![]() |
Fajna giera
mój nick to friso, jakby coś. gram na serwie "Fenix" tak on się nazywa? Gdzie są rzeczy potrzebne do wykuwania "Bronze Sword" PS. Questy od Siegefreida wymiatają :) "Zabij 15 małych świń""Zabij 15 Evul szopów(?)" |
No to zobaczmy co to za gierka. Wlasnie sie sciaga. Znajac zycie bede mial duzo pytan do bardziej doswiadczonych graczy, tos ie przygotujcie :P
|
Ja mam pytanko czy ktoś jeszcze gra? Bo właśnie ściągam, kiedyś już grałem ale usunąłem gre razem z instalką.
@down: Jaki lvl i czym walczysz? ;] Ja musiałem nową postać zakładać bo zapomniałem passów do starego konta, nick: Raxevo ;] odezwe się w grze jak coś jutro. Pozdro |
O.o Ostatnio były lagi bo Globalny server jest przepełniny :P Tak, ja gram. Nick: Friso
|
Chce poinformować wszystkich o nowo powstałym portalu goonzu.pl
Do przybliżenia sprawy zastosuje wiadomości którą wysłalem do wszystkich użytkowników goonzu.fora.pl Chcę również zachęcić osoby grające już wcześniej w tą gierke do powrotu no, ale o tym pisze poniżej :D Cytuj:
http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/1.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/2.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/3.jpg http://i152.photobucket.com/albums/s180/zyzioool/4.jpg P.S SSy z przed kilku tygodni =p |
a ja już nie wiem co ma zrobić na Firefox po 20-40 mg staje a na IE po 4.5 mg tez staje co zrobić bardzo chciał bym sobie zagrać w to grę :///
proszę o pomoc |
Cytuj:
PoZdRaWiAm |
Aktualnie nie mam juz zadnych problemow wszystkie sie same rozwiazaly.
|
Akcja "polskie Miasto"
Witam. A więc przejde odrazu do sprawy, rozpoczeliśmy akcje "polskie miasto" Naszym celem jest zdobycie jednego z działających już w GoonZu miast... aby przejąc miasto musimy wykupic połowe akcji tego miasta, po to aby zbojgotować wybory proponowanego przez innych Town Chiefa i zaproponowac naszego kandydata z Polski ;) Jednak, aby tego dokonać potrzebujemy kilkuset milionów ;( Wydaliśmy już wszystkie nasze oszczędności i powoli zbieramy je na nowo, aby ponownie kupic akcje... I tutaj zaczyna się moja prośba... Logując się pierwszy raz do gry dodajcie mnie na sponsora w okienku wpisując mój nick tj. Zorti , zapytacie w jaki sposób wpłynie to na kupno akcji, a więc co kilka waszych lvl-i zaczynając od 20... będe dostawal elemental stone, które to sprzedaje w markecie, a za zarbioną gotówke kupuje akcje.Sprawa nie jest łatwa gdyż 1 akcja kosztuje 200k a my potrzebujemy ich kilka tysięcy.Straciłem już całą swoją gotówke tj. 25 mln , no ale czego się nie robi dla dobra sprawy, pieniędzy z elemntal stone napewno nie przepije, a w BARDZO BARDZO dużym stopniu, pomogły by one ;) Naszym celem jest zdobycie tego miasta za wszelką cenę i stworzenie go przyjaznym dla innych graczy. Większość z nas mogła by, gotówke wydaną na akcje przeznaczyc na zakup nowego eq, broni itd.. jednak chcemy powalaczyc o to miasto i stworzyć je wyłącznie do Polaków nie bacząc na pieniądze. Zapytacie po co nam polskie miasto ? Mając polskie miasto otwierają się nowe możliwości w grze( walki miast, town chat na którym będziemy rozmawiać tylko po Polsku, własne logo, regulamin stworzony dla Polaków przez Polaków, Town eventy tworzone przez zarząd miasta, wspólne expienie, tworzenie gildi i wiele innych udogodnień) gra wtedy napewno nie będzie nudzila się po wbiciu paru lvl-i jak to u większości osób ma miejsce :confused: GoonZu ma już kilku bardzo dobrych graczy z Polski ( 7 graczy powyżej 80 lvl ) jednak sami nie poradzimy sobie z tak wielki wyzwaniem i może nam to zając wieki. Pomóżcie nam w tym!! Podsumowując, zapraszam do gry i prosze o dodawanie mnie na sponsora, ewentualnie później na mentora, co w BARDZO BARDZO dużym stopniu przyśpieszy zakup akcji. Jak już mówiłem, nie pisze to po to, aby zarobić na tym przedśięwzięciu miliony, czy oszukać was, ja naprawde całą moją gotówke wydaje na akcje i nie mam z tego żadnego zysku. Nie lubie też cały czas reklamować się na tym forum... jednak tym razem musze to zrobić. Jeśli doczytałeś tą wiadomośc do końca, bardzo za to dziękuje...:)
Zapraszm do gry... i PoZDrawiam: Zorti P.S Żadne państwo w GoonZu nie ma jeszcze własnego miasta, mino iż mają one liczną przewage pod względem grających np. Singapur czy Brazylia, więc tworząc je opłyniemy w sławie i przejdziemy do historii :p |
poszukuje mentora :D :>
@up na mentora mam dać nick Zorti czy tj.Zorti? bo nie kumam:D emm i jak się dodawało na mentora :/ |
@up Ehm... "Zorti" bez cudzyslowiu =p Przy pierwszym logowaniu do gry w okienu ktore wyskoczy... a co do mentora to sam sie gubie, bo zmienili system mentorowania, ale niedlugo go obczaje ;p
Pozdrawiam |
dobra gra zapraszamy do grania :D
|
Powróce do gry , aby pomóc Zortiemu w zdobyciu tego upragnionego miasta,a pozatym i tak tibia juz sie znudzila wiec nie mial bym co robic ; ).
Ja nie mam zamiaru was zachęcać do grania w tą gre skoro sam Zorti jakos nie daje rady was sklonić.To zależy już od was samych w jaki sposób podejdziecie do prośby Zortiego... |
No gierka fajna z rok temu jeszcz w nia gralem mialem swordmena 40 + lvl wlasnie na nowo instaluje i przypominam sobie pasy xD
|
mam 2 postacie ale nie wiem nie chce mi się robić postaci do kasy , na jednej mam 940.000 [M] a na drugiej mam 240.000 [M] ;) jedna ma 19 lvl druga 13 :P gram gunmenem i zrobię sobie chyba postać do robienia gunów :)
tak jak powiedziałem wyżej mam gunmana interesuje mnie czy opłaca się dodawać skille w Lucky ale to postać do expienia nie robienia kasy a jak tak to jak na jakim lvl ?? |
A ja mam problem , otóż w trakcie rejstracji wszystko idzie OK , sprawdzam ID , sprawdzam maila i gdy klikam 'confirm' nic sie nie dzieje ! Link 'cancel' działa a 'confirm' nie . Nie wiem co robić .
ps. mam jeszcze jeden problem , w trakcie rejstracji na Kal online , trzeba napisać datę urodzenia , próbowałem na wszystkie sposoby wpisać cyfrę, ale się nie da , wyskakuje okienko 'please insert only numbers' co robić ?? Jakby ktoś chciał pomóc prosze pisać na GG 704379 . Prosze o szybką pomoc Już nie ma problemu , chyba sie przerzuce z mozilli na opere ;p |
Na oba problemy jest 1 rozwiązanie, włącz te strony przez Internet Explorer :D
|
NO sciagnelem, zaraz zaloze konto. Wprowadzi mnie ktos w to?
A, Zorti - wpisze ci to polecajacy czy cos. |
Cytuj:
|
ludzie po dugim czasie przerwy wracam do Goonzu , może podacie swoje nicki bo chciał bym porozmawiać z jakimiś polakami :P , o przypomnienie co i jak:D
36 lvl gunmana mam;o mój nick :szczurek albo szczur;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |