![]() |
berger, to juz nie jest trójca :P tylko "Czworokąt" albo "pociąg" haha;]
|
pociag ktory Ty prowadzisz xDD bo jako jedyny umiesz i jako jedyny byles tam i wszyscy to nooby a Ty jestes the beest xD
|
Jul 22 2007, 23:21:45 CEST Killed at Level 32 by a fire elemental of Psyholis
CZEźC KOLEGO! |
Cytuj:
Offtopic: Uscisnoles kiedys dlon Kononowicza? ;) pozdro |
Cytuj:
|
Up
Taaaa jestes the best i wychodziles sam na kazdy war i nabijales fragi za kazdego i wogole jestes super eful, jednak chara juz nie masz bo bys dostal w******* od kilku ludzi na servie i skonczyl bys gre tak czy tak ..... No comment |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale 1 kolo ma neo 256 wiec nie jest zle :D i dal mi skorzystac ale w niedziele wracam i pg:<<<<(Mass pg nie pk xDDD choc tego 2 nie wykluczam:D) Woyek/Michal - <333333333333 |
Cytuj:
|
-.-
Utani Gran Hur ""Gud som haver tibia kär, se på mig som noobig är, vart jag än i tibia trampar, står en pk där och campar. Lootluck kommer, lootluck går, tur har den som e-plate får.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kto teraz gra na Szenlong De'Master?
|
nie nastała cisza tylko poszedłem spać.
Nie przetłumaczę ale widzę że coś tam o eplejcie jest ;d |
osz kurfa! pińcetny post na tym forum:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Comment: Jedii Masterr, przepraszam Cie za walowanie ci domq lecz mialem zamiar go zalicytowac 11.08.2007, po powrocie (15.08.2007) wszystko ci wyjasnie. |
Cytuj:
|
taaa a co?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BeTeWu. Coś ciekawego się dzieje? ;> |
Cytuj:
|
Kiełek sam napisales mi pozniej ze juz chciales mnie atakowac xD ale ja bylem pierwszy ;D takie zycie
pozdro ;> |
Cytuj:
tak żeby było po równo =) |
Cytuj:
|
obie formy sa poprawne
|
Cytuj:
|
@Neztas nie wchodz na forum tylko idz lepiej zobacz czy Cie na Fibuli niema...
|
gramy w gre i poki co to ja wygrywam a nie ty
wiec sie nei madruj |
bo smierdzisz i sharujesz?
|
@up.
Dlatego, ze zazdroscisz :] //Metek. |
Jedyne co w tej grze mozna wygrac to Wojne a ty miales swoje 5 minut i spierdoliles...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to już 2gi, kto się z nimi jeszcze zgadza ? Cytuj:
|
Plotki głoszą, ze bongo team ujebal diego de sorcerera i pomscil moja smierc na 50 lvlu~!
|
no no 1 dzien po moim powrocie i juz sie zaczelo;/
Aug 13 2007, 17:13:21 CEST Killed at Level 74 by Veremus and by a demon skeleton of Norbi Firefist :<<<< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aug 13 2007, 21:20:15 CESTKilled Toony Halik at Level 37 unjustified Aug 13 2007, 17:32:48 CESTKilled Mazi mazak at Level 31 unjustified Aug 13 2007, 17:13:21 CESTKilled Diego de Sorrcerer at Level 74 unjustified Aug 13 2007, 16:52:38 CESTKilled Misiuz at Level 40 unjustified Name: Qic Duvel Aug 13 2007, 21:12:34 CESTKilled at Level 60 by a fire elemental of Norbi Firefist +nooby co sie napatoczyly ale o nich szkoda gadac xDD poszalelismy chlopaki xDDDD |
Suuuuuuuuuper zabiliście 60 + lv na skillowaniu ...... Jesteście nikim ... popadaliście tam jak muszki owocówki ^^
ale jednom rzecz pogratuluje zabiliscie jednego z del toro na skilowaniu gz xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |