Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Danyth Knight 22-10-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1042691)
General Guzz
Oct 22 2006, 11:59:07 CEST Killed at Level 53 by Kashrius da'Roc
and by Meffis
juz ex-mamber Exoduz

yama zalozyl gildie i nic wiecej ;p

hmmm... czyli bendziecie zabijac czlonków gildi Yamy ??

Mocny Smok 22-10-2006 19:40

ja juz wam mowilem dawno ze downfall jest razem z arc ale gowno was to obchodzilo :) . Nie niszczy sie matki bo jest za mocna to sie niszczy zolniezy ktorzy sa slabsi i sa sponsorowani przez matke i oni traca przez to kase jak padaja [ porownanie do mrowek :P ] ale co was to obchodzi :p wy chcecie arc zajebac a nie Downfall bo to jest smiec :) oby tak dalej

Olorion. 22-10-2006 20:04

noo spx, a jaka maja pewnosc ze dolaczymy do arc

Lovah 22-10-2006 20:08

Gadałem z kolegą i on powiedział, że Downfall nie naruszone, pozostanie neutralne, wiec bez obaw ;p

Dexusah 22-10-2006 20:13

niezly rzarcik :)

berger 22-10-2006 20:53

@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.

Panowie spokojnie.

IridiaCarlinPk 22-10-2006 21:13

ciekawe jak powidzmy loth zalozyl by se gildie i chial byc neutralny napewno padl by i cala jego gildia hunta miala by a u nich jest przeciwnie robia se gildie niby nutralni sa wyhcadza se z wojny;p
sneak attacki na takich;p

Thoris... 22-10-2006 22:16

@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...

Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~

Ilnic 23-10-2006 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 1043581)
@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...

Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~

Najbardziej mi sie podoba to : "przykład :Xaliin i Thunder~" buahuahau cieszysz sie, ze padlo 2 jednych z najwiekszych nobow na h lvlu ktorzy kompletnie nieumia grac

Danyth Knight 23-10-2006 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1043437)
@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.

Panowie spokojnie.

Berger nasz gildia jest neutralna. Wienc licze ze to co napisales okaze sie prawda:)

Thoris... 23-10-2006 15:23

@Ilnic
Trudno ze ukazujesz mojego posta w calkiem inny swietle niz ja myslalem piszac go w zasadzie chodziło mi o odpowiedz komus tam wczesniej co bedzie z takimi ludzi i po to dałem przykład a ty odrazu wyjeżdzasz mi ,że sie ciesze ze ktos kto moze nie gra swietnie i nie jest bogiem pvp pada.

Ps: Ciesze sie z każdego fraga który uda sie zrobic na stronie pzreciwnej...

A tak z innej beczki to troche czytania ze zrozumieniem by ci sie zdało ...

Massior 23-10-2006 17:18

Rikki Montana :
Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc.

berger 23-10-2006 17:22

Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc

Rikii montana

XD spokojnie panowei... bedzie wiecej xD

kucharz 23-10-2006 19:05

aewwwwwwwwwwwwwwww xD

Neztas 23-10-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic (Post 1043922)
ktorzy kompletnie nieumia grac

ino żeś czasnął i pisnął co cza było łolaboga

Viffarn 23-10-2006 19:12

witam everhyoneXD(guys and mens:P)
na poczatku chcialbym stwierdzil rze jestem nowy na forum i jak cos zle zrobie to prosze mnie poprawic:P:D:D
lubie grac na iridi spoko serwer szkoda ze swe wygrywaja ale ogolnie kibicuje polakom(na rel tez)
POLSKA POLSKA POLSKA
POTOP SZWEDZI ZATRZYMAMY DO BOJUUUU RODACY

kocham muj na rud kocham lud
pomuglbym wam ze wszystkich sil:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Yapan 23-10-2006 19:32

O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

A żeby nie był kompletny oftop, no to nieźle panowie, całkiem nieźle, chociaż wciąż te ataki są zbyt rzadkie i sweki za mało się boją.

Bandzioch 23-10-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1044632)
O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

dołączam sie do wypowiedzi Yapana B)

I także gratuluje fraga.

Lovah 23-10-2006 19:49

Znam troche Viffarna i specjalnie to robi =P

Dexusah 23-10-2006 20:40

viffarn to ja , tamte konto nie wiem kto zrobil.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29.