![]() |
zastanawia mnie tylko czemu okharna pisze ze war jest for fun bo to nie prawda :)
|
Cytuj:
bo to jest prawda, ponieważ im nie zależy na titani. maja swoja kochana morgane, chociaż niektorzy, np. saigai chca cos zrobic, organizuje akcje i wogole, ale jako bossy z morgany, to oni i tak titanie maja w dupie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma takiej szansy
ci ludzie wymiataja :PPP graja juz w tibie z 8 lat chociarz maja zajebiste pvp to teraz juz jest nie wazne :P ale i tak oni wymiataja |
@up
wieszkej czcionki sie nie dało? ;< |
Widac skill ;>
Btw. Okhrana ma wieksze paymenty od Unit :o 150k za mnie ^^ a za Widakeya 750k xD. To na dodatkowe nauczanie spellsow? ("utevo gran mas vis") |
hahahahahha ostatnio widziałem jak viluma bił jaki¶ kole¶ lvl 40~
A vilum do nigo plx stop dont attack me more |
Cytuj:
@topic : wszzystko wraca do normy i ja o tym wiedziałem ;) Vilumek a mi też dasz pasy??? bedę ci ćwiczył mlvl utevo gran vis lux xD gogo Unit ;) |
Cytuj:
! Łaj ju no ded? |
Cytuj:
haha mi no ded |
Cytuj:
|
Wrescie ktos napisal prawde.....
|
Cytuj:
|
Master Vilum bo co taka prawda ci wygodna ;D
|
Cytuj:
|
a co nie pamietasz kto wlazl na hydry i placil 300k? to jest nic? wchodzenie na resp hydr 300k no tak sry Unit rox nie?:D
|
btw. all ludzie co tutaj sie wypowiadaja albo:
1) nie wiedz± nic o wojnie 2) liża dupe unitom 3) nigdy nie brali udział w wojnie 4) robi± naginki na innych 5) wyzywaja 6) itp. itd. huh gl spamerzy i wierni ludzie UNIT. ;) seq uważaj aby¶ nie dostał SDka ;) hoh z Twoim pvp wielkim btw. płać dalej, u mnie jestes skreslony heat back :) |
@Seq
Sequ caly czas piszesz jakie to Okhrana ma cienkie pvp jacy sa zalosni itp to zastanawiam sie czemu sie ich boisz ....po zalogowaniu sie momentalnie 2 osoby twoje zachowanie wygladalo tak:
20:57 Seq The Master [108]: exiva vers~ 20:57 Seq The Master [108]: exiva emzy~ Scared?:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |