wewnątrz ? np. wejście do sypialni ?;) |
Cytuj:
|
tak myślałem ale wolałem się upewnić :D dzięki
|
znalazłem błąd
Cytuj:
Cytuj:
|
jak wycofac sie z licytacji...
jak wyzej i czy beda jakies konsekwencje?
|
Czyli mam rozumieć, że jeżeli nie wpłacę po prostu stracę domek, ale bana nie dostanę?
Pytam bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji ,a ciekaw jestem:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |