![]() |
Ta, w teorii to ładnie wygląda, a w praktyce to jest niemalże niewykonalne zebrac tylu ludzi i ich zgrac, zbyt wielu ludzi ma to wszystko gdzieś i nie chca sie angażować
|
JESTEM ZA KTO MA HUNTA I TAK STRACONA POSTAC. Nie gram na Xerenie miałem 4 postacie 60lvl na xerenie teraz 42 palla i tez przestalem nim grac bo jeb... swe bija za nic ale jak namowic wszystkich polakow zeby zaczeli walczyc. Czy oni nie widza tego ze predzeh czy pozniej swe ich dopadna mam ten 40 lvl bez hunta ale nie gram bo wiem ze bede mial 60 czy 80 lvl to i tak padne WOLE TERAZ POWALCZYC:evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
a ja se poczekam do rekolekcji
i w trzy dni wjebe 1.5 mln expa ;] |
Ja sobie niezle radze na neranie , zostawilem xereny bo nie ma sensu tam grac .
Szwedi dominuja serverem i nic tego nie zmieni , za duze lvle juz wbili . Pozdro dla starej gidli Inferno. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To ci szkodzi powalczyc? |
Cytuj:
O tym mowie ci co nie maja huntow niech robia pg niesamowite cos na ksztalt zbrojenia. A jak dostaniesz hunta to walczysz i takich walczacych bedzie coraz wiecej. |
jak szybciej zaczniemy bedzie lepiej moze zrobic jakas liste i zgadac sie na jakis termin kazdy ma znajomych itd moze cos z tego wyjdzie:baby:
|
Cytuj:
|
najpierw to trzeba zwołac ekipe a potem sie pomysli ja teraz gram na kelterze i jest OK serwer br troszku jest polakow mniej ale ta sa i nikt nikogo nie bije looz dla kazdego ogolem nice serwer
|
Wez Do Reki Gruby Kij I Pier**lnij Swe W Ryj. Bij Go Mocno, Bij Go Rowno, Przeciez Wiesz Ze Bijesz Gowno
|
|
00:30 Valdes'ocw [100]: 00:30 You advanced from Level 99 to Level 100.
:baby: |
Cytuj:
|
i co mu to da ze ma ten 100 i tak padnie> na screen pozdrawiam Elite Sephil selnełem ta postac na 67lvl ;] moj char
|
No ładnie ! Czego my sie tu dowiadujemy ? :P
|
podwójny ......................
|
Cytuj:
|
Jak juz sie zgrupujecie to na dobry poczatek wojny proponuje mitzuma na expowisku dorwac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |