![]() |
Cytuj:
|
jak ma pall wysoki shielding i zalozy tarcze to mu knight moze gó** zrobic , a palek w miedzy czasie go moze z hmm/sd nawalac , taka prawda ze pal racze knighta niezabije ale knight palka tez nie , ktos tam pisal ze bez blokera palek nieubije gsa , jak sie ma 60lvl+ to gsy to najlepsze expowisko dla palkow ( samemu ) schodzi 0 uh no moze jak Cie lag zlapie i Cie gs dopadnie , wysokolevelowy pal z sd nawet po 300 moze uderzyc przyklad : Valise z danubi jak ktos niewierzy moge pokazac screena :)
|
Knight
Ja bym ci polecił abyś dalej grał sorcererem :p Ale jak masz wybrać knight czy palladyn to wybierz knighta, poniewaz na h lvl pallowi idą slabsze hity niz knightowi ,nawet jak masz bardzo dobre skille :) A więc knight jest moim faworytem :sword:
|
wiesz co wegług mnie Knight jest postacią dla cierpliwych bo trening to bardzo nudna (jak dla mnie) czynność... A pall też potrzebuje treningu ale siła ataku czyni trening ( na non-pvp) expieniem i to jest duży plus ... Polecam palla :]
|
Cytuj:
Nie wierzysz... tzn nie grałeś nigdy w tibie... Ale knight moze nic nie robic, stanie w miejscu i bedzie czekal az sie palkowi skoncza bolty/runy |
Zdecydowanie wolę Knighta !!!
Słuchaj paladyn to cienka dupa X( (według mnie). Knight ma dużo hp :) dużo capa ;) , łatwo trenuje skille :D ,szybko expi :] i oczywiście błyskawicznie zarabia kase :) . Wybierz knighta, to dobry wybór. :cup:
|
Cytuj:
Harrus Pallus / Venore czekam |
tia...
Eminem knightem grasz jak nie radzisz sobie palkiem (w wielu przypadkach).. a pozatym knightem na niskich skillach nie pojdziesz na guarda bo by Ci uhy szly piorunem a sama "exura" sie nie wyleczysz :p, a palkiem mozesz spokojnie isc na guarda/y i wystarczy "vitka" ewentualnie, jesli jestes bojazliwy, bierzesz od 2-3 uhow..knight jest nuuuuudny, a palek wg mnie jest ciekawa profesja chociaz ze wzgledu na ilosc czarow, mozliwosc huncenia czegos w miare silnego na niskich skillach (na podstawie wlasnych doswiadczen) i wogole jak dla mnie palek rox ;)
|
Jeżeli jeszcze nie wybrałeś to polecam rycerza.Nadchodzi najgorsze update.Znikające speary to jednak coś.Więc jeżeli chce Ci się biegać do depo co 1 minute aby nabić 60 dista to wybierz palladyna:P Potem to się zwróci.Zresztą...knightem też będzie cieńko ,bo oni głównie do blokowania,a teraz nie otworzysz potwora którego blokowałeś(przynajmniej tak pisali gdzieniegdzie)Najlepiej to wogóle w Tibie nie graj:P
|
Cytuj:
|
Kinght
Moim zdaniem powinieneś wybrać knighta .Szybko nabijesz expa oraz skile.Zarobisz mase kasy.Paldyn nie ,ponieważ nowy uptade nie będzie korzystny. ;)
|
Cytuj:
jakby sie dobrze przyjrzec to palek na update traci najmniej, a nawet zyskuje ( choc z tym to juz mozna polemizowac ) |
Cytuj:
palkowi moga sie skonczyc strzaly i moze dednac knight podbiegnie to palek jest biedny palek malo bedzie walil z skillami 60 dist knight ruwniez by mial 60 shield i co? wtedy knight by zblokowal ponad polowe strzal palkowi koncza sie strzaly ded |
Hmm....
A ja sie odniose do najczesciej zadawanych pytań :|
Zamiar grać 2 tygodznie, góra miesiąc? Wybierz pala. Chcesz grać dłużej - knight. Więcej udźwigu, nieco dłużyszy trening, więcej life, możesz mieć słabe polaczenie z netem i przeżyjesz. A i najwazniejsze.... tu do paladyna: chcesz grać efektownie? Wydajesz cały szmal który nazbierałeś, a nie zbierasz dużo bo dźwigasz cholerne strzały. ps. Gram palem ale zalozylem knighta (lv8 50% do 9 skile 40/40) |
Zdecydowanie Knight.Ze względu na prostote obsługi i jego siłe:) człowieku od 60 levelu nikt go niepowstrzyma przed niczym.Bo ma tak dużo capa wtedy i żyć że może sie napchac ponad 20 bp uh.Spójrz na Bubble ona np nosi z 100 bp uh mówie jaknajbardziej serio!
|
Swietny Wybur
Bardzo dobrze ,że wybrałeś Palka . Mimo ,że Knight ma wiecej cap itd.
Palkiem morzna chodzić wcześniej na mocniejsze potwor (np.Palek na tym samym poz. co knight skiluje na cycach a knight musi na rotach). pozatym walka na dystans zanim knight podejdzie do potworka (dystansowego) traci caly plecak UH-ów , a palek spokojnie wali z łuku lub kuszy (dla tych co się zawsze wyłamują polecam HMM i SD). Bezimienny lvl: wystarczający mlvl patrz odpowiedż wyrzej skile : Brak danych/brak danych profesj : PALEK :cup: :lucznik: serwer: Duży (non-PVP lub PVP ) |
Cytuj:
nigdy nie wybierajcie pala na pierwsza postac ! pare dedow i sie zrazicie do gry.. |
Cytuj:
|
Już niemoge wytrzymać... knight może spokojnie pokonać palka na tym samym lvlu itp. Pall nie zawsze strzela "biegnac" musi nieraz przez sekundke stanoc żeby strzelić, a rycek ma dużo życia więc uhy nie będzie tak tracić jak palek...
PS. Temat do zamkniecia PLX (?) 8o |
Cytuj:
@LL ________________________ Live for MUSIC...... B) :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |