![]()  | 

zastanawia mnie tylko czemu okharna pisze ze war jest for fun bo to nie prawda :) 
	 | 

Cytuj: 

bo to jest prawda, ponieważ im nie zależy na titani. maja swoja kochana morgane, chociaż niektorzy, np. saigai chca cos zrobic, organizuje akcje i wogole, ale jako bossy z morgany, to oni i tak titanie maja w dupie.  | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

| 

Nie ma takiej szansy 
	ci ludzie wymiataja :PPP graja juz w tibie z 8 lat chociarz maja zajebiste pvp to teraz juz jest nie wazne :P ale i tak oni wymiataja  | 

@up  
	wieszkej czcionki sie nie dało? ;<  | 

Widac skill ;> 
	Btw. Okhrana ma wieksze paymenty od Unit :o 150k za mnie ^^ a za Widakeya 750k xD. To na dodatkowe nauczanie spellsow? ("utevo gran mas vis")  | 

hahahahahha ostatnio widziałem jak viluma bił jaki¶ kole¶ lvl 40~  
	A vilum do nigo plx stop dont attack me more  | 

Cytuj: 

@topic : wszzystko wraca do normy i ja o tym wiedziałem ;) Vilumek a mi też dasz pasy??? bedę ci ćwiczył mlvl utevo gran vis lux xD gogo Unit ;)  | 

Cytuj: 

! Łaj ju no ded?  | 

Cytuj: 

haha mi no ded  | 

Cytuj: 

| 

Wrescie ktos napisal prawde..... 
	 | 

Cytuj: 

| 

Master Vilum bo co taka prawda ci wygodna ;D 
	 | 

Cytuj: 

| 

a co nie pamietasz kto wlazl na hydry i placil 300k? to jest nic? wchodzenie na resp hydr 300k no tak sry Unit rox nie?:D 
	 | 

btw. all ludzie co tutaj sie wypowiadaja albo: 
	1) nie wiedz± nic o wojnie 2) liża dupe unitom 3) nigdy nie brali udział w wojnie 4) robi± naginki na innych 5) wyzywaja 6) itp. itd. huh gl spamerzy i wierni ludzie UNIT. ;) seq uważaj aby¶ nie dostał SDka ;) hoh z Twoim pvp wielkim btw. płać dalej, u mnie jestes skreslony heat back :)  | 

@Seq 

Sequ caly czas piszesz jakie to Okhrana ma cienkie pvp jacy sa zalosni itp to zastanawiam sie czemu sie ich boisz ....po zalogowaniu sie momentalnie 2 osoby twoje zachowanie wygladalo tak: 
	20:57 Seq The Master [108]: exiva vers~ 20:57 Seq The Master [108]: exiva emzy~ Scared?:D  | 

Cytuj: 

| 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |