Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

paior 15-07-2006 13:25

LS Wygrywa 3-0 ;] Myrmidans jak narazie nie atakowalo ;p przynajmniej o atakach niewiem

Zuvuxon odpowiedz mi na 1 pytanie ok ? CZemu ty chodzisz juz 2 raz z rs w takim eq ;o Wtedy mpa dh g-legs ~ teraz g-legs dsm boze ....skoncz zabijac ludzi niech ci rs zniknie i wtedy chodz w dobrym eq a teraz p-set i skilluj ...

@kilka razy up poszukaj na google jak sie ustawia firewalla

Legiren 15-07-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris
Omg fajnie sie temat rozwija. Dzieciak nie umie Firewalla wyłączyć a reszta wczówa się w informatyków zamiast kazać mu zamknąć pysk na tym forum.

zamknij morde sciero jebana a ty niby ile masz lat ze tak mowisz do mnie uwazaj na slowa suko nie bedziesz mnie obrazac napisalem up ze nie wiem gdzie to napisac naucz sie czytac frajerze !!!!!

Exodus 15-07-2006 15:36

@Legiren -muahahahahah , ale ty koles zabawny jestes wlasnie tym postem potwierdziles ze jestes jeszcze dzieciakiem . Prosze cie nie pisz juz nic wiecej w tym temacie bo twoje posty sa w nim zbędne.

@war
No jak narazie LS expi a Myrmidansi zbytnio sie nie kwapia do walki

Zuvuxon 15-07-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
LS Wygrywa 3-0 ;] Myrmidans jak narazie nie atakowalo ;p przynajmniej o atakach niewiem

Zuvuxon odpowiedz mi na 1 pytanie ok ? CZemu ty chodzisz juz 2 raz z rs w takim eq ;o Wtedy mpa dh g-legs ~ teraz g-legs dsm boze ....skoncz zabijac ludzi niech ci rs zniknie i wtedy chodz w dobrym eq a teraz p-set i skilluj ...

@kilka razy up poszukaj na google jak sie ustawia firewalla

Teraz takie nalozylem bo chcialem miec leprzego arma, nikt nie mial powodow zeby mnie zabijac :P a wczesniej to nie ja tylko sis :P nie rozpaczam z tego powodu, gram dalej.

paior 15-07-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuvuxon
Teraz takie nalozylem bo chcialem miec leprzego arma, nikt nie mial powodow zeby mnie zabijac :P a wczesniej to nie ja tylko sis :P nie rozpaczam z tego powodu, gram dalej.

Ka bym sie zdolowal i nie wiem czy bym gral :evul: :evul:
Gz dla ciebie ;] za wytrwalosc ;p

Zuvuxon 15-07-2006 20:20

@up

po co tu rozpaczac? to tylko gra - to nie istnieje.

chador 15-07-2006 20:38

@up

Święta Prawda ...

Łolek 16-07-2006 02:03

abo ;****

xDDD

Wobunio 16-07-2006 03:08

00:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Abo Tagteamz. He was killed by Natur.

3-1 ziomy xd

Arte 16-07-2006 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wobunio
00:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Abo Tagteamz. He was killed by Natur.

3-1 ziomy xd

o.O gz!!

10 znaków +

Łolek 17-07-2006 00:47

dziekoweczka ;]

szwagiereczek 18-07-2006 18:07

Byście czasem z pz wyszli może co? (Mowa tu do polskich członków Myrmidans)

Łolek 19-07-2006 09:10

zacytuje teraz tythana
niebedziemy narazie wychodzic bo raz wyszlismy i odrazu ktos od was padl ;/
boimy sie o wasze zdrowie

pozdro xD

szwagiereczek 19-07-2006 12:06

Teraz będziecie się jarać do końca wojny, że udało wam się zabić Abo który expił na hydrach. Wow tak sie składa, że on juz nadrobił deada potrójnie a wy stoicie w miejscu. Zastanawiam sie tylko po jaką cholerę zaczynaliście wojne skoro nawet nie chcecie walczyć...

chiquita banan 20-07-2006 06:20

no właśnie co jest kością niezgody? o co ta wojna ??

paior 20-07-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
zacytuje teraz tythana
niebedziemy narazie wychodzic bo raz wyszlismy i odrazu ktos od was padl ;/
boimy sie o wasze zdrowie

pozdro xD

A hydry zabily prawie was;]

ale abo tez postapil glupio ;o w wojne na hydrach expic ;/

Gedd 20-07-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
A hydry zabily prawie was;]

ale abo tez postapil glupio ;o w wojne na hydrach expic ;/

to teraz popatrz ile expa zrobil a ile stracil i ocen jeszcze raz czy postapil glupio

Łolek 20-07-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chiquita banan
no właśnie co jest kością niezgody? o co ta wojna ??

Ludzie od nas zabili Tetro Aureliusa 148 ms nooba ktory kupil postac i bil ludzi od nas. To jest bezposredni powod wypowiedzenia wojny.
Dodam tylko ze ta sama osoba (Tetro Aurelius) ktora my zabilismy zostala zabita przez LS pare dni wczesniej dla zabawy, bez powodu .

szwagiereczek 20-07-2006 17:01

Gdy Myrmidansi zabili Tetra on był już w AIE.

Exodus 20-07-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
Ludzie od nas zabili Tetro Aureliusa 148 ms nooba ktory kupil postac i bil ludzi od nas. To jest bezposredni powod wypowiedzenia wojny.
Dodam tylko ze ta sama osoba (Tetro Aurelius) ktora my zabilismy zostala zabita przez LS pare dni wczesniej dla zabawy, bez powodu .

A o tym jak Juffs pekowal i bil kogo popadnie to juz nie wspomnisz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32.