Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Reloop 26-09-2007 22:51

Właśnie szukałem tego zdjęcia... ;D

Pavvulonik 26-09-2007 23:46

Sep 26 2007, 22:12:40 CEST Killed at Level 130 by Master Obitalal
and by Patanou

Sep 26 2007, 22:04:43 CEST Killed at Level 116 by Patanou
and by Hawek

Sep 26 2007, 21:59:51 CEST Killed at Level 96 by Stofieballofie
and by Voramon

Bravo zjebane noobki zachcialo sie sprawdzic czy mass loga zrobia ? Te fragi to dowod tego ze w wanted niektórzy gracze to poprostu noobki z carlin :/

Cors Ent 26-09-2007 23:56

Dodam ze te fragi powyzej to Fauron Sigon, Marshall Don Doggy i Weraxin.

a od nas padł Crimmish :/
Sep 26 2007, 22:01:34 CEST Killed at Level 100 by Ecrusher and by Alkaline'Denzor

w kazdym razie akcje mozna przypisac na plus dla Punishers

popis zdolnosci dowodczych Jimmiego.

pierwsze co zrobilem po walce to mu pogratulowalem, ogarniecia mimo 10000 noobow i zimnego wyrachowania wtedy kiedy robilo sie cieplo. I robienia tego co trzeba było zrobic

tajemniczy111 27-09-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1669395)
Dodam ze te fragi powyzej to Fauron Sigon, Marshall Don Doggy i Weraxin.

a od nas padł Crimmish :/
Sep 26 2007, 22:01:34 CEST Killed at Level 100 by Ecrusher and by Alkaline'Denzor

w kazdym razie akcje mozna przypisac na plus dla Punishers

popis zdolnosci dowodczych Jimmiego.

pierwsze co zrobilem po walce to mu pogratulowalem, ogarniecia mimo 10000 noobow i zimnego wyrachowania wtedy kiedy robilo sie cieplo. I robienia tego co trzeba było zrobic

Ty chlopie zapatrzony jestes w tego kretyna... Wszedzie tylko go wychwalasz jaki to on nie jest, ale jak narazie to on prowadzi w "expieniu do tylu".
Mam dosyc sluchania twoich postow, jak tak dalej pojdzie to wojne wygra Xajaki, tak jak bys nie widzial 40 innych ludzi, bez ktorych Jimmy mial by juz 1 lvl.
I btw. Xajaki uzywal bota,uzywa bota i zawsze bedzie uzywal -.- wiec jego umiejetnosci opieraja sie m.in. na botach.

Eldyn 27-09-2007 08:20

@tajemniczy111
Xajaki i bot? bauahahah czlowieku wyjdz!

zeus1985 27-09-2007 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1669477)
Ty chlopie zapatrzony jestes w tego kretyna... Wszedzie tylko go wychwalasz jaki to on nie jest, ale jak narazie to on prowadzi w "expieniu do tylu".
Mam dosyc sluchania twoich postow, jak tak dalej pojdzie to wojne wygra Xajaki, tak jak bys nie widzial 40 innych ludzi, bez ktorych Jimmy mial by juz 1 lvl.
I btw. Xajaki uzywal bota,uzywa bota i zawsze bedzie uzywal -.- wiec jego umiejetnosci opieraja sie m.in. na botach.

Postów się nie słucha, tylko czyta :)

A i jeszcze jedno, weź się naucz pisać po polsku. To samo tyczy się wszystkich innych, którzy nie wiedzą jak się wciska przycisk "Alt"

Guciowa 27-09-2007 09:56

Yavimava nauczyciel j. polskiego _/ z tym "alt" to przesadziles xD
niech pisze jak mu latwiej (szybciej) wazne ze wiesz o co chodzi

Raul de Azura 27-09-2007 10:09

Heniek sam wklejales fotke kiedys jak draz spamowal gc znajoma komenda "%ta mana fluid" czy jakos tak.

sam mialem bota ng na kompie ale po ciul mi on bo z sd knajtem i tak nie wale ;p a do uhania ng jest do dupy.

aha odnosnie xajaki combo lidera to chyba jakies nieporozumienie bo chyba wszyscy musieli by strzelac z explo - , -

_Tegax_ 27-09-2007 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1669553)
Heniek sam wklejales fotke kiedys jak draz spamowal gc znajoma komenda "%ta mana fluid" czy jakos tak.

sam mialem bota ng na kompie ale po ciul mi on bo z sd knajtem i tak nie wale ;p a do uhania ng jest do dupy.

aha odnosnie xajaki combo lidera to chyba jakies nieporozumienie bo chyba wszyscy musieli by strzelac z explo - , -

I dlaczego Wy się tak podniecacie tym ,że ktoś ma bota? Ich strata ,znajomi ludzie zajmą sie Azurą i problemem z botami podczas wojen : ) Draz zawsze miał,ma i będzie miał bota ale co mu z niego jak pada na skorpionach po kilka razy...?
Jeśli ktoś jest zainteresowany adresami IP konta Sirkiks lub Ecrusher niech pisze na gg :) a jest tych adresów mnogoooo na koncie EC :) zabawa w pingowanie jest bardzo rozrywkowa :D OFC kieruję to do ludzi z Punishers bo jak wiemy ludzi w Wanted nie ma ;)

Reloop 27-09-2007 12:06

Cors pucujesz się Xajakiemu jak by on to czytał :D Jak rozj**ią Wanted to Ty i ten marny DoF będziecie next... HAhah Pozdro _/

P.S
NIKT NA AZURZE NIEMA BOTA !!

Dirk Pitt 27-09-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1669515)
@tajemniczy111
Xajaki i bot? bauahahah czlowieku wyjdz!

Ty już wyszedłeś.

Eldyn 27-09-2007 16:52

@Raul de Azura
Malo wiesz a duzo piszesz :P
Jezeli masz zaznaczonego na NG xajakiego jako lidera to on moze z hmm szczelac a ty z sd i tak jebniesz -.-
Pare stron do tylu wklejilem te zdjecie :P

@Cors
Napisalem kretynie jakie chary posiada heg, a nie jakie uzywaja bota czytanie ze zrozumieniem? albo moze mniej mysl o lizaniu dupy xajakiego a wiecej o tym co kto napisal!

Do innych idiotow co moj zart potraktowali an powaznie ZAL MI WAS!

Kiniol 27-09-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1669386)
Bravo zjebane noobki zachcialo sie sprawdzic czy mass loga zrobia ? Te fragi to dowod tego ze w wanted niektórzy gracze to poprostu noobki z carlin :/

Btw... To bylo w thais ;) .Jak nie widziales tej akcji to sie nie odzywaj.:baby:

Kiniol 27-09-2007 17:29

@pavvu

Nie widziales tej akcji to sie nie wypowiadaj na temat ludzi ,ktorzy tam padli.

tibia zone 27-09-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1669533)
Postów się nie słucha, tylko czyta :)

A i jeszcze jedno, weź się naucz pisać po polsku. To samo tyczy się wszystkich innych, którzy nie wiedzą jak się wciska przycisk "Alt"

Polecam poczytac regulamin.
Mozna pisac posty 'bez alta'.

zeus1985 27-09-2007 20:15

@Eldyn
Czy to przypadkiem nie Cors w Twoim Avatarze?

@Cors
Wystarczy zgłosić Eldyna Moderatorowi / Adminowi i ładnie poprosić o bana ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia zone (Post 1669926)
Polecam poczytac regulamin.
Mozna pisac posty 'bez alta'.

No jasne, że można. Tylko, że później taki dzieciak nauczy się tak pisać i co? I będzie miał problemy. W ten sposób rodzą się dzieciaki NEO, które nawet nie potrafią porządnie posta napisać.
A ja polecam zerknąć w regulamin:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789

Cytuj:

# Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane.

Ciri the Witcher 27-09-2007 21:11

http://gourl.org/nokia_new

NIE WCHODZCIE W POWYZSZY LINK BO UMRZECIE ZE SMIECHU XD

Eldyn 27-09-2007 22:08

@Zeus1985
Profile Warning 27-09-2007
00:58 Nigdy 0 Nie zamieszaj nie swojego zdjęcia do avataru. Dr. Omader

Juz mi usuneli Avatar, ale zrobilem od nowa bo polowa forum ma Kaczynskiego, kononowicza itd. a ja mam CORSA!!
Mam 22 pkt. ile trzeba zeby pozegnac sie z forum?

Darkneress 27-09-2007 22:11

30
Btw. co to za link troche wyżej ?

Ciri the Witcher 27-09-2007 23:35

@UP
nie wchodz bo cie zajebia xD

Immaterial [94rp] padl

zeus1985 28-09-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1670278)
@Zeus1985
Profile Warning 27-09-2007
00:58 Nigdy 0 Nie zamieszaj nie swojego zdjęcia do avataru. Dr. Omader

Juz mi usuneli Avatar, ale zrobilem od nowa bo polowa forum ma Kaczynskiego, kononowicza itd. a ja mam CORSA!!
Mam 22 pkt. ile trzeba zeby pozegnac sie z forum?

Jak widać nie tylko Ty dostałeś Warna :> Wiesz, Pod Avatarem i informacjami o Tobie jest taki fajny znaczek :> Nie Tylko Ty zostałeś ukarany hehe

EDIT
Najprawdopodobniej wkrótce dostaniesz ban(AN)a :( Zastanawiam sie Tylko, czy założysz nowe konto czy poczekasz aż Ci Ban zejdzie?

Cors Ent 28-09-2007 01:58

@Eldynowy avatar - tak zglosilem juz to dwukrotnie.

wanted nas troche dzis przetrzymalo ze spaniem :P

obiecali open battle i nie wyszli
ech Azuryjczycy nie wyspia sie dzis za dobrze :p

Ise~ 28-09-2007 08:30

Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

_Tegax_ 28-09-2007 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1670602)
Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

NIe rozumiem co Wanted ma z pojedynczyńczych fragów skoro wielka koalicja jak robi masslogi to wybija po 3-4 Wantedowców .,,, ale jak sie to mówi Wanted liczy na powiedzenie "grosz do grosza a będzie kokoasza"... i koalicja atakuje nawet w obecności wanted a wanted nie czyni tego :(

Eldyn 28-09-2007 08:50

@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Ise~ 28-09-2007 08:54

"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher 28-09-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1670620)
"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

Siggurdius 28-09-2007 10:49

no prosze ja a myslalem ze tegaxem dalej gra cors, ohoho

xajakiemu chyba znudzilo sie padanie mainem, to zaczal latac sorcem :P

zeus1985 28-09-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1670617)
@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Może i nie jest mega pro w PvP, ale w przeciwieństwie do Ciebie Xajaki jest w miarę normalny i nie o*******a kogo się da.

Siggurdius 28-09-2007 14:22

Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek
and by Tegax

Cors Ent 28-09-2007 14:22

Bo Tegaxem nadal gra Cors? to juz od ponad roku jest moje konto i raczej nie mam zamiaru sie go pozbywac.

Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax

ja juz nic nie napisze :P smiejcie sie z Xajakiego, dowadzac Punishersami jeszcze nie raz sie wykarze, a pusta gadka nic nie zmieni

Axx 28-09-2007 14:35

Jest z tego filmik ?;p

Reloop 28-09-2007 14:59

Patanou Banned.
Banished: until Oct 28 2007, 10:40:22 CET because of account sharing

Pozdrowienia środkowym palcem :)

Ise~ 28-09-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1670666)
Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

A Ty naucz się czytać ze zrozumieniem, matole. -.-' Czy Ty potrafisz może czytać tylko to, co chcesz przeczytać ? Albo po prostu ktoś czyta i Ci streszcza, bo dla Ciebie to za dużo ? Zresztą ... nie ważne, nie obchodzi mnie czy potrafisz czytać. Napisałem, że ALBO jak macie full skład, ALBO JAK WANTED JEST GARSTKA, kretynie. Może i pobiegło was 16, nie zmienia to faktu, że Wanted było kilku ... potem się was pologowawło, było ~30 (chyba 26) a nas jak już wydzwoniliśmy ludzi może 14. : ] No i pamiętać trzeba, że była jeszcze Sandra, chociaż nie wiem kto na niej teraz gra i czy w końcu stała się groźna ... tak czy inaczej lepiej być ostrożnym. : )

Aha, i nie, żebym chciał się wypowiadać za Eldyna, ale jak na mój gust, to ch*j Ci do tego.

Pozdrawiam ...

Pavvulonik 28-09-2007 17:48

Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Mesar 28-09-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1671112)
Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Ty się lepiej zgłoś na forum Xereny bo tutaj nie masz czego szukać.

_Tegax_ 28-09-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1671112)

Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

Siggurdius 28-09-2007 20:03

po 1 nie ma czegos takiego jak "list of check". a do tej wyimaginowanej listy mozesz dodac minavanda ,patanou,hawka,stanleya & stofieballofie, sir artea, sandra magnus itp.

btw. warlocki sa z nami :)

Ninjastic 28-09-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1671291)
Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

ta powiedz ze tegax to byl twoj char ale go sprzedales bo wyrzuty sumienia sharowania z bratem nie pozwalaly ci normalnie grac
zreszta zeby dostac bana za sharowanie to teraz trzeba sie wykazac jakos osobiscie bo gadka 3 osoby nie jest zadnym dowodem nawet jakbys Ziobre znal z rl to i nic nie da

Cors Ent 28-09-2007 21:27

powodzenia w banowaniu połowy azury :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36.