![]() |
Ale debile jakbym ja tam był w tej klasie to by cała piątka wylądowała w szpitalu na ostrym dyżure chirurgicznym !!!!!!!!!!!! A TA RESZTA KLASY SE SIEDZIAŁA ja ich nie rozumiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedyna mądra osoba w tym temacie... |
Cytuj:
@topic Przestańcie ludzie stwierdzać jakto wy byście im wpie... , albo jakto polskie prawo jest poj... oraz jakimi poj... deb... oni są. Bo to już się zaczyna powtarzać i nie ma sensu ciagle tego wałkować (w dodatku to już wszyscy wiemy). @Vansider Licząc z tobą to faktycznie jedyna... |
Cytuj:
Z tymi ostatnimi zdaniami sie zgodze :) Po co w PKP!? Na Syberie. Tam by sie nauczyli, ho ho ho. JA bym zrobil jak Chinczyc. Przywiazal do krzesla, i niech na niego kapie woda przez kilka miesiecy. TO jest bardzo fajna metoda. @Down Dziex ze mnie poprawiles ^^ @ 2x Down I don't think so ... |
@2xup
Matka ich od cyca odstawiła i żeby się nie nudzili to kupiła neostrade:baby: @up Nie japończycy a chińczycy :) A polskie prawo jest bezsensowne pod każdym względem. np.Mój brat miał wypadek motocyklowy bo jakiś h... zzjechał mu drogę (brat jechał jakieś 40km w terenie zabudowanym czyli prędkość dozwolona) i nie było szans na wychamowanie. Zachamował więc motorem gwałtownie, przeleciał przez kierownicę, uderzył w samochód tak, że na klatce miał odciśnięty znaczek Skody i wylądował w szpitalu w ciężkim stanie. I wyobraźcie sobie, że sąd prawie stwierdził, że to była jego wina!!! Wszystko wskazywało na to, że to brat będzie sprawcą a nie ofiarą... |
Cytuj:
|
Moim zdaniem, szkoły o zaostrzonym rygorze dla takich dzieci są dobrym pomysłem. Kamery, ochroniarze. A tak to co? Przestępcy rosną!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze by już pasowało zamknąć ten temat, bo nic nowego nikt nie wnosi i wszyscy się powtarzają? :>
|
Cytuj:
|
Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.
Cytuj:
|
Ja mam tylko nadzieje ze nie zamkna tych bandytow do wiezienia... Laska miala 19letniego brata...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedzialem ze to uszanuje, nie moge? Zaraz bede musial qrwa stac cale zycie w ciszy. Wyjdz. @UP Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci :P |
Cytuj:
|
To moze ja bede mily i cI to wytlumacze...
Jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni(jesli nie to nie warto na cIEBIE tracic czasu), to czemu masz uszanowac smierc jakiejs dziewczyny, nie wiedzial bys o tym gdyby nie media, a ja cIE uswiadomie ze na swiecie ginie o WIELE wiecej ludzi niz ta jedna dziewczynka. Wiec czemu, jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni, uszanujesz jej smierc a innych ludzi nie? Jesli dalej nie rozumiesz o co chodzi to nie warto na cIEBIE tracic czasu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |