![]() |
Cytuj:
;D waski pzdr :D:D |
1 ziomek
a servery no pvp sa dla noobow na pvp nigdy bys sie nie wybił |
Cytuj:
MDW tez jest nobem wg Ciebie? W*****ajacy sa ludzie którzy graja na pvp i mysla ze sa pro elo ;p |
dla mnie MDw to największa ciota i każdy z servera no pvp sie nie liczy
na war sa niczym padajom w 20 sekund na opence ja wygrałem nie jeden war zeby expic i mam swuj team i trzymamy serva teraz mam serva miesiac to expie na next miesac moge przegrywac i nie expie a umiem expic ja w 1,5 miecha z 181 do 228 narazie mam serva ale ruwnie dobrze jutro moge go stracic |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
smutne :\ |
jak coś wam nie pasuje nooby to powiedziec to zaraz po papie dostanie jeden z drugim
|
zebrały sie noobki z guardi co nic nie zanczom na no pvp to żal.pl
bym miał kurwa z 400 level zresztom nie bende sie w*****ał huj wam w oczy |
@elf
widac jaki poziom reprezentujesz ^^ tylko powiedz mi jeszcze co to znaczy "zanczom" :\ nie mozesz sie odszczekac to próbujesz nam grozic? xd |
Zauważ ze jestem sam z servera pvp a was noobkow jest od huja wienc i tak na słowa nie mam szans chociarz widze ze sami kurwa nauczyciele polaka
mieszkam na Noakowskiego prosze kto chce w papke zapraszam |
Cytuj:
Pozatym nie przesadzaj nie widze az tak wielu ludzi którzy przy*******aja sie i wyzywaja od nobow jak Ty. Pamietaj ze to Ty zaczales ;< @edit To ze jestes "WłAdCĄ" pvp (chociaz mam pewne wątpliwości) do niczego Cie nie upoważnia. ): |
ja napisałem jakie jest moje zdanie a ktoś sie zesrał do mnie
|
Cytuj:
pozatym nie uwazam to gdy herv napisal zartobliwie "ilu ownerów? xd" czyms obrazliwym 3maj sie |
|
Cytuj:
nie rozwiales moich "wontpliwosci " |
ale sie przyznaje ze nie mam super pvp ale powalczyc lubie ta adrenalina to jest cos tym bardzie ze bywaly momenty ze nas 20 -30 a ich z 100
ale spoko nie kturzy to lubim inni nie |
Cytuj:
Ale to ze nie gramy na pvp swiadczy o tym ze jestesmy nobami? :\ |
nie wiem pewnie nie ale sie wkurzyłem i napisałem tak
|
Cytuj:
Pozatym nie bede roztrzasal tematu Twojego expa, ale wiem o wiele wiecej niz myslisz od Skoczka :) |
:P pewnie to że mam brata :P
|
Jeszcze dodam Elfik ze na Wloclawek thread nie siedzisz na biezaco, jesli dobrze pamietam na samym poczatku cos napisales, a teraz nagle jak wbiles rekord, który mialem na 140 lvl przypomnialo Ci sie ze thread istnieje i bez zadnego ss-a jedno zdanko napisales, aby sie pochwalic. I tak jak Kozaqos napisal z pytaniem "ilu ownerów" zartowalem wiec nie denerwuj sie tak :(
Btw. odswiez sobie staty w profilu :) |
wbiles rekord, który mialem na 140 lvl przypomnialo Ci sie ze thread istnieje i bez zadnego ss-a jedno
7 milionow wbiłeś na erig.net pisze ze 3 miliony wbiłem to z bratem we 2 a ssa nie dawałem bo zbytnio nie chciało mi sie poprostu chciałem sie pochwalic |
Cytuj:
ludzie którzy znaja herva wiedza jaki mial rekord (; |
Okolo 7,5kk ale niewazne, juz sie przygotowuje na taki rekord który napewno wszyscy zauwaza :), z powodu nowo powstalego thread Gildii opuszczam ten thread. Narazie
|
tak jak muwisz to ja wbiłem z 12 milionow
ale 7 milionow moge udowodnic a ty 3 wienc wiesz ja tez cos prubuje zobaczymy komu sie uda więcej wienc powodzenia |
Dobra koniec bezsensownych gadek!
Jedziemy z ssami :) |
Cytuj:
|
ok niech bendzie ja ci powiem jeszcze kiedy co i jak bo teraz nie mam staminy a muj brat ma treningi i on nie gra juz zabardzo
|
:):):):):):):):):):):):)
|
Cytuj:
Cytuj:
Zamiast przesiedzieć dwa ssy w tibi przejdź się do szkółki. |
Cytuj:
btw.bimber ty jestes rl radka kaczki i rudego:> :P? |
Polsky Stalker i jego trap
|
No, ssy ładne ^^. Ale w Włocławku macie takie chealrederki Anwilu, że mmmm 8o :D
|
\o/
takie tam granie na zamulanie :D
http://img134.imageshack.us/img134/9969/126su9.jpg Pozdro dla Wloclawka i innych :P :D:D |
@up
co to za fejk , przecież jak sie używa softow to takie iskierki lecą z nich nieprawdzasz? |
|
Cytuj:
btw.adamek GrAtZ!!!!! :D |
Dora ey koniec ??
Po czesci Elf ma racje i poczesci wy macie racje :D Elf znam juz ladnych pare lat :D z rl jak i z tibi bo sam jakis czas temu ralem na Shivera :D I troszke wiem co to znaczy moc rac a niemoc np. wyjsc z depo bo przed nim stoji 30 typa z innej gildi. A ze elf wbil 7 mln to sie niedziwie :D za czasow mojej ezystencji ja mialem wieksze rekordy niz on. A elf bije sie w wojnach od jakis 2 lat :D Ja sie mu niedziwie ze przykacil :D Bo byl spragniony expa :D dziwne ??:DBynajmniej elf siedzi przy kompie :P :P :P AA Herv :D moglbys sie duzo nauczyc od Elfa :D A TY pRZYBYSZ ODRAZU ILU OVNEROW ?? BO CI DUPE SCISLO ?? A TY ILE BOTOW ??:D kAZdY mA cOS zA sWOiMI USzAMi :D Stat Elf Total time online during 2008 is 1022h 15m. Rank is 34062. Sat Herva Total time online during 2008 is 3071h 0m. Rank is 308. Wiecej pytan?? Bo ja niemam zadnych :D Lyso Ci ?? PozDrO Xd Your's Mr. Nervi |
Cytuj:
Pan zapomnial ze ja nie sharuje :)? O pisownii juz nic nie wspomne :) ale ok popierasz kumpla z ktorym przegadales i przesiedziales 500x wiecej h niz ze mna wiec looz Pozatym ilosc godzin gry niema znaczenia gdy potrafie stac przed depo kilka h bo mam lagi albo kicki :) I tak jak pisal juz poprzednik rekordem 7 kk expa mozesz sobie dupe obetrzec ;) I ostatnia rzecz jakich botów? a o ownerach nic niemow bo sam nie jestes lepszy :) Wiadomo ze na PVP ciezej sie gra niz na non-pvp ale uwierz u nas jest jeszcze wiecej sk******nów i potrafią jeszcze bardziej denerwowac niz na PVP Powiem jedno 100 czy 200 to juz jest nic, byle kto potrafi wbic, pozatym Tibia zamienia sie pomalu w najwiekszy OTS na swiecie. I zakoncz ten temat bo to Thread od wstawiania ss-ow Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |