![]() |
Cytuj:
@topic Bedzie teraz hardcorowo sorcem, dziekawe co powiedza te ziomki "Moj kol kolega wa wali z aksa a a ja ja wa ww wale z rozdzki. " skonczy sie dobr rok dla sorcow a wreszcie bedzie mozna knightem pociagnac :) |
zrozumcie
- Długo już niegram ,czytając te posty muszę się wpisać
,ponieważ niewytrzymuje z ludzi będących tutaj: - gadacie na CipSoft ,że zwalili sorcerów i druidów to nieprawda ,bo player który umie grac takimi postaciami da sobie radę i będzie lepszy od najta. - Co do palladina i knighta Cipsoft się postaral ,ponieważ za starych pogrywalem knightem osiągnelem 183lvl i wiem jak cieżko sie gra knightem ... ludzi zrozumcie ze teraz jest lepiej niby knight będzie mial dobry dmg ,ale sorc i druid zawszę sobię poradzi i będzie i tak lepszy exp na 1h robił - i niepłaczcie ,że CipSoft zwalił gre ..JAK TO NIEPRAWDA czemu sorcer musi być najlepszy? niewiecie jak sie grało knightem wiec niegadajcie,albo najlepiej niegrajcie w tą gre |
Ma ktoś linka do nowego klijenta tibi? Bo chciałbym obejrzeć filmy z testa ale nie wiem jak:(
|
http://download.tibia.com/tibiatestserver8. e x e
to jest client tibi /\ (bez spacji) http://rapidshare.com/files/37290028/TibiCAM_-_Test_Server__8.0.0_. z i p.html to jest nowa tibicam (bez spacji) http://www.speedy.share.com/384379385.html a to sa 4 dostepne filmiki ;] |
Szymcio wszystko masz w tym temacie na 1 stronie i nigdy nie ściagaj takich plików jak kolega up Tobie podał , niemówie ze ziomek ma keylogerra ,ale nigdy nic nie wiadomo
POZDRO NA PROSTO Gangland |
nie ma jak to zamulić po nudnym dniu w szkole;p
|
Cytuj:
Sam gram drutem i po tym co na tes widzialem to magiczne dostana mocno po dupie, a hlvl to juz wogole, zal.pl. Pamietam czasy kiedy wandow nie bylo i sie na byle dll ekipami chodzilo. Obecny up jeszcze bardziej od tych czasow odbiega, bo sprawia ze wspolne hunty to juz historia. Teraz kina solo demce leje, po co mu shooter? Nie bedzie sie musial dzielic lotem. All dla niego kasa loot i exp. Po upie kina bedzie mogl spokojnie solo na hydrach expic. Gadacie ze sie liczy sredni dmg, na t-serwie przy mnie kumpel na ank d lair w 15 minut zrobil 47k expa - kina 137 lvl. I sredni dmg nie odbiegal od tego co robi sorc czy drut po upie z visa. czary kina nie sa wcale slabe, exori gran robi z anni weaponem praktycznie tyle co stare exori - tyle ze taki 200+ bedzie mogl tego 2x uzyc. Hity z p bolt czy assasin starsow nie skomentuje - ciekawe tylko ile beda robic z infernali - skoro sa najsilniejsza amunicja. Podumowujac - up ma sie nijak do balansacji profesji. Bardziej mi to wyglada na zamiane tego co bylo po ostatnich upach. Magiczne hlvl maja przej... . Coz smuci mnie ten up bo nie widze sensu rozwijania mojego druta gdyz roznica w sile pomiedzy 90/63 ed a sorcem 160/70 jest praktycznie zadna. Przyrost dmg od mlvl nie daje az tak duzej roznicy w hitach, a przyrost lvl symboliczny. Pozostaje tylko czekac na kolejnego upa. A co do pvp - to zmieni sie to o 180 stopni do tego co jest teraz. Przy tak duzej redukcji dmg z czarow magicznych postaci, ubicie 200l kina bedzie graniczylo z cudem, chyba ze na silne combo z duzej ilosci ludzi - party boty roox. Po upie 2 kina z dobrymi skilami i bronia bez zadnego klopotu beda wstanie zabic sorca czy druta, nawet z duzo wyzszym lvl. Ave. |
Cytuj:
|
Haha wypowiedzi niektorych sa zenujace ^^
I bardzo dobre sa te zmiany, wreszcie rycerz bedzie mogl kozaczyc chociarz i tak sorce beda mialy lepsze hity. I dobrze ze musza pierw trenic m lvl tak jak knight skile. ZAUWAZCIE ze CIP STWORZYL TA GRE I WIEDZA CO ROBIA BO Z KAZDYM UPDATE GRA CORAZ WIECEJ LUDZI. Napewno wszystko zostalo dokładnie przemyslane i przedyskutowane, wiec niech zaden idiota tu nie pier... ze zje.... tibie!! |
Cytuj:
BTW. Tibia 7.5 plx |
Cytuj:
A po upie kina 100 z bronia typu ave, sov czy sca i skilu 90 moze lajtem expic na demcach zuzywajac srednio 5-6uh na dema. A wydaje mi sie ze chyba taniej kupic 6 uh majac 100 lvl, niz kupic 6 sd ( tyle to mdw zuzywa na dema majac 330+ lvl) po upie bedzie zuzywal ich 20 na 1 demca lol. sux |
Cytuj:
|
Moze mi ktos sprawdzic od ktorego lvl jest spike sword i serpent sword??
|
Cytuj:
jeśli nie to puknij się w łep do 70 mlvl stukac runki ? 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie przewidzieli ze taki mdw wyj*bie z sd po 1000 : < |
yoo zauważyłem nowego newsa na tibia.com o treści
"A new feedback form has been released today. We would appreciate your detailed feedback concerning Premium Accounts." Chodzi tu o jakiś nowy formularz który jest nagradzany paccem o co w tym chodzi? |
Cytuj:
to ankieta czy masz pacc, jesli tak to skad go masz, czy sam kupujesz czy tez ktos ci za niego placi itd. |
Cytuj:
Jeśli chodzi o ceny power boltów itp. pamiętajcie, że to jest narazie jedynie test server, jeszcze wszystko może się zmienić. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych knightów, którzy pomimo swojej dotychczasowej "słabości" nie skończyli grać swoją profesją. Nastąpiła wasza era :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Proponuje zrobic ek/rp bo sie zalamiesz/powiesisz po upie ; )))) |
beke zwas wszystkich mam
co do innej sprawy :
mówicie ,że nowe światy są do dupy po 1 miesiącu tak to prawda bo była era SORCERERÓW! np harmonia świat sorców wyszedl w ten samym czasie co pacera i moral jest taki ze ceny sa 2 razy miejsze na harmoni nerana vs unitera unitera dobry swiat nera dzieci pgerzy sorców ,dzięki którym cena itemkow zwyczajnych takich jak k set itd są po miesiącu warte tyle co itemy na servach ,które mają już 3-4 lata więc baaaa. |
Ponawiam pytanie bo zaraz zniknie w Spamie
Od jakiego lvla są spike sowrd i serpent sword?? |
pojawił sie już news na tibia.com
|
Omg
Jak Was czytam to mi się nie dobrze robi.
Jak od tibi 7.6 sorce sobie expily na wyloozce i byle dzieci neo 7-12 letnie robily druidow sorow i sobie graly bezproblemowo to bylo dobrze? teraz przynajmniej CipSoft zbalansowal wszystko . Mateusz Dragon Wielki :Dzienny exp +3,929,464 Tygodniowy +22,215,810 rekord dzienny :+14,141,141 Seromontis :dzienny exp +1,253,000 Tygodniowy +10,636,719 rekord dzienny :+5,581,785 widac roznice ?! Najlepsze jest to że w tym upie obrazenia burstow beda zalezaly od dista :d! ///Hail sonek |
Cytuj:
dodajcie Fe i macie koszt taki samy jak sorca/druta :) hehe już widze I need Druid for sio (D-hell) I pay 20% loot+100 bp mf 8o |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon No i co to ma wspolnego? Czytaj ze zrozumieniem. Po upie sorc czy drut sile opiera praktycznie tylko na mlvl, wiec nie bedzie roznicy duzej miedzy graczem 60/80 a graczem 250/80. Po upie mdw bedzie bil z sd za 600 w demca wiec bedzie potrzebowal z 15 sd na 1 demona tyle samo co duzo nizszy drut sorc z tym samym mlvl - dla porownania kina z podobnymi skilami bedzie solo bic demca 4-5x taniej. I wg ciebie to jest wporzadku? po pierwsze MDW nie będzie walił po 600 tylko po 900-1000 bo widziałem na ts :> i nie prawda ze walił demca na 6 sd tylko na 4-5 i mu to nie nierobi ,że z 2 sd więcej straci...chłopczyku on po 1-2kk na lvl wydaje i czy mu 100-200k zrobi duża różnicę? nie nic mu to niezrobi przy jego loocie nawet niezobaczy różnicy |
Czytam wypowiedzi typu: knight był lata udupiony, zobaczycie jak to jest teraz się męczyć itp itd. Odpowiedzcie sobie na pytanie... Biorąc za przykład Seromontis'a - Knight'a który ładuje expa dziennie tyle ile mało kto, czy to knight byłsłaby czy większość graczy którzy nimi grali, bo znam naprawdę wielu knightów, sam grałem knightem, i jeżeli się postarać to można dorównywać Master Sorcowi i to za wiele niższą stawkę. Ale to jest mało ważne teraz gram sorcem i mnei ten update nie przejmuje, dalej będe grał nawet jeżeli ma być gorzej.
Ktoś pisał że sorc śmiał się z knighta że małe hity dawał - tak ale kto się śmiał bo przypuszczam że większość tych śmiejących się to nooby bo każda profesja na większym lvlu raczej szanuje inne profesje pod warunkiem że wie cokolwiek o grze. Kiedy sorcowi dali popęd chyba 2 lata temu to pamiętam że knight płakał, że to niesprawiedliwe. To cholera teraz się cieszcie z tego że wam teraz będzie lepiej niż kiedyś a nie z porażki sorca. Bo jeżeli śmiejecie się z sorców - to oznacza że jesteście tacy sami jak ci co śmiali się z was w poprzednich update i pokazujecie swoją prawdziwą wartość - czyli żadną. Wszystko wymaga pokory. Teraz trochę dla uspokojenia... Z wiadomego tylko mi źródła przekazuję niektórym że postacie magiczne zostały dodatkowo osłabione na test serwerze żeby test skupił się na knightach i palkach, po update postacie magiczne będą słabsze ale nie tak jak na test serwerze więc przedwcześnie jedni rozpaczacie a drudzy się cieszycie. |
Cytuj:
Skoro moglem zrobic druta 50+ na tibi 7.5 to i 8.0 przezyje. A burze sie bo tu chodzi o zasady i o uczciwe wyrownanie profesji, a nie wywracanie wszystkiego do gory nogami. Tyczy sie to zarowno kina palla jak i magicznych. Bo jak z...bia ten up, to w ziomowym znow bedzie ze magiczne beda silne a was udupia. A to nie o to przeciez chodzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
dorownywac powiesz mi moze ze 159ek wbije wiecej expa niz 159ms?...chyba masz swoj inny wymiar phii... a moze co przez te lata knight nie byl udupiany wbijajac na samych smokach ledwo 70k expa/h , a taki sorek idzie sobie na hydry ma 200 fajnie co nie ??.. kwestia szybszego expa 159ek na behe i 159ms , nie mam pytan czlowieku ile ty grasz w ta gre?.. Myslisz ze co knight tak duzo dostal po tym upie wez pod uwage ze zabrali nam explo z ktorego moglem ja osobiscie uderzyc 300+ wiec na ture dawalo mi to moje max melee kolo 300+ explo 300+ = 600 prawda a nie jak teraz bedzie 450 melee i ile 50 z explo??... wiec wcale nam duzo nie dali tylko hit wiekszy.. ktory i tak jest mniejszy od combo zadawanego przez moje explo+sword.. pomyslcie nad tym co napisalem i sie dopiero wypowiedzcie.. |
W nowym newsie na tibia.com jest mowa o magicznych napojach zwiększających skille/magic lvl na określony czas ]:> Oraz o trofeach na ścianę (głowy potworów).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jednym SŁowem Najgorszy Update Jaki MÓgŁ ByĆ ...
Nie Mogli Czegos Innego WymyŚlec Tylko Udupiac Macziczne Postacie... Zalll!! |
@UP
ZAL to ty jestes i przestancie lamentowac jest juz update ?? nie wienc co sie rzuciacie i poco idzcie na rower bo ladna pogoda a nie sie wkur... relax i spokoj to poodstawa :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@krwioplaczasty
U mnie deszcz pada xD. @topic Niema co sie wkurzac bedzie dobrze. Zawsze tak jest ze przed up'datem wszyscy gadaja ze bedzie dupnie, a po okazuje sie ze jest super i wogule. Pytam jeszcze raz bo nieznalazlem nigdzie. Czy ten czar dla knighta "boomerang" bedzie dla faac czy tylko pacc? ;) |
a moze zostaly magom odjete obrazenia ale za to dojda nowe rozdzki od okreslonego lv ktore nie zostaly pokazane na test aby zrobic jakies zamieszanie zeby bylo pisane...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |