![]() |
żeby mieć ue musisz mieć 60lvl + pacc
na 60lvl+ uważasz że loot z cyców jest dobry ??? lllooolll |
Cytuj:
|
loot z cycków może być dobry(dużo food od czasu do czasu halberdy :D). a ja sam uwielbiam bić dragi... piękne i słabe potworki ;)
|
Vampy, vampy, vampy, nigdy od nich nie padlem.
Nie wiem co sie dzieje, tyle mialem postaci wczesniej i nie wylotowalem zadnej vampki a na tym charze juz 4 ^^ Yours, Carker |
Ja sobie lubie poexpić ma dragach :] Ale mam niestety duże waste więc niezbyt często na nich expie. Ale lubie też Guardy i Ghoule.:p
|
Dla mnie najlepsze sa tomby na exp. Kasa itp. sie zawsze zwraca i te vamp shieldy <bezcenne > :>
|
assassiny, duzo gp i czasem moze steelhelmety lub s. diamenty
dark monki, dosyc latwe i szansa na lifecrystal(czyt. life ring:) ) cyklopy, b. latwe do ubicia i troche gp wejdzie dragi, latwe do ubicia i w miare sporo expa |
też jestem za cyklopami ;]
|
Ja do szybkiego robienia expa najbardziej lubie slimy :p . Do zarabiania to cycki na pohu i elfy w fortecy elfów.
|
Ja najbardziej lubie Ghoule i skeletony. Dobry exp i kasa. Miałem dług 7k i oddałem w 5 dni co na 15 level to chyba nieżle:cup:.
|
up.
8 lvl roty z wh na rotach w cave na wschód od Venore wyrabiam 2k/1h w gold czyli twój dlug mam na 3.5h ... |
dragi, hydry, lizardy.
|
Najlepsze są tomby czyli ; Mumie, Scaraby, Ghoule, Skeletony, Crypty Shamblery, Slimy i oczywisce Vampiry. Kasa jest tam niesamowita, czesto brakuje capa albo miejsca zeby to schowac :)
Dobre są tez roty na Liberty Bay.:) |
jak wiekszosc ja tez lubie dragi (smoki) no i tomb, a mint dla zarobienia cos kaski (pozbierania smieci)
|
Moje ulubine to ghule przy okazji szkielety :wiking:
|
beho , beho i jeszcze ras beho czasem se poexpie na soliderah albo na elfah ale tak to beho :)
|
ja na amazonkach i na wszystkim co nadejdzie na drogeB)
|
pacc - żółwie xD rooox! :D cały dzień można :D loot roox! :P exp roox!! :D
- scaraby XD teeeż roox :D kamyczki z tego lecą XD i w ogóle XD facc - beholdery xD jeje :d słabe, nice exp(w kit ), loot :d, noobki które czasem padają :d - smoki XD satysfakszyn! :D podnieta jak wypadnie tarcza lub cos :D - guardy :P loot nice, exp i w ogóle wszystko spox tylko nudaa i robienie loot bagów.. koszmar :D - całe badziewie w kazo - dwarfy, roty, soldki, mino, mino archery :P jak sie ma postmana i nozyk do obcinania skórek to normalnie taka kasa że oMg xD :baby: |
Warlocki, alem mam sentyment do gsów.:p
|
Vampiry ,mumie, Gs'y ,dragi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |