Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Bakura 10-10-2005 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
Niestety napisałeś to troche niejasno... 'jakieś okienko', 'jakiś przycisk' może byś napisał co pisze na tym przycisku i w okinku, albo screeny porobił co?

xD...przeszkadzasz mi w robieniu furory wiedzy o DE na tym forum;] Aeglos mi tylko doruwnuje ,ale ty gonisz ostro:D

Więc,przestań bo to się źle skończy dla nas obu:D

Aeglos Tribunal 10-10-2005 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakura
xD...przeszkadzasz mi w robieniu furory wiedzy o DE na tym forum;] Aeglos mi tylko doruwnuje ,ale ty gonisz ostro:D

Więc,przestań bo to się źle skończy dla nas obu:D

łe tam ja Ci nie dorównuje ;> a może ale pamiętaj dawno nie grałęm wkręcam się na nowo w Tibie new charem :>

Adamix 11-10-2005 18:30

Dzięki z wyczerpującepwiedzi ale uruchomiłem ponownie kompa i już wszystko dziala.
Mam nik Kozun i mam 29 lev

Adamix 11-10-2005 18:32

Dzięki z wyczerpującepwiedzi ale uruchomiłem ponownie kompa i już wszystko dziala.
Mam nik Kozun i mam 29 lev vamp

Adamix 11-10-2005 18:33

Sorry za 2 posty

Senon 12-10-2005 12:05

Mam prosbe ; )
Zrobi mi ktos acc ?? bo u mnie strona nie chce sie otworzyc ani
www.darkeden.com
ani www.darkeden.com/en/

To jak ?? ; >

Apticer's 12-10-2005 12:21

Spróbuj tą >> http://en.darkeden.com << stronke a jak nie będzie działaś to wtedy podaj jaki chcesz nick i chasło i Ci zrobie! Ale najpierw sprawdź!

Senon 12-10-2005 12:30

Kocham cie ziomus ; *
Dzieki za linka ; )

Apticer's 12-10-2005 13:54

Nie ma sprawy :) A teraz ja mam pytanie, otóż dlaczego nie moge używać czaru (slayerem, swordman) master of sword czy coś takiego :p czar ten jest na 15 skillu...

Senon 12-10-2005 14:17

Moze masz zawsze za malo hp ?? xD
Noo ja tez mam teraz pytanie
Jak z castle limbo polece se na perone to moge wroucic do castle limbo ?? i jak
; )
mowie tu o vampie ; ]

Jeszcze jedno pytanie...
Od czego zalezy udane rzucenie czaru ; )

I jeszcze jedno ; )
Co musze miec zeby zamienic sie w nietoperza ; )
Czar mam tylko skill jest na czerwono ; )

Aeglos Tribunal 12-10-2005 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Senon
Moze masz zawsze za malo hp ?? xD
Noo ja tez mam teraz pytanie
Jak z castle limbo polece se na perone to moge wroucic do castle limbo ?? i jak
; )
mowie tu o vampie ; ]

Jeszcze jedno pytanie...
Od czego zalezy udane rzucenie czaru ; )

I jeszcze jedno ; )
Co musze miec zeby zamienic sie w nietoperza ; )
Czar mam tylko skill jest na czerwono ; )

ad1. Wrócisz z Perony do Castle Limbo
ad2. musisz mieć skrzydełko nietoperza (w sklepie można qpić)

Apticer's:

Nie możesz go użyć ponieważ masz mały LVL skilla ;) im większy tym częściej Ci się on uda. Udać Ci się on może 1x na 100 użyć (wg mnie :P) ale dosyć często wychodzi :)

Demosmok Tibijski 12-10-2005 17:05

przypomina mi arcanum

Senon 12-10-2005 18:46

Dziex aeglos ; *
A teraz mi powiedz jak mocno otrzebny jest Intelekt bo narazie mam 65 i jak najlepiej rozprowadzic postac ; ) vamp ; P

I gdzie te skrzydelko mozna dostac ?? na peronie czy tutaj u mnie w wampach ?
Edit:Skrzydlo juz mam ; P
Fajnie sie lata ; )

Apticer's 12-10-2005 19:46

@UP
'A teraz mi powiedz jak mocno otrzebny jest Intelekt bo narazie mam 65 i jak najlepiej rozprowadzic postac ; ) vamp ; P' vampowi głównie ładuj w DEX i INT bo od DEX zależy jak często będziesz trafiał (z czaru) a od INT jak mocno, a wampir (później) będzie ładował głównie z czarów więc ja mam skille (około) na 42 lvl
STR - 40
DEX - 60
INT - 80

Sir Duet 12-10-2005 21:17

ja wlaczam DE
i wpisuje pass i login i mi wychodzi z gry
wiem ktos o co chodzi?

Senon 12-10-2005 23:26

Cytuj:

STR - 40
DEX - 60
INT - 80

25 lvl vamp
Str-25
Dex-33
Int-72 ; )

To jak narzie dobrze ?? co teraz dopelnaic ; d

@up:
Jaki masz sprzet ; ]

Aeglos Tribunal 13-10-2005 10:40

Cytuj:

Dziex aeglos ; *
A teraz mi powiedz jak mocno otrzebny jest Intelekt bo narazie mam 65 i jak najlepiej rozprowadzic postac ; ) vamp ; P

I gdzie te skrzydelko mozna dostac ?? na peronie czy tutaj u mnie w wampach ?
Edit:Skrzydlo juz mam ; P
Fajnie sie lata ; )

zrób sobie 100 int 100 dex , a później ładuj już w int ;) im więcej tym lepiej :P ale ja w sumie nie grałem długo vampami miałem 60(65?) LVL już nie pamiętam i zmieniłem na Slayerów (najpierw Enchant , później sword , a na końcu blader który wg. mnie jest nie do pojechania ;) )

Senon 13-10-2005 12:16

Thx ; )
Dobra jeszcze jedno pytanie ; d
Czemu nie mam glosu ; s
Na poczatku mialem i se gralem spokojnie elegancko bylo a teraz leci tylko muzyka zadnych glosow potworow urzywania czaru ; ( i zeby dziala przynajmniej muzyka musialem wziasc w optionsach zaznaczyc mid. o co chodzi ?? ; d

No i jeszcze jedno mam nadzieje ostatnie w sumie to 2 pytania ; d

1.Co mam zrobic jesli nie mam pelnego zycia ?? nie dopelnia sie nigdy 10 jest cos takiego (s-10) jak mam normalnie 200 hp to teraz mam tylko 190 ; /
Co zrobic zeby wrocilo to 200 hp ?

2.Co trzeba zrobic zeby potrafic postawic blood tunnel ??
All ; d

Sir Patologia 13-10-2005 14:42

@Up
Co do HP to prawdopodobie oberwałeś srebną ammo i wystrczy Blooddrain na jakiś monście :) i po kłopocie.

Co do Blood Tunel to musisz kupić Seals czyli taki kryształ (są różne więc uważaj). Następnie udajesz się do miejsca z którego ma wychodzić Tunel dajesz Blood Mark i do tego miejsca możesz wrócić albo z niego ucieć :)
@Edit
W razie pytań najczęsciej możesz mnie spotkać na www.intdark.fora.pl

Senon 13-10-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
@Up
Co do HP to prawdopodobie oberwałeś srebną ammo i wystrczy Blooddrain na jakiś monście :) i po kłopocie.

Co do Blood Tunel to musisz kupić Seals czyli taki kryształ (są różne więc uważaj). Następnie udajesz się do miejsca z którego ma wychodzić Tunel dajesz Blood Mark i do tego miejsca możesz wrócić albo z niego ucieć :)
@Edit
W razie pytań najczęsciej możesz mnie spotkać na www.intdark.fora.pl

Gz stronki oby rozwijala sie jak najszybciej ; )
ThX 4 help ; )

Apticer's 13-10-2005 15:03

"Czemu nie mam glosu ; s
Na poczatku mialem i se gralem spokojnie elegancko bylo a teraz leci tylko muzyka zadnych glosow potworow urzywania czaru ; ( i zeby dziala przynajmniej muzyka musialem wziasc w optionsach zaznaczyc mid. o co chodzi ?? ; d" moim zdaniem musisz włączyć odgłosy w opcjach, bo raczej nic innego się stać nie mogło

@Off Topic
Jak się sytuje czyjegoś posta? :baby:

Bakura 13-10-2005 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
zrób sobie 100 int 100 dex , a później ładuj już w int ;) im więcej tym lepiej :P ale ja w sumie nie grałem długo vampami miałem 60(65?) LVL już nie pamiętam i zmieniłem na Slayerów (najpierw Enchant , później sword , a na końcu blader który wg. mnie jest nie do pojechania ;) )

Nie ty miałeś vampa tylko twoja siora...twój wamp miał 40 ktoryś lvl....enhant miał 50 któryś,sworda dostałeś na 70 lvl i nabiłeś mu 5 lvl przez miecha ,a bladera ci gratuluje ^^

Sir Duet 13-10-2005 17:04

Cytuj:

25 lvl vamp
Str-25
Dex-33
Int-72 ; )

To jak narzie dobrze ?? co teraz dopelnaic ; d

@up:
Jaki masz sprzet ; ]

Geforce 2 mx 400
procek athlon 1800+
ram 256

gralem wczesniej a teraz...ni c***a

Senon 13-10-2005 19:18

@3up:
Bierzesz cytuj i po wszystkim ; ]

@up:Robiles formata od czasu kiedy ostatni raz grales w darkeden ??

@Edit:Moze by ktos cos pomogl ; d ?

Apticer's 13-10-2005 20:56

@Up
Ja ci moge pomóc (jeśli ci chodzi o expienie) chociaż chyba nie będę grał bo się tak wku*****m że szkoda gadać... miałem 2 % do 7 grade lvl i około 7K to lvl i.... DISCONNECT!! X( X(

Senon 13-10-2005 23:49

Wlasnie czemu sa te disconekty ???
Mi brakowalo tez juz 3 k expa a tu disconekt naszczescie duzo nie stracilem bo jeszcze maly lvl ; /
Moze ktos ma jakas rade na to swinstwo ??
@edit:
Co to jest TH ??
Slyszalem ze jakis serv czy cos takiego wytlumaczcie mi blzz ; ]
Plx fast ! ; )

@edit:
Juz wiem ze to serv ; d
Ale nie znam stronki ; /
I nie wiem czy za to sie placi moze ktos wytlumaczy ?? ; ]

Apticer's 15-10-2005 20:00

Jakoś spodobała mi się gra slayerkiem ale mam pytanie, czy skills lvl (chodzi mi o to jak się patrzy na skill tam pisze jego lvl) ma jakieś znaczenie, tj. im wyższy tym częściej albo mocnej trafiam z tego skilla?

@Senon
Wiesz co może tutaj lepiej będzie pisać wszystko związane z DarkEden (pytania, odpowiadzi i propozycje [nie moralne ;) ]) a nie w temacie 'Wasze postacie w DarkEden' czy jak on się tam zwał :)

Senon 15-10-2005 20:05

Dobra ; )
Ale mam pytanie czy placisie za serv TH ?! ?!
; d

Aeglos Tribunal 15-10-2005 23:44

Cytuj:

Jakoś spodobała mi się gra slayerkiem ale mam pytanie, czy skills lvl (chodzi mi o to jak się patrzy na skill tam pisze jego lvl) ma jakieś znaczenie, tj. im wyższy tym częściej albo mocnej trafiam z tego skilla?

Dokładnie im większy LVL tym częściej się zadaje dmg (jeżeli chodzi o skille które się żuca na qmpli albo na siebie czyt. buffy to trwają one dłużej ;) )

Senon 16-10-2005 14:48

Uwaga ; )
Dla wszystkich ktorzy nie wiedzieli to teraz was informuje ; )
Server TH nie jest platny lecz wiekszosc jego terenow jest platna wiec i tak nie oplaca sie grac bo nic tam nie zdzialamy bez pieniedzy ; )

mam juz 37 lvl ; P
Po dzisiejszej nocce ; )

Vomusu 16-10-2005 16:03

uu a mi cos ta strona nie dziala:/

Senon 16-10-2005 18:16

http://en.darkeden.com

Od Apticersa ; )

Apticer's 16-10-2005 18:51

Senon, mi się tak spodobało granie slayerem że na swordmanie zrobiłem już 47 lvl :) gram dosłownie non-stop :]

BTW. Dzisiaj była jakaś wojna czy coś, tylko może mi ktoś powiedzieć jak się trzeba było dostać na terten tej wojny?

Senon 16-10-2005 22:20

Jak byla to tylko na peronie ; )
A tam zawsze pelno vampow ; )
Ja bylem jej uczestnikiem tylko nie wiem czy to ta bo ostatnia byla zeszlej nocy ; P

Kornio 17-10-2005 08:49

Co wybrac dla enchanta jako Serent?

Cze all,
tak sie zastanawiam co wybrac dla swojego enchanta na 55 lvl. W zakladce grade1 moge juz wybrac cos z rangi Serent i tak sie zastanawiam czy wybrac Increase MP czy Defense. wiem ze dla enchanta lepszy bylby MP ale ciagle mnie wkurza ze tak szybko sie ginie enchantem w bezposredniej walce i zastanawiam sie troche nad wyborem Defence, choc wiem ze jako enchant powinienem wybrac Increased MP....
Pomozcie mi w rozterce B)

Senon 17-10-2005 15:02

Sam powinienes wybrac z czym ci bedzie lepiej
Wkocnu bedzie nastepna ranga i se dopelnisz wiec nie martw sie na zapas ; )

Apticer's 17-10-2005 20:22

Nah, enchant powinien zawsze ładować w MP, i im więcej będziesz ich dostawał tym lepiej! Mówisz że szybko ginie w walce bezpośredniej? To wybierz swordman'a albo bladera oni tak szybko nie giną! Enchant na 55 lvl może z czarów nie źle wymiatać więc walka bezposrednia jest troszke zbyteczna!

Aeglos Tribunal 17-10-2005 22:06

Cytuj:

Nah, enchant powinien zawsze ładować w MP, i im więcej będziesz ich dostawał tym lepiej! Mówisz że szybko ginie w walce bezpośredniej? To wybierz swordman'a albo bladera oni tak szybko nie giną! Enchant na 55 lvl może z czarów nie źle wymiatać więc walka bezposrednia jest troszke zbyteczna!

Dokładnie najlepiej Enchantem zaopatrzyć się w MP STEAL seta +2 lub +3 od 60(?) LVLa jak Enchant ma aura shielda to już z nim ciężko ;) ale i tak od 100+ blader roxxxor :P

Kornio 25-10-2005 14:26

Dręczących pytań ciąg dalszy... :D

1. Ostatnio pojawila mi sie na ekranie w lewym gornym rogu pod wskaznikami HP/MP taka mala ikonka enchantera, co ona oznacza?

2. Hmmm..... nie wiewm jak o to zapytac... Wszedlem mowa swiezutka postacia, polecialem do Perony, dolaczylem do gejak party :) mam juz range 13/50 (skrzydelka) i rosnie str/dex/int. Ale jak to ma sie do gry? ciagle jestem lvl 0 i nie znam zadnych skilli a to znaczy ze jestem slaby jak niemowle.
Co daje taki gejak na przyszlosc?

pabloxxl 25-10-2005 17:27

Właśnie ściągam grę, czytałem że na początku wampy są lepsze. Czy w związku z tym więcej ludzi gra wampami?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01.