![]() |
Cytuj:
albo gdzie to pisze;d albo jaki program potrzebny;) |
ostatnio:
1.lordi-hard rock hallelujah 2.lordi-devil is a loser 3.lordi-whould you love a monsterman? 4.tego czegoś :D |
Cytuj:
@topic Gdy luruje preferuje - Dope- Die Motherfucker Die! Gdy expie - Pain-Shut Your Mouth Marilyn Manson-Rock is dead Rammstein - Feuer Fre The Casualties-Unkown Soldier Disturbed-Liberate/Meaning of life Gdy przeginam z siedzeniem przy kompie - Guano Apes-Open Your Eyes Polecam wszystkie wyzej wymienione |
Green day, System of a down, Blink 182, i troche linkin park.
|
A ja DJ Buhh'a
BTW: Sprawdź Buhh'a. Wiesz kogo DJ Buhh ruchał? <brazylijski śmiech> "Gdybym miał gloka, to bym roz****ł tego crazy froga" -Mój ulubiony tekst wypowiedziany przez Buhh'a. |
Techno Forever B)
|
kichakichakicha
|
Techno a czasami hip hopu. A jak chce sie pośmiać to se Onara włącze "O weź to poczuj niemów~"
|
LUSTMORD lub HYBRID
chce jeszcze dodać ze większsc z was z tego co czytałem słucha komerchę... nie zebym to potepiał ale wnerwia mnei to gdy jakis tam nastolatek utozsamia sie z jakims tam ćpunowskim iron maiden podczas gdy tak samo mysli 30 milionów innych nastolatków i nie ma w tym juz nic mistycznego. |
Widze, że przewagą jest .... "cieżkie brzmienie" ja tam kocham moje TECHENKO :] Ale jak mówią każdy odpręża sie słuchając tego co lubi :)
|
metal: slayer, sepultura, kreator
rock: black sabbath, led zeppelin, faith no more i nirvana :baby: |
- Kult ;]
- Akurat - Hey - Happysad - Nigtwish - KoRn - Limp Bizkit - Nirvana - P.O.D - Within Temptation - Godsmack - Placebo - Him - Adema - Linkin Park (nie czesto ostatnio ale od tego zespolu all sie zaczelo :D ) - Metallica - SOAD nooooo i Drum'N'Bass a tak swoja droga to myslelam ze Mezo to nie hip-hop lecz hip-hop-polo (no coz jak dla mnie to hhp :]) |
D'n'B, troche hip hopu.
|
Ja słucham:
Tool - Vicarious Tool - Aenima SOAD - Lonely Day SOAD - Soldiers Side SOAD - Question Daler Mehdi - Tunak Tunak Tun Linkin Park(prawie wszystko ich :D) i wiele innych... |
-Underworld
-Groove Armada -The Chemical Brothers -Deep Dish -The Doors -Massive Attack -Rammstein -U2 Wiem,że większośc zespołów które wymieniłem sporo osób jnie zna więc powiem że jeśli chodzi o styl to jest on mieszany od house po metal;p |
Children of Bodom... Soad... B.E.T.H... takie fajne kawalki rockowe :p
|
Ja słucham:
O.S.T.R Płomien 81 K.A.S.T.A Eldo Mają fajne kawalki :) |
No, teraz ja
Korn Muse Rammstein Myslovitz Placebo Tool Kombajn do zbierania kur po wioskach (!) Nirvana (to już sporadycznie) Deftones |
A ja uwielbiam Hip-Hop takich wykonawcow jak:
-Eldo -Fenomen -Paktofonika -Magik (malo znany chyba :D ) Jakis amerykanski to: -50 Cent -Snoop dogg itp. |
oczywiście metalB)
zależy na co mam ochotę w danym dniu,najczęściej jednak jest to "Zos Kia Cultus" "Satanica" lub "Demigod" Behemoth,oprócz behcia powtarza się soulfly,Sepultura,Slayer,Darkthrone,MayheM,Carpath ian Forest i Immolation |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |