Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ptak~ 10-07-2006 18:58

Juz sie Meraz pyta, kim ja jestem, zeby decydowac o cenach :]

Sol 10-07-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~
Juz sie Meraz pyta, kim ja jestem, zeby decydowac o cenach :]

lol

widzialam.... zycie... sa ludzie... nie ludzie i meraz ;p zreszta sami wicie jaki on jest to po co sie go czepiacie.... czasami chyba lepiej sie przyzywczaic do ludzi takimi jacy sa a wtedy i zycie jest proste ;p dlatego ja go ciagle lubie ;p

Ptak~ 10-07-2006 19:34

taa, to ja juz na tym forum za duzo nie bede pisal, co za idiota az tak wchodzi w dupe merazowi ze mu to przetlumaczyl ?:)

Misterio 11-07-2006 00:11

Widze Nirvy potrafi ladnie komentowac -.-
Cytuj:

c arm 15k lol?

Ptak~ 11-07-2006 00:30

gz Nrvy, teraz mozesz bez problemu kupic za 10-12k :) wiec 15k to i tak podniesiona cena :)

//Pricekeeper :D

Kuan Ti 11-07-2006 06:01

Widze ze sytuacja robi sie coraz bardziej goraca. moj Giant sword lubi 40 sorkow i druidow z red skulem. Szary jakby cie kiedys zabili czy cos to zawsze pomoge pisz do Vylkana;] A jezeli chodzi o sellowanie itemkow na obsidii to ja mam dosyc. Sellowalem demon shielda 2 tygodnie. Musialem oposicic z ceny bo nikt nie chcial kupic a nie mialem nic kasy. Ale powiedz SOl jak to jest z tymi red skullami;] bo masz go coraz czesciej. Czyzby ludzie chcieli ci ukrasc loota;D

Meraz to jest dosc dziwny czlowiek ale jak sie chce to sie mozna z nim dogadac;]

Nirvy 11-07-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~
gz Nrvy, teraz mozesz bez problemu kupic za 10-12k :) wiec 15k to i tak podniesiona cena :)

//Pricekeeper :D

Ja rozumiem ,że byłoby to troche drastyczne ale trzebaby zastosować kary za nie stosowanie sie do price listu i myśle że pomogło by to.

Misterio 11-07-2006 10:40

Price lista jest dobra no nie powiem ; )
/off
Czy oglby ktos postawic 8 palkowi Ghoula w godz porannych cos w stylu 9-10 do 15-16 ; ). Place manaskami a Ty Sol widzialem dawalas Szaremu propozycje postawienia czy równiez moglbym sie przylaczyc?

Ghost111 11-07-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio
/off
Czy oglby ktos postawic 8 palkowi Ghoula w godz porannych cos w stylu 9-10 do 15-16 ; ). Place manaskami a Ty Sol widzialem dawalas Szaremu propozycje postawienia czy równiez moglbym sie przylaczyc?

Jak dalej na obsidi beda takie lagi to ja zaczne ku**a stac pod domkiem z monkiem i robic runy -.-

Sol 11-07-2006 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti
Ale powiedz SOl jak to jest z tymi red skullami;] bo masz go coraz czesciej. Czyzby ludzie chcieli ci ukrasc loota;D

czy tylko za to ze ktos kradnie sie zabija?

ja jestem dama wiec nie wolno mnie:
- przesówać
- posówkać
- obrażać
- atakować (jeśli jest ktoś kto mnie nie lubi, niech atakuje mnie main charami a nie noob charami)

Cytuj:

Widze ze sytuacja robi sie coraz bardziej goraca. moj Giant sword lubi 40 sorkow i druidow z red skulem.

czy tyczy się to też mnie????

Cytuj:

Meraz to jest dosc dziwny czlowiek ale jak sie chce to sie mozna z nim dogadac;]

nie jest dziwny- raczej normlany. wiec, że ma władze i korzysta z niej. normalna kolej rzeczy. poza tym jest słodkim misiem :p

poza tym ja nie wiem co wy tak na lagi narzekacie. mysle ze to juz raczej problemy z waszym netem, bo mi slicznie smiga bez lagow ;]

Sol 11-07-2006 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio
/off

jasne ze moge. tylko ze wtedy gdy jestem w domq. czwratek piatek mam wolne wiec moge bez problemu no i od poniedzialku tydzien wolnego 8o :browar: :dance: wiec dogadac sie mozemy, bo i tak uhy porobic musze bo mi marudza ze need ;) wiec przy da mi sie mile towrzysto przy smazeniu runek.

wsteopnie jest umowiona z szarym na poniedzialek, wiec jak cos to kontaktuj sie z nim lub ze mna. ale mysle ze czwartek lub piatek tez da rade ;]

^Awolver^ 11-07-2006 13:00

wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl conajmniej dark monk albo lurnac na monka dwa monsterki i bedize dobrze, a tera zjak tak troche z merashem to tz sie wydaje byc normalny a mzoe nawet spoko;d jezeli chodzi o robienie uhow:) jesli sol masz jakis wolne uhy to ja bardzo chetnie ^.- ... i w czwartek nie ma trenienia , zostawic sol... w czwartek banshee quest przyopminam...

Sol 11-07-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
jezeli chodzi o robienie uhow:) jesli sol masz jakis wolne uhy to ja bardzo chetnie ^.-

no niestety nie mam :( z mezuniem lece na demonki wiec robie dla niego uhy ;)

Cytuj:

... i w czwartek nie ma trenienia , zostawic sol... w czwartek banshee quest przyopminam...

no ale caly dzien tego robic raczej nie bedziemy...

juz przypomnialam na tibia.com co i jak jak cos zapomnialam dopisac to mi przypomniec.

Szaryy 11-07-2006 13:20

No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.-

Sol 11-07-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szaryy
No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.-

no to pieknie.... oby tak dalej i bedzie nowy fajny bloker, a zaufanych najtow malo

Ptak~ 11-07-2006 13:46

@Anga

jesli dalej beda takie lagi to ja Cie, kurwde, nie dogonie :D

@Awo

ja mam wolne uhy, tylko ze ty mnie nigdy nie sluchasz ;< foch ; <

@Sol

to raczej nic z moim netem bo OTS mi smigaja swietnie ;) pewnie znowu, tak jak kiedys tam im routery padly -.-"

^Awolver^ 11-07-2006 14:05

@suv
bp sd za 3 bp uh
potem reszte uh mgoe od ciebie kupic <foch>

Misterio 11-07-2006 14:13

Cytuj:

wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl

Wiesz niestety mam
tylko 17 dista ; P a na trenienie na potworkach to szkoda wg. mnie czasu i Ja bynajmiej jeszcze jak wlasnie dzis zaczelem trenic to spizgali mnie ; /
@Sol
W razie czego odezwe sie na Tibii i jaknarazie ; * za dobre checi ; )

^Awolver^ 11-07-2006 14:18

ghoul na skillu 25-30 na max defie pada.

Sol 11-07-2006 14:18

<zawstydzony>
nie ma za co.

dzis kolo 20 piwinnam byc wiec pisz... to sie umowimy na rande vu ;]

awo a ty bys znalazl se kogos kto by uszki ci robil.... na tym lvlu raczej juz powinienies miec taka osobe... ja sie polecic niestety nie moge bo juz zajeta jestem ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37.