![]() |
Juz sie Meraz pyta, kim ja jestem, zeby decydowac o cenach :]
|
Cytuj:
widzialam.... zycie... sa ludzie... nie ludzie i meraz ;p zreszta sami wicie jaki on jest to po co sie go czepiacie.... czasami chyba lepiej sie przyzywczaic do ludzi takimi jacy sa a wtedy i zycie jest proste ;p dlatego ja go ciagle lubie ;p |
taa, to ja juz na tym forum za duzo nie bede pisal, co za idiota az tak wchodzi w dupe merazowi ze mu to przetlumaczyl ?:)
|
Widze Nirvy potrafi ladnie komentowac -.-
Cytuj:
|
gz Nrvy, teraz mozesz bez problemu kupic za 10-12k :) wiec 15k to i tak podniesiona cena :)
//Pricekeeper :D |
Widze ze sytuacja robi sie coraz bardziej goraca. moj Giant sword lubi 40 sorkow i druidow z red skulem. Szary jakby cie kiedys zabili czy cos to zawsze pomoge pisz do Vylkana;] A jezeli chodzi o sellowanie itemkow na obsidii to ja mam dosyc. Sellowalem demon shielda 2 tygodnie. Musialem oposicic z ceny bo nikt nie chcial kupic a nie mialem nic kasy. Ale powiedz SOl jak to jest z tymi red skullami;] bo masz go coraz czesciej. Czyzby ludzie chcieli ci ukrasc loota;D
Meraz to jest dosc dziwny czlowiek ale jak sie chce to sie mozna z nim dogadac;] |
Cytuj:
|
Price lista jest dobra no nie powiem ; )
/off Czy oglby ktos postawic 8 palkowi Ghoula w godz porannych cos w stylu 9-10 do 15-16 ; ). Place manaskami a Ty Sol widzialem dawalas Szaremu propozycje postawienia czy równiez moglbym sie przylaczyc? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja jestem dama wiec nie wolno mnie: - przesówać - posówkać - obrażać - atakować (jeśli jest ktoś kto mnie nie lubi, niech atakuje mnie main charami a nie noob charami) Cytuj:
Cytuj:
poza tym ja nie wiem co wy tak na lagi narzekacie. mysle ze to juz raczej problemy z waszym netem, bo mi slicznie smiga bez lagow ;] |
Cytuj:
jasne ze moge. tylko ze wtedy gdy jestem w domq. czwratek piatek mam wolne wiec moge bez problemu no i od poniedzialku tydzien wolnego 8o :browar: :dance: wiec dogadac sie mozemy, bo i tak uhy porobic musze bo mi marudza ze need ;) wiec przy da mi sie mile towrzysto przy smazeniu runek. wsteopnie jest umowiona z szarym na poniedzialek, wiec jak cos to kontaktuj sie z nim lub ze mna. ale mysle ze czwartek lub piatek tez da rade ;] |
wiec.
Ghoul dla palka... bardzo zly pomysl conajmniej dark monk albo lurnac na monka dwa monsterki i bedize dobrze, a tera zjak tak troche z merashem to tz sie wydaje byc normalny a mzoe nawet spoko;d jezeli chodzi o robienie uhow:) jesli sol masz jakis wolne uhy to ja bardzo chetnie ^.- ... i w czwartek nie ma trenienia , zostawic sol... w czwartek banshee quest przyopminam... |
Cytuj:
Cytuj:
juz przypomnialam na tibia.com co i jak jak cos zapomnialam dopisac to mi przypomniec. |
No shielding odrobiony
12:42 You advanced in shielding. teraz tylko jeszcze pol sworda -.- |
Cytuj:
|
@Anga
jesli dalej beda takie lagi to ja Cie, kurwde, nie dogonie :D @Awo ja mam wolne uhy, tylko ze ty mnie nigdy nie sluchasz ;< foch ; < @Sol to raczej nic z moim netem bo OTS mi smigaja swietnie ;) pewnie znowu, tak jak kiedys tam im routery padly -.-" |
@suv
bp sd za 3 bp uh potem reszte uh mgoe od ciebie kupic <foch> |
Cytuj:
tylko 17 dista ; P a na trenienie na potworkach to szkoda wg. mnie czasu i Ja bynajmiej jeszcze jak wlasnie dzis zaczelem trenic to spizgali mnie ; / @Sol W razie czego odezwe sie na Tibii i jaknarazie ; * za dobre checi ; ) |
ghoul na skillu 25-30 na max defie pada.
|
<zawstydzony>
nie ma za co. dzis kolo 20 piwinnam byc wiec pisz... to sie umowimy na rande vu ;] awo a ty bys znalazl se kogos kto by uszki ci robil.... na tym lvlu raczej juz powinienies miec taka osobe... ja sie polecic niestety nie moge bo juz zajeta jestem ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |