![]() |
pierdol pierdol bedzie lato;]
maja kompleksy wyzszosci nie ma co sie prtzejmowac ale expowiska sa wolne i jak zabijesz jakiegos czopa to wies ze nie przyleci jego pro 100+ bo maja wojne i fragi sie licza:D wiec BAWCIE SIE ILE MOZECIE SZCZESCIE NIE TRWA WIECZNIE!!;]B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) [GUILD]PZDR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jebac malych nobkow;][/GUILD] |
Cytuj:
Swoja droga, widze ze masz marzenie zeby byc w EM ale niestety musialbys wbic troche wyzszy lvl niz 13. |
Eli Stormstriker <done>
Anubis Woman <done> Eleik Roon <done> Ron Montegro <done> Royal Suchy <done> Maly wizak <...> Jak to mówią najlepsze zostaje na koniecB) Rozumiecie dżołka?:D P.S. Na pewno niedlugo posypia sie komentarze typu: "makaveli nup!", "wyjdzi nie wracaj...", "myslisz, ze jak powiesz 'rozumiecie dżołka' to jestes fajny?". Nie powstrzymujcie sie, poleczcie swoje kompleksy moim kosztem xD |
@up Znowu te twoje piepszone obesesje,marzenia i nadzieja ze ktos padnie??
Kogo obchodzi ze Ty chcesz zeby padł Maly Wizak jak to pisales wczesniej ze czekasz na jego deda Jak czytam twoje posty to mnie krew zalewa lognij sie na ten swoj 8 lv "knajt" i popros Nemtora o "plejt armor" < fajne daunie to dla Ciebie tak napisałem |
Cytuj:
P.S. Niektórzy naprawde nie grzeszą inteligencją. |
malego wizaka juz 2 razy anima zabijala wiec on tez zaliczony jest, nie ma osoby w em z wiekszym lvlem co by nie padla jeszcze
|
Anubis Woman :)
Jan 27 2007, 09:00:29 CET Killed at Level 184 by Roshar and by Friiko Pall gz |
Cytuj:
Wiem, ze maly padl juz dwa razy, mimo wszystko wtedy mial troche mniejszy lvl, ale dla takich chwil warto zyc:D |
Cytuj:
|
@up
Sądzisz, że aż tyle ich będzie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw - zauważyłeś, że zaczęliśmy 50 stronę xD? |
Zaczelismy 50 strone - FAKT, ale gdyby nie pro gamerzy tacy jak Makaveli i reszta ...
to bysmy byli gdzies na ~30 stronce ... 50 strona jest efektem rozwarzania o Żydach (sam musialem temperowac ten temat ale kto inny go zaczal), o marzeniu Makaveli'ego o deadzie Malego ... (zaczekaj do 06.12.2007 i napisz do św Mikolaja). PS do wszystkich PRO GAMERÓW rozmawiajmy o faktach i wydarzeniach z Aldory a nie o pierdolach i waszych marzeniach... ktore wszystkich naprawde "**uj obchodza" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"O tym to ja zdecyduje" rotfl |
Cytuj:
;) |
Cytuj:
|
Ahaha.Ładną gleba zaliczyła anbusika sekunde przed SS :D:D
HAIL CO AND ANIMA :D GZ fraga chłopaki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
zal i zenada No coz, do wszystkiego trzeba dorosnc. m owisz ze 100 burstow 2k?:O nie sadze. Spokojnie mozna kupic bursty po 10gp, a przewaznie sa tansze. bp sd 5k? hmmm....duzo mozna sie dowiedziec od ciebie. jakos ten zarcik tez ci sie nie skleil. jak sobie zyczysz: makaveli nup!", "wyjdzi nie wracaj...", "myslisz, ze jak powiesz 'rozumiecie dżołka' to jestes fajny?". I nie bede sie powstrzymywal zey wyrazac swoje mysli twoim kosztem. |
Cytuj:
|
Chlopcze daj sobie spokoj, brak mi juz do Ciebie slow... Raz lizesz dupe CO, raz EM... chcesz byc *rwa gwiazda na forum ? Moze myslisz ze juz nia jestes ? Nikogo nie obchodza juz Twoje posty i kazdy sie z Ciebie smieje...
APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POPROSTU LEKCEWAZYLI POSTY MAKAVELIEGO POZOSTAWIAJAC JE BEZ JAKIEGO KOLWIEK KOMENTARZA uwierzcie mi - naprawde szkoda klawiatury ... |
O ile wiem, to, to jest forum i kazdy ma prawo sie wypowiadac, a, ze pan Knox uwaza sie za wielkiego arcymistrza, to juz nie moj problem...
Dawaj! Zabron mi pisac w tym temacie na forum! Na rl mlodsi koledzy cie bija i musisz sie dowartosciowac na forum. ŻAL... |
Zlekcewaze Twoj post smiechem :D :D :D :D
BTW nie zabronilem Ci pisania na forum tylko prosilem aby inni Cie lekcewazyli... A co do "arcymistrza" to przelej swoj kompleks na kogos innego... TYLE !! |
Cytuj:
|
Knox sam mówiłeś żeby ignorować jego posty to zrób to ,a nie dalej kłucisz sie z debilem...
Nie gadaj z debilem,bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ,a później pokona doświadczeniem... |
Kto mi powie jaki jest aktualny stan wojny...???
P.S. Tylko bez farmazonów...nie wiesz nie pisz....... |
@up 46 - 31 dla EM
|
Nie gadaj do dupy bo cie osra. Czy ty naprawde nie widzisz ze kazdy sie z ciebie smieje?? Ale nie, ty nadal twierzisz, ze jestes najmadrzejszy, a reszta jest gorsza i ma problemy na rl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie gadaj do dupy bo cie osra. <rotfl>
Człowieku zal mi ciebie, jak bedziesz w moim miescie to nie wchodz mi w droge, bo ci potne tą skur***yńską dupe. P.S. Mam juz was dość, obiecuje, ze juz koncze... Tylko blagam nie gadajcie juz nic na moj temat. Mozecie mnie: okrasc, pobic, a nawet zabic, tylko nie zanudzajcie jakim to jestem kretynem... KONIEC! PEACE! Sorry for all... |
Witam, was szanowni gracze Aldory.
Poruszony działaniami wojennymi EM chciałbym zrobić film ***** o tej gildii, tak za tydzień, max. dwa powinien być już wypuszczony do użytku, ale mam pewien problem - brak materiałów pod klienta 7.9 - zaledwie 11 fragów mam z 40~ które zrobiło EM. Trochę szkoda, że film Ceglawa z opena tak mało pokazuje ;) /Lovah |
Hehe @up fajny filmik treningiem hehe
|
B) PEKEY ;d "Jakby nie było... się narobiło " <- zgadzam sie ;D :baby: :baby: :baby: :baby: [CHAR]PEKEY[/CHAR]
|
heh
Co do wojny to sprawa jest jasna Zecik czyli Nemtor i jego ekipa wygra to:) zreszta tak jak i zawsze^^
|
Cytuj:
|
@up
Jakimś dziwnym trafem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |