![]() |
Cytuj:
|
o.O Co Sie Stao??
19:56 You see Ares Dragoon (Level 155). He is a elite knight. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a niechce leciec na sam dol :/ |
Cytuj:
|
ooch...wielkanoc niee..juz lepiej Swięto Zmarłych a poza tym co Ci się tak spieszy do open battle człowieku ?:evul: Masz ich za kretynów czy co?:evul::evul::evul:
Cytuj:
|
Nom, a kto nie ma?
|
"Nom, a kto nie ma?"
te, młokos nie powinienes juz spac ? ¬¬ Ethern skoncz pierniczyc 3 po 3 bo az mi sie slabo robi ;f |
ehhh... kiedy ten update?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Brak zgrania? Lya Ly Jun 12 2007, 23:04:03 CEST Killed at Level 163 by Yettos Ziom and by Panov Makea Stoneheart Jun 12 2007, 22:44:45 CEST Killed at Level 92 by Yettos Ziom and by Panov Masz racje robieglismy sie w rozne strony i kazdy robil co innego :| sf n00bs :( Powiesz ze siedzielismy za ustawionymi turtlami? Obejrzy slonce filmiki to zobaczysz ze knighci z SF stali w pierwszym szeregu. Btw uwazasz np mnie za przydupasa? Bo TTT szlo po mnie na turtle w dzien rozpoczecia wojny? I to pod jakim super powodem "krecik to gej wiec trzeba go bedzie zabic" powiedzianym przez kogos jakis czas temu przed ?:) A podczas trwania wojny gdy bylem ciagle neutralny kilka propozycji na guild channelu w TTT o zabiciu mnie? Wiem powiesz jakby chcieli ubic to by ubili... Moze i tak tylko bylo tam kilku graczy z polski i zagranicy ktorzy sie za mnie wstawili ayy? Cytuj:
@ten post co niby ludzie zmieniaja strony jak choragiewka etc~ O czym ty mowisz? Byli w 100% za ez czy tam innym czyms. Moze i tak tylko przypomnij sobie gdzie byli wtedy znani na caly serv PA i jak sie zachowywali? |
Cytuj:
|
Samo Dpft z old memberami jest potęgą, z SF jest praktycznie nie do pokonania...
|
....
Cytuj:
|
byla sobota, chłopcy z TTT chcieli się zabawić
http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8R39sRM youtube xDDDD <wstaje z podłogi> W tej kolejności Fosfik - Lindlay - Leszczu - Tiuso <znow wstaje z podłogi> btw. znalazłem to na tibia com GZ dla autora |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yeah, verry funny ;f.... |
Lind wovimus taki slaby ze nim grasz czy co ? :].
|
Cytuj:
http://www.speedy_share.com/239677421.html <---- wywalcie _ ze srodka Niech ktos powie ze to hack link to &^%&#%*#%^&^ ~~~~~~~~~~~~~~ Cytuj:
Przezabawne na prawde powalajace.... A raczej powalajaca a co to juz domysl sie sam .... |
@Up
hack link !!!!!!!1111 A tak na serio przynajmniej ktos dal jakis filmik ;] Dzieki za to ;] |
Jak mi sie ponudzi to moze zrobie z tego wmv :)
|
17:34 Yettos Ziom [76]: dawaj 17:34 Yettos Ziom [76]: adres 17:34 Yettos Ziom [76]: wjade do wawy
Yettos jest chyba troche podrazniony po tym jak go zabilem z Fosa ;/ |
show must go on ;/
|
Cytuj:
no ale i tak gz zabicia 76 lvl.......niezly frag ;] |
Ty tez jak narazie duzo w war pokazujesz, ale wiesz wszyscy sa juz przyzwyczajenia do tego ze zawsze jestes dobry w mordzie a jak przychodzi co do czego to albo masz lagi albo jestes pijany
|
Mam pytanko :p przez jaki program najlepiej odtwarzać filmy rec. ?
A i nie kłóćcie sie tak :) |
TibiCam... nieudany masslog... ojjj : (
|
hyh, to sie ciesz, jeszcze troche pociagniesz na tych blessach...
|
Cytuj:
ojjj logiem lind ucieka...zalosne a co do mnie 2 wojny neiwalczylem bo neta niemailem kazdy o ty wiedzial wiec te twoje tanie txt sa...zlaosne..jakbys pamietal kiedys jak mialem neta dobrego(za czasow kgb ppg itp) ty byles nikim a ja kims jezeli chodzi o wojny..teraz zmienilo sie tylko to ze sa osoby leszpe odemnie ale od ciebie jest kazdy lepszy...bo ciegle ejstes nikim,dzieckiem cwaniakujacym na forum..wyzywasz mnie..a sam ejstes gorszy cwaniaczek za kilo pomidorow |
Cytuj:
|
Za kgb tez juz walczylem heh ;] Potem ty sie poplakales ze masz friendow w NG i nie chcesz walczyc i od tamtego czasu jestes typowa psiocha na servie... i niestety tego nie ukryjesz ... sorry a co mam robic gdy mam 240 mastera, 175 eldera, 160 mastera, 180 eldera (nooba bo nooba no ale hotkeya umiesz naciskac)? Stac i walczyc? Lubie hardcore, ale nie az taki ;] Widze ze pomysleliscie z tym noob charem w Mols :)
|
to po ch*j kozaczysz, jak nie zamierzasz z dp wyjsc?? ;>
chyba ze wasza wojna miala byc wojna psychologiczna... ... ale i tak nie wypalila |
Cytuj:
A co ty byś zrobił? lol Pomyśl troche >.> . |
"to po ch*j kozaczysz, jak nie zamierzasz z dp wyjsc?? ;>"
ty chyba sam nie wierzysz w to co mowisz... dzis Aata prawie gryzl ziemie, tylko nie moglismy go we 3 z combowac, 4 bp uh stracil i z bp ssa... jakby Lya ly nie kicknelo to by padl... wtedy nie wyszedlem z pz ? a wiedzialem, ze na bank sa na ventrilo, tak samo teraz - pewny mass log a ja drana zaczalem latac, czlowieku pomysl 150 razy zanim cos napiszesz na forum, a jak masz 100 lvl na arcani to moze nam sie przedstawisz? |
Cytuj:
wczorraj jak wpadl aata, szczerze powiem ze nigdy nie widzialem zeby ktos tak szybko spier***al ;d tiuso dal loga gdzies na pustyni, a ty chyba w carlin z majtkami obsranymi do polowy. eh, niby takie kozaki, a jak co do czego do loga daja. z takim podejsciem to sobie nakupujesz blessow;d |
Trudno jest walczyc 160 druidem z 240 sorcem, uwierz :) a potem jeszcze ze 140 knightem, 150 sorcem, 115 sorcem i 10 sf
|
Cytuj:
|
Cytuj:
...afff dalej szukasz naiwniaka który poda Ci nick chara 100+ ? żebyś go mógł huntować z TTT gdy nie bedziesz w stanie ruszyć dpft?? Pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
cala prawda ;S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |