![]() |
.....
Adori vita vis """powstałes??padnij!! Sudden Death!!!
Exevo pan """Godny?? Na co czekasz!!! Exura vita """Life is Life!!! Adura vita """Podarujmy zycie innym exevo gran mas vis """wszyscy padnij |
Moje
Adori gran"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołonczonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutom"
Adura vita"Najlepiej użyć przed stratą HP" :D |
Exevo gran mas vis"" OMG! I killed Kenny. And many other people too.....
Adevo Mas Grav Vis"" YOU CANNOT PASS!!!!!!!! |
Moje opisy to:
Utevo Lux "" I see the light"" Utani Hur ""To nasz przyjaciel i obronca Roger odrzutowiec"" Exani Tera ""Up Up Up to the sky!!"" |
Ja se sam wymyslilem
Utni Hur ""Need for Speed""
Adura vita"" I feel good"" |
Exevo Gran Mas Vis ""No More Too Many Players Online!!!""
|
Może się powtórze ale :
Utevo Lux "" Nie boję się gdy światło znika, bo mam latarke pana sonika. |
exevo gran mas vis "hmmm....on polecial bardzo wysoko....albo spadl bardzo nisko"
exori "lol, jestem w 2 miejscach naraz" exura vita "pasek hp zmienil kolor...dziwne, dziwne" adori vita vis "flaga piratow" adori gran "i po co ta strzalka" |
Exevo pan""Wspomóż akcję Podziel się posiłkiem""
|
exevo gran mas vis"" ooooo jak bym stracił z 5 kilo""
|
Plx0r ?
Exura ""lol Utevo Res ""..."" ""Mamo Ratuj ;'( Utani Hur ""Potwierdzone przez Farmaceute Exori Vis ""sug min kuk (sug min kuk po Polsku pier*** sie) |
uslyszalem kiedysi takieczary kutevo hux exuralux 2000 i exivia com back to lubere niewiem oco hodzi ale to uslyszale 8o
|
utevo lux ""no co sie gapisz ? nie wiedziales ze pale ? ""
adura vita vis ""o matko !! granat !! "" |
Pewnie już było ale niechce mi się wszystkich czytać :P :
UtEVo LuX ""nie boje sie gdy ciemno jest bo mam latarke i GPS i: EXurA ""I will back i jeszcze to: AdoRi GRaN ""I co teraz? Lec do biedronki! |
Inne
exori "" tajm tu daj :D
Exura vita """ moze nastepnym razem :) adori gram """ hron mnie mamo (hmm) :p |
A oto co usłyszalem dzisiaj w depo:
Exura ''''Frii Itans Plix I Br''''' Związku między czarem, a opisem nie widze żadnego, ale cóż n00by są wśród nas. |
Ja widzialem takie coś
<-------utani gran hur'''''''''''nas niedogoniat'''''''''''------->:D 8o B) |
UtAnI gRaN hUr ""NOS!!!!""
adori vita vis "" fri itans plx |
Adori vita vis ""Kalashnikov, Kalashnikov
Utani gran hur ""BRUUUUM Utani gran hur ""Mam silniczek w dupie Exevo gran mas vis ""Bomba atomowa |
Adori Vita Vis "Game Over"
Exevo Pan "mam ochote na male co nie co" Adito Tera "nie widze zadnych przeszkod" Exiva "<nick>" "teraz ja szukam" Utana Vid "teraz ty szukasz" Exevo Gran Mas Pox "cos mi tu smierdzi" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |