Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Samobójstwo 14-latki - sąd zdecydował o losie gimnazjalistów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99822)

SebaPunk 28-10-2006 11:01

Ale debile jakbym ja tam był w tej klasie to by cała piątka wylądowała w szpitalu na ostrym dyżure chirurgicznym !!!!!!!!!!!! A TA RESZTA KLASY SE SIEDZIAŁA ja ich nie rozumiem

De'sH 28-10-2006 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SebaPunk (Post 1050998)
Ale debile jakbym ja tam był w tej klasie to by cała piątka wylądowała w szpitalu na ostrym dyżure chirurgicznym !!!!!!!!!!!! A TA RESZTA KLASY SE SIEDZIAŁA ja ich nie rozumiem

nastepny... skad wy sie bierzecie...

Vansider 28-10-2006 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 1050989)
Nie trzeba byc silnym by powalic kogos.
Wyluzuj stary bo ci zylka peknie.
O nauczycielach:
Nom tak nuaczyciele maja obowiazki. I nie moga zostawic klase sama.
Nauczyciel ma prawo do odebrania glosu uczniowi end.
I dyrekcja nie dostala kary od sadu tylko nauczucielka.

Teraz patrzac na ta sytuacje:
Jezeli oni zrobili jej na zlosc bo byla uczciwa, madra, niesmiala to jest to szczyt szczytow i 112345678km drabiny... Za to powinno im sie dac 10 lat prac roboczych w PKP sprzotajac kible (i w prozne zimy kiedy kupa jest zamarzla xD) za umyslne (bo chcieli na zlosc) przekroczenie prywatnosci osoby i spowodowanie smierci (umyslne/nieumyslne).

Takich suki*nsynow to bym powiesil na latarni, Wpier*zielil ich na rok do pokoju bez klamek i swiatla lub im zmiarzdzyl ryj, lub przemielil na maszynce -.-.
Nie obrazajcie zwierzat! ani roslin.. Ich NIE MAZNA ZALICZYC DO ZADNEJ KATEGORI sa zwyklym zaaaprymitywnym g0wnem.

Jedyna mądra osoba w tym temacie...

Quezacoatl 28-10-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1051000)
nastepny... skad wy sie bierzecie...

N... E... O... S... T... R... A... D... A...

@topic
Przestańcie ludzie stwierdzać jakto wy byście im wpie... , albo jakto polskie prawo jest poj... oraz jakimi poj... deb... oni są. Bo to już się zaczyna powtarzać i nie ma sensu ciagle tego wałkować (w dodatku to już wszyscy wiemy).

@Vansider
Licząc z tobą to faktycznie jedyna...

Avrerk 28-10-2006 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 1050989)
Nie trzeba byc silnym by powalic kogos.
Wyluzuj stary bo ci zylka peknie.
O nauczycielach:
Nom tak nuaczyciele maja obowiazki. I nie moga zostawic klase sama.
Nauczyciel ma prawo do odebrania glosu uczniowi end.
I dyrekcja nie dostala kary od sadu tylko nauczucielka.

Teraz patrzac na ta sytuacje:
Jezeli oni zrobili jej na zlosc bo byla uczciwa, madra, niesmiala to jest to szczyt szczytow i 112345678km drabiny... Za to powinno im sie dac 10 lat prac roboczych w PKP sprzotajac kible (i w prozne zimy kiedy kupa jest zamarzla xD) za umyslne (bo chcieli na zlosc) przekroczenie prywatnosci osoby i spowodowanie smierci (umyslne/nieumyslne).

Takich suki*nsynow to bym powiesil na latarni, Wpier*zielil ich na rok do pokoju bez klamek i swiatla lub im zmiarzdzyl ryj, lub przemielil na maszynce -.-.
Nie obrazajcie zwierzat! ani roslin.. Ich NIE MAZNA ZALICZYC DO ZADNEJ KATEGORI sa zwyklym zaaaprymitywnym g0wnem.

Nie trzeba, ale trzeba miec krzepe rzeby 5 naraz zlac.
Z tymi ostatnimi zdaniami sie zgodze :)
Po co w PKP!?
Na Syberie. Tam by sie nauczyli, ho ho ho.
JA bym zrobil jak Chinczyc. Przywiazal do krzesla, i niech na niego kapie woda przez kilka miesiecy. TO jest bardzo fajna metoda.

@Down
Dziex ze mnie poprawiles ^^

@ 2x Down
I don't think so ...

Rattus 28-10-2006 11:28

@2xup
Matka ich od cyca odstawiła i żeby się nie nudzili to kupiła neostrade:baby:
@up Nie japończycy a chińczycy :)

A polskie prawo jest bezsensowne pod każdym względem. np.Mój brat miał wypadek motocyklowy bo jakiś h... zzjechał mu drogę (brat jechał jakieś 40km w terenie zabudowanym czyli prędkość dozwolona) i nie było szans na wychamowanie. Zachamował więc motorem gwałtownie, przeleciał przez kierownicę, uderzył w samochód tak, że na klatce miał odciśnięty znaczek Skody i wylądował w szpitalu w ciężkim stanie. I wyobraźcie sobie, że sąd prawie stwierdził, że to była jego wina!!! Wszystko wskazywało na to, że to brat będzie sprawcą a nie ofiarą...

Rethfing on Aldora 28-10-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1051029)
Nie trzeba, ale trzeba miec krzepe rzeby 5 naraz zlac.

Nic nie trzeba, jeśli jeden z nich by dostał w pape to by przejrzeli na oczy.

Gromexorek 28-10-2006 13:01

Moim zdaniem, szkoły o zaostrzonym rygorze dla takich dzieci są dobrym pomysłem. Kamery, ochroniarze. A tak to co? Przestępcy rosną!

De'sH 28-10-2006 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1051019)
N... E... O... S... T... R... A... D... A...

@topic
Przestańcie ludzie stwierdzać jakto wy byście im wpie... , albo jakto polskie prawo jest poj... oraz jakimi poj... deb... oni są. Bo to już się zaczyna powtarzać i nie ma sensu ciagle tego wałkować (w dodatku to już wszyscy wiemy).

neostrada... ja tez mam neo hrhr xD

Cederiel 28-10-2006 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromexorek (Post 1051198)
Moim zdaniem, szkoły o zaostrzonym rygorze dla takich dzieci są dobrym pomysłem. Kamery, ochroniarze. A tak to co? Przestępcy rosną!

Tylko, ze problemem jest to, ze takie dzieci dopiero sa odkrywane po fakcie.

Filthy 28-10-2006 14:31

moze by już pasowało zamknąć ten temat, bo nic nowego nikt nie wnosi i wszyscy się powtarzają? :>

Avrerk 28-10-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cederiel (Post 1051329)

To pokazuje, jak oklamuja rodzicow. W domu pewnie pupilek, a na dworzu lider gangu -.-

Impalable 28-10-2006 15:12

Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.
Cytuj:

Ktos zmarl, uszanuj to.

Wyjdz.

@Down
Uszanuje to minuta ciszy :|
W takim razie wstan i stoj w ciszy do konca zycia, wlasnie ktos teraz umarl.

Helixaw 28-10-2006 15:14

Ja mam tylko nadzieje ze nie zamkna tych bandytow do wiezienia... Laska miala 19letniego brata...

Cederiel 28-10-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helixaw (Post 1051399)
Ja mam tylko nadzieje ze nie zamkna tych bandytow do wiezienia... Laska miala 19letniego brata...

Co tu ma do rzeczy ilu letniego brata miala?

Avrerk 28-10-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalable (Post 1051393)
Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.

W takim razie wstan i stoj w ciszy do konca zycia, wlasnie ktos teraz umarl.

O Boshe ! Co za zje*.
Powiedzialem ze to uszanuje, nie moge?
Zaraz bede musial qrwa stac cale zycie w ciszy.
Wyjdz.

@UP
Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci :P

Cederiel 28-10-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1051418)
@UP
Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci :P

To sam moze miec potem przesrane.

Impalable 28-10-2006 15:45

To moze ja bede mily i cI to wytlumacze...

Jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni(jesli nie to nie warto na cIEBIE tracic czasu), to czemu masz uszanowac smierc jakiejs dziewczyny, nie wiedzial bys o tym gdyby nie media, a ja cIE uswiadomie ze na swiecie ginie o WIELE wiecej ludzi niz ta jedna dziewczynka. Wiec czemu, jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni, uszanujesz jej smierc a innych ludzi nie?

Jesli dalej nie rozumiesz o co chodzi to nie warto na cIEBIE tracic czasu.

Gromexorek 28-10-2006 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cederiel (Post 1051329)

Nawet to nie jest problemem. Nauczyciele mogą współpracować z radą takich szkół, i wysyłać tam uczniów. Zresztą co do tych dzieciaków, oni mieli już konflikty z prawem. Tak słyszałem.

joey 28-10-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1050844)
Aff jak ja bym spotkał takiego w mojej klasie... jestem w 1gim. i w klasie all goscie sie mnie boja -.- pozatym gdyby była taka sytuacja to bym mu wpie****** a po szkole bym zawołał kumpli z 3 klasy gim...
Pozatym jak można byc takim totalnym DEBILEM,gdybym miał jakies prawo w tym powalonym kraju to za molestowanie seksualne i nieumyslne spowodowanie zabójstwa dałbym 20 lat w wiezieniu lub krzesło elektryczne,oskarzony miał by prawo wybrac 20 lat lub krzeszło .. szkoda ze niema juz prawa jak w sredniowieczu albo w innej epoce ... Oko za oko,ząb za ząb w tym przypadku było by to pokazywanie ich nago przed całą klasa i powieszenie ich.. a wtedy byłby protest ich rodziców ze oni sa jeszcze dziecmi zrobili to nieswiadomie i ze sie jeszcze naucza postepowac etycznie.. GÓWNO PRAWDA!

Och, ach. Ty kozaku, dasz mi swuj awtograw?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1051009)
Jedyna mądra osoba w tym temacie...

Łehehehehehe.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.