![]() |
Cytuj:
ad 2. o to wlasnie mi chodzi, do tego kiedys dojdzie ad 3. Jestem ciekawy jak to u niego wyglada up. Nie przyjmuja all 90lvl...to sa turtle!!!! |
Cytuj:
Co do invitowania nowych osób nie ma samowolki w gildi , tylko każdy invite jest głosowany (ofc. gildia musi sie zgodzić na otwarcie rekrutacji). |
Update Zima 2006;)
|
Wrescie cos sie ruszylo...
Nocta i Keno Hunted, watpie ze sie wyplaca... Wrescie Dpft sie postaralo... 2 PA polecialo:D |
za co maja hunta?czy Ci co maja u nich pro moga tez padac?:]wiecie troszke nie gralem wiec..
|
|
i abrdzo dobrze;] niedlugo juz sie troche osob huntowanych zbierze a wtedy zawsze gra robi sie ciekawsza^^
|
Hah nareszcie ten palant Noc hunta zalapal.PA zasrany.Hunta chyba za Drana zlapal z tego co mowili.
|
nom Noc to noobek :P i dobrze ;]
kur wa mam 1 na semestr z matmy.. ładnie co nie ?? :P |
nie tylko za zabicie ziomka aaty ale to przesadziło ;P
|
Cytuj:
|
^.^
Nudaaa moze tak kazdy z nas napisze:
Najwiekszy PA: Najwiekszy PG: Najbardziej respect player: Najlepsza Gildia: Najwiekszy nOOb: Najlepszy Knight: Najlepszy Pall: Najlepszy Sorc: Najlepszy Druid: Ofc z Arcanii :P |
Najwiekszy PA: ~
Najwiekszy PG: Aata Arhari (w tym momencie) Najbardziej respect player: Fosfik Najlepsza Gildia: Sunrise, Coffee (nie istniejace) Najwiekszy nOOb: Bedurion Najlepszy Knight: ~ Najlepszy Pall: Sheriff Woody Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea |
jejq juz nie ma cie co pisac :P
ja mam chanty od 20 osob i nie moge za bardzo grac :D wogole aracania jest zjebana na maxa trimera rox. moze jakby nie bylo dpft albo przynajmniej grali by jakos normalnie bez sprzedawania tej jebanej protekcji co 2 nobowi i nie szerzenia takiego pa i hantow za nic to moglo by byc fajnie :) |
Najwiekszy PA: -
Najwiekszy PG: Aata Arhari ale jest jeszce kilku dobry PG;D Najbardziej respect player: Fosfik Najlepsza Gildia: nie wiem do konca w jakim sensie najlepsza Najwiekszy nOOb: - Najlepszy Knight: Leszczu Dragonbreath Najlepszy Pall: Alunir Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea, Bellish Elane |
Najwiekszy PA: Lindlay
Najwiekszy PG: Aata Arhari Najbardziej respect player: Shyan Aurelius Najlepsza Gildia: Dpft ;( Najwiekszy nOOb: Soul Shady Najlepszy Knight: Dark Thork Najlepszy Pall: Sheriff Woody Najlepszy Sorc: Fosfik Najlepszy Druid: Sua Mea |
Cytuj:
|
Najwiekszy PA:ojjj duzo bym znalazl takich
Najwiekszy PG:aata, Najbardziej respect player:farlyn,alunir,crisms, Najlepsza Gildia:ppg(na poczatklu serwa) Najwiekszy nOOb:bedurion/perrymon(ten nowy owner;p),nocta~, Najlepszy Knight:shozz Najlepszy Pall:alunir Najlepszy Sorc:medi? Najlepszy Druid:belli,caradiska;* dodalbym ze neiktore chary pozmienialy wonerow wiec zazwyczaj tyczy sie wszystko tych nowych |
Najwiekszy PA: Fosa...ale obecnie nikt nie robi wielkiego Pa
Najwiekszy PG: Aata (vorith i bedu 6miechow temu) Najbardziej respect player: Alunir, Leszczu, Fosa i Fary Najlepsza Gildia: Dpft... Wiadomo Panowali, Panuja i beda Panowac Najwiekszy nOOb: Valiris, Nocta, Keno... Najlepszy Knight: Leszczu Dragonbreath... i dawny Troy Najlepszy Pall: Alunir... Najlepszy Sorc: Medivh i Damoon... Najlepszy Druid: Sua Mea za wytrwalosc... |
Najwiekszy PA: Nooby protectorowane przez Turtli ;)?
Najwiekszy PG: Aata Arhari Najbardziej respect player: Shyan Aurelius & Fosfik Najlepsza Gildia: Dark Purples Faster Turtles / Era Zero ( niestety już nie istenieje :[ ) Najwiekszy nOOb: Bedurion ? Najlepszy Knight: Ellis Avano, Morix Bord, Mad Shao Najlepszy Pall: Eldyn Avano, Arcal Avano, Shyan Aurelius Najlepszy Sorc: Rhargar, Fosfik Najlepszy Druid: Caradis =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |